Evliliğe hazır hissetmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahaah adamdaki vizyona bak çilek almış ne kadar yüce gönüllü biri çileğin parasini istememiştir sonradan inşallah

Eşimle 1 yıl görüştük evlendik.Ama şöyle bir şey var tanışıklığımız çoook uzun yıllar öncesine dayanıyor.İşte nasipte olunca tekrar karşılaştık.Benim ailemin baskısı yüzünden hemen evlenmeye karar verdik Bize kalsa hemen 1 yılda evlenmezdik .Çok dürüst düzgün prensip ve sorumluluk sahibi her anlamda destek olan biriyle evlenmeme rağmen bekarlığımı özlüyorum çünkü sorumluluk sahibi olmak zorundasın evlenince.

Evlenmek istememekte çok haklısınız. Bu ilişki boşuna vakit kaybı olmuş. Görüşmede uyuyakalması, hiçbir plan yapmayıp size bırakması, çok can sıkıcı bir durum. İlişki tek taraflı ilerletilmiş görünüyor bu yazıyı okuyunca. Kesinlikle beklentiniz şımarıklık değil. Her görüşmede pizza hamburger yenmezki. İlişki yenilik, değişiklik ister. Kaç yıllık ilişki?

çiçek taşımaktan utandıgını söylüyor ben de anlamıyorum cok saçma.O yüzden posete koyuyor
Çok saçma. İnsan başkası görecek diye utanır mi hiç ... Sevgiyi göstermek gibisi yok. Bu kişiyle evlenirseniz haftasonu bir günüm boş onu da evde geçirelim der muhtemelen. Siz evde canınız sıkılmış halde buraya gitsek gezsek diye planlar yaparken o ise dinlenelim evde yemek yiyip TV izleyelim diyebilir. Benim kamp yapmayı şehirden şehire gezmeyi seven sevgilim de oldu, işten eve monoton hayatı olan sevgilim de oldu. Plan yapmayan, sevgisini ,ilgisini göstermeyen erkekten olmaz. Hele ki buluşmada uyuması büyük saygısızlık.

Böyle bir ilişkide evliliğe değil, ayrılığa karar verilir. O kararı verin.

7 yıl çok uzun bir süre. Artık alışkanlık olmuştur. Ama evlenip mutsuz olup boşanmaktansa şimdi ayrılmanız çok daha iyi olur.
Evet haklısınız aslında bunca zaman ayrılmaya cesaret edemeyişim sürekli emek vermis olmamdan kaynaklı.Biraz da özgüvenim düştü kendimi sorguladım haketmiyor muyum güzel şeyleri diye düşünür oldum.Zaten asla evlenmek istemiyorum evlilik teklifi bile almam “al yüzük tak” der muhtemelen

Gerçekten 7 yıldır hiç cinsel ilişki olmadı mı? Bu ilişki çok monotonlaşmış. Ben sevdiğim erkekle cinsellik olmadan ilişki yürütemezdim açıkçası. Onunla asker arkadaşı gibi takılacaksam niye evleneyim ki?

Kadın ruhundan anlamayan birisi belliki. Daha fazla zaman geçmeden ayrılın, cesur davranın.

Hayır istemedim ben.3-4 yıldır evlilik muhabbeti geçiyor uzatmalara oynuyorum.Farkındayım böyle yaparak onun da zamanını calıyorum bugun konusup bizden olmayacağını söyleyeceğim

Kaç o zaman, neden bu ilişki içindesinevlenmeyi düşünme bile, evlenip ne yapıcaksın???

Herkese yorumları için teşekkür ederim.Karar veremediğim için konu açtım aslında biliyorum cok net karar verilebilir bir konu da işte insan kendisi olunca düşünemiyor…Bugun konusup ayrılacağım.
yenGEnC size de ayrı tesekkür ederim bazı yazdıklarınızı defalarca okudum
“Yanlış trene bindiğinizde ilk istasyonda inmeye çalışın, çünkü mesafe ne kadar artarsa, dönüş maliyeti de o kadar artar.” demisler
Bundan sonra yanlış tren olduğunu hissettiğim zaman hayatımdan çalmak yerine ineceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…