- 2 Ekim 2024
- 128
- 220
- 18
- Konu Sahibi irmikhelvasi
-
Defalarca anlattım ancak hiç düzelmedi aslında üzüldüğüm nokta da bu.Kendimi çöp gibi hissediyorum sanki hiçbir şeye değmezmişim gibi.İlişkide eril gibi hissettiğiniz için evliliğe uzaksınız. Şahsen bu saydıklarınız benim ilişkimde olmazsa ben de o kişiyle evlilik düşünemem. Sevginiz varsa karşınıza alıp bize anlattığınız gibi karşı tarafa da anlatmanız lazım ''bu huyların beni evliliğe hazır hissettirmiyor'' diyerek vs.
O zaman haklısınız. Bir ilişkide düşünülmek önemli bu illa ki maddi anlamda değil. Bir plan yapıp hadi seni buraya götüreceğim demesi de önemli benim açımdan. Erkeğin bu konuda daha aktif olması gerektiğini düşünüyorum. Bir arkadaşım sevgilisinden sırf bu yüzden ayrıldı kız plan yapmaya çalışıyordu neereye gidelim ne yapalım dedikçe çocuk ''fark etmez'' derdi. Kız ayrıldı en sonunda.Defalarca anlattım ancak hiç düzelmedi aslında üzüldüğüm nokta da bu.Kendimi çöp gibi hissediyorum sanki hiçbir şeye değmezmişim gibi.
benim boyle bir sevgilim vardi ilk gençlik yillarinda. o sehirde xy gölü vardi sehre biraz yakın - orada da cumartesileri pazar kurulurdu. ben de "xy gölüne gidelim, pazardan cilek ve domates peynir aliriz göl kenarinda piknik yapariz" demistim. cumartesi buluştuk pazara gidecek enerjisi yokmuş beyefendinin, cilek aldik evine gectik es dost oturduk. suratimi asik görünce de "cilek aldim ya" dedi"Sorun sende değil bende, daha iyilerine layıksın" diyebilirsiniz.
Bence şımarıklık değil. Genelde bu durum evlenince olur,bi monotonluğa bağlarız bazen ama siz daha sevgiliyken böyle ise ilerde daha da sıkılırsınız. Heyecan ararız bazen. İsteklerinizde beklentinizde haklısınız. Karar sizinHepinize merhaba, isin icinden cıkamadığım bir durum var.Hayatımda olan insanla evlenmek istemiyorum.O ise evliliğe cok hevesli.Ailesi de iyi bana kötü davranmıyorlar ancak illa evlenmek zorunda değilim ki.Yani aynı eve girip yaşamak cok bunaltıcı geliyor.Sanırım yeterince sevmiyorum.Bir araya gelmeyi iple çekmiyorum uzun yıllardır beraberiz bundan dolayı mı sıkıldım bilmiyorum.Beraber hiç güzel anımız olduğunu düşünmüyorum ufak tefek sürprizler deseniz o da yok.Ne zaman vazgecme esiğine geldim o zaman sürprizler havada uçuştu. İliskide erkek gibi hissediyorum bir plan yapılacaksa ben yapıyorum.Güzel bi mekanda bulusma ayarlayıp hadi gel kaçalım bu aksam dediği yok yani onu da mı ben yapayım? Avmde sürekli hamburger pizza mı yemek zorundayım, şık bir yer niçin olmuyorRomantik hiçbir şey yapmıyor içim ölmüş gibi hissediyorum. Yeni yerler gezmiyoruz sadece para biriktiriyor biriktirdiğini harcamıyor bi yerde ev araba alınması gerekmez mi? Para bir araç ama amaçmış gibi davranıyor. Buluşacaksak , (bazen) uyuyakalıyor ben evde duvar seyrediyorum.Bir kere “sen seversin diye şunu yaptım” dediğini görmedim.
