Evliliğe alışamadım

inşallah kuzum bakalım

Her esimle tartistigimda bende bekar olsaydim diye dusunuyorum
Yani dogal duygular
bende de genelde o anlarda ağır basıyor bu duygu ama bazen çok iyiyken de düşünüyorum yani bilemiyorum karışık duygular

Öncelikle ailene gitmeyi bi süre bırak eşinle gez dolas sonra bi bakmissin baba evine gidince bile evime dönsem diye bekliyorsun.
öyle yapıyorum canım ama olmuyo maalesefki
ama inşallah olur

sen neden pişmansın peki
gençliğin tadını çıkaramadığın için mi..
Aynen. . Hemen de çocuğum oldu iyiki oldı ama arkadaşlarım gezme derdindeyken ben evde bebek bakıyordum.. eşimle kV ile uğraşıyordum.. ne bilim böle şeyler..

kıyamam..
canım bebeğinle çık dolaş sende..
Cnm çocuk oldu mu evde oturim daha iyi diyosun.. ben evleneli 9 seneyi geçti. Şimdi 2.oldu şükür.. şimdi 8 yaşında oğlum var.. boyum kadar olacak. . Ikinci 1 yaşında..

Cnm çocuk oldu mu evde oturim daha iyi diyosun.. ben evleneli 9 seneyi geçti. Şimdi 2.oldu şükür.. şimdi 8 yaşında oğlum var.. boyum kadar olacak. . Ikinci 1 yaşında..
Kuzum