İnanın ayni köyden bile olsanız farklılıklar oluyor ailelerde . Ben de zaman zaman çok zorlandım . Ama keske diyirum takmasaydim. Bildiğimi okuyup , görüştüğümde uyum sağlamaya ama aynı zamanda kendim olmaya devam etseydim dedim . Ben yine kendim olmaya devam ettim ama eşimden de bunu kabul etmesini bekledim sanirim. Onların doğrudan kabul ettim demesine Gerek yok bence. Bir şekilde He heleyip bildiğinizi okuyun kırmızı cizgileeinniz konusunda . İnanın erkekler bir süre sonra eşine uyuyor ailesine değil. Siz ne kadar gözüne sokarsanız bazı seyelei o kadar direnç gösteriyorlar. Bir kere ailesini asla çok ciddi bir şey olmadıkça kötülemeyin. Ailen iyi hoş ama şu konuda ben bunu kabul etmiyorum dersiniz önemli bir konuda. Ben sabırsız bile insandım mesela. Fevri davranıyordum. Ama davranilmayacak gibi de değillerdi. Zamanla siz onlara onlar size alışıyor yeter ki unutulmayacak sözler söylenmesin. Sabırlı olun esiniz iyiyse . Ama Altan da almayın fazla tabi . İnanın geçiyor hepsi . Ama dik durmakla uyum sağlamak arasındaki dengeyi öğrenmeniz lazım