- 3 Ocak 2018
- 795
- 627
- 34
Merhaba hanımlar. 29 yaşındayım öğretmenlik mezunuyum Memurluğa hazırlanıyorum çeşitli sınavlara giriyorum ama muvaffak olamıyorum bir türlü. Şimdiye kadar evliliği hep öteledim bu arada görüştüğüm biri de var farklı şehirlerdeyiz ilk başta evlenelim öyle de hazırlanırsın diyordu kendi de memur. Daha sonra adamın fikirleri değişti sen de memur ol öyle evlenelim gibi konuşmaya başladı çok da açık söylemedi ama bu şekilde anladım. Evlilikle ilgili bir plan yok ortada bahsini açmıyor hiç. Ben de artık hayatı arka plana atmak istemiyorum kendisine anlatmaya çalışıyorum ama evlilik konusunu açsam ya kapatmaya, geçiştirmeye çalışıyor ya da sınavına gir bakalım falan diyor. Bu arada polisliğe de hazırlanıyorum kendi de polis. Bir aydır önceden tanıdığım biri daha görüşmek istiyor kafamı karıştırdı biri memur olmadan olmaz derken diğeri olma diyen mi var evlenmek çalışmaya engel mi diyor o da polis. İkisini yan yana koyuyorum ama hep bi tereddütlerim var niye bilmiyorum istiyorum ama adım atamıyorum evli ya da nişanlı olanlar nasıl emin olabildiniz ? Bu bir hissiyat mı nasıl oluyor da mutlu oluruz diyebiliyorsunuz ? Daha öncesinde de mutlu olacağımı düşündüğüm biriyle çok kötü bir şekilde ayrıldım. Hep ummadığım taş baş yardı. Kendimi de kötü hissediyorum acaba işim olmadan hiç adım atmamalı mıyım yoksa adımı atıp iş için de uğraşmalı mıyım kafam çok karışık böyle düşündüğüm için görüştüğüm kişiye karşı da kendimi kötü hissediyorum.