Merak ettiğim evliliğe nasıl karar verdiniz ? Ya da iliskisini bitirenler bu cesareti nasıl aldınız karar verdiniz ? Bir karar vermem gerek artık , evlenmek istemiyorum ama sanki ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor.Bu konuyu başkası yazsa ayrıl diyebilirdim ama kendim için karar veremiyorum çıkmazda hissediyorum.Benım beklentilerim şımarıklık mı ?
ağlarken güldürdünüzbenim boyle bir sevgilim vardi ilk gençlik yillarinda. o sehirde xy gölü vardi sehre biraz yakın - orada da cumartesileri pazar kurulurdu. ben de "xy gölüne gidelim, pazardan cilek ve domates peynir aliriz göl kenarinda piknik yapariz" demistim. cumartesi buluştuk pazara gidecek enerjisi yokmuş beyefendinin, cilek aldik evine gectik es dost oturduk. suratimi asik görünce de "cilek aldim ya" dedi
kisa zaman sonra " senden daha iyilerine layigim " diyip terkettim
ama cidden de ondan iyilerini buldum - hatta gecmisime bakinca ondan kötüsü yoktu.ağlarken güldürdünüz
Hazır hıssetmıosun demekkı. Çokda sorgulamamak gerek balımHepinize merhaba, isin icinden cıkamadığım bir durum var.Hayatımda olan insanla evlenmek istemiyorum.O ise evliliğe cok hevesli.Ailesi de iyi bana kötü davranmıyorlar ancak illa evlenmek zorunda değilim ki.Yani aynı eve girip yaşamak cok bunaltıcı geliyor.Sanırım yeterince sevmiyorum.Bir araya gelmeyi iple çekmiyorum uzun yıllardır beraberiz bundan dolayı mı sıkıldım bilmiyorum.Beraber hiç güzel anımız olduğunu düşünmüyorum ufak tefek sürprizler deseniz o da yok.Ne zaman vazgecme esiğine geldim o zaman sürprizler havada uçuştu. İliskide erkek gibi hissediyorum bir plan yapılacaksa ben yapıyorum.Güzel bi mekanda bulusma ayarlayıp hadi gel kaçalım bu aksam dediği yok yani onu da mı ben yapayım? Avmde sürekli hamburger pizza mı yemek zorundayım, şık bir yer niçin olmuyorRomantik hiçbir şey yapmıyor içim ölmüş gibi hissediyorum. Yeni yerler gezmiyoruz sadece para biriktiriyor biriktirdiğini harcamıyor bi yerde ev araba alınması gerekmez mi? Para bir araç ama amaçmış gibi davranıyor. Buluşacaksak , (bazen) uyuyakalıyor ben evde duvar seyrediyorum.Bir kere “sen seversin diye şunu yaptım” dediğini görmedim.
Merak ettiğim evliliğe nasıl karar verdiniz ? Ya da iliskisini bitirenler bu cesareti nasıl aldınız karar verdiniz ? Bir karar vermem gerek artık , evlenmek istemiyorum ama sanki ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor.Bu konuyu başkası yazsa ayrıl diyebilirdim ama kendim için karar veremiyorum çıkmazda hissediyorum.Benım beklentilerim şımarıklık mı ?
Hazır hıssetmıosun demekkı. Çokda sorgulamamak gerek . Para bırıktırmesı güzel ama insan süpriz ıstıyo.Hepinize merhaba, isin icinden cıkamadığım bir durum var.Hayatımda olan insanla evlenmek istemiyorum.O ise evliliğe cok hevesli.Ailesi de iyi bana kötü davranmıyorlar ancak illa evlenmek zorunda değilim ki.Yani aynı eve girip yaşamak cok bunaltıcı geliyor.Sanırım yeterince sevmiyorum.Bir araya gelmeyi iple çekmiyorum uzun yıllardır beraberiz bundan dolayı mı sıkıldım bilmiyorum.Beraber hiç güzel anımız olduğunu düşünmüyorum ufak tefek sürprizler deseniz o da yok.Ne zaman vazgecme esiğine geldim o zaman sürprizler havada uçuştu. İliskide erkek gibi hissediyorum bir plan yapılacaksa ben yapıyorum.Güzel bi mekanda bulusma ayarlayıp hadi gel kaçalım bu aksam dediği yok yani onu da mı ben yapayım? Avmde sürekli hamburger pizza mı yemek zorundayım, şık bir yer niçin olmuyorRomantik hiçbir şey yapmıyor içim ölmüş gibi hissediyorum. Yeni yerler gezmiyoruz sadece para biriktiriyor biriktirdiğini harcamıyor bi yerde ev araba alınması gerekmez mi? Para bir araç ama amaçmış gibi davranıyor. Buluşacaksak , (bazen) uyuyakalıyor ben evde duvar seyrediyorum.Bir kere “sen seversin diye şunu yaptım” dediğini görmedim.
Hiç de şımarıklık değil.Hepinize merhaba, isin icinden cıkamadığım bir durum var.Hayatımda olan insanla evlenmek istemiyorum.O ise evliliğe cok hevesli.Ailesi de iyi bana kötü davranmıyorlar ancak illa evlenmek zorunda değilim ki.Yani aynı eve girip yaşamak cok bunaltıcı geliyor.Sanırım yeterince sevmiyorum.Bir araya gelmeyi iple çekmiyorum uzun yıllardır beraberiz bundan dolayı mı sıkıldım bilmiyorum.Beraber hiç güzel anımız olduğunu düşünmüyorum ufak tefek sürprizler deseniz o da yok.Ne zaman vazgecme esiğine geldim o zaman sürprizler havada uçuştu. İliskide erkek gibi hissediyorum bir plan yapılacaksa ben yapıyorum.Güzel bi mekanda bulusma ayarlayıp hadi gel kaçalım bu aksam dediği yok yani onu da mı ben yapayım? Avmde sürekli hamburger pizza mı yemek zorundayım, şık bir yer niçin olmuyorRomantik hiçbir şey yapmıyor içim ölmüş gibi hissediyorum. Yeni yerler gezmiyoruz sadece para biriktiriyor biriktirdiğini harcamıyor bi yerde ev araba alınması gerekmez mi? Para bir araç ama amaçmış gibi davranıyor. Buluşacaksak , (bazen) uyuyakalıyor ben evde duvar seyrediyorum.Bir kere “sen seversin diye şunu yaptım” dediğini görmedim.
Haklısınız tesekkür ederim.Biraz özgüvenim düştü bazı şeyleri değer görmediği için o yüzden korkum var sevilir miyim gerçekten diye.Bazen çok çirkin miyim diye düşünüyorum.ikiski dedigin bir suru mutlu ani icermelidir. sen sadece vaktini harciyorsun, bu iliski degil ki.
daha da fazla kendinden sogumadan ayril kurtul - sen de daha iyilerine layiksin
İlk adımı bile ben atmıştım.Acaba bundan dolayı mı yanlış gitti bir şeyler bilemiyorum.Yanı hoşlanmıştım ve söylemiştim.İlk adımı atmam hataydı belki de , hep konusmak icin can atardım ama yaşım ilerledi ve ne bileyim evlenince nasıl aynı yatakta yatacağım ki diye düşünmeye bile başladım yavas yavas koptu icimden bir şeylerZaten yeterincede sevmiyormussunuz.
Küçük değil kardeş, bunu anla lütfen, niye küçük bi şey olsun, o kadar büyük bi şey ki hatta. İnsan 7 yılda 1 kez tiyatro bileti ayarlamaz mı mesela? Özenip mutlu etmeye çalışmaz mı? Emek verilmeyecek, sevgi gösterilmeyecekse ilişki neden var?Haklısınız tesekkür ederim.Biraz özgüvenim düştü bazı şeyleri değer görmediği için o yüzden korkum var sevilir miyim gerçekten diye.Bazen çok çirkin miyim diye düşünüyorum.
Mesela tiyatro izlemeyi cok seven biriyim.Bir kere bile bilet aldıgını hadi gidelim dediğini görmedim.Tek aktivitemiz cay icip yemek yiyip avm gezmek, eğer şanslıysam piknik yapabilirizKücükmüs gibi gözüküyor ama benim için iğne ucu kadar bir şey yapmadığından bu benim için büyük bir mesele Resmen acı cekiyorum iliskide 7 yıldır beraberim ondan dolayı kopamadım
Ilk adimi attigim cok guzel iliskim oldu yani bunla alakali degil. Tamam bagzi insanlar Cok romantik degil ama sizin ihtiyaciniz var belliki. 38 yasindayim hala ihtiyacim var yani zamanla azalan birsey degil insan her yasta sevmek sevilmek ister Ve bunu hissetmek ister.İlk adımı bile ben atmıştım.Acaba bundan dolayı mı yanlış gitti bir şeyler bilemiyorum.Yanı hoşlanmıştım ve söylemiştim.İlk adımı atmam hataydı belki de , hep konusmak icin can atardım ama yaşım ilerledi ve ne bileyim evlenince nasıl aynı yatakta yatacağım ki diye düşünmeye bile başladım yavas yavas koptu icimden bir şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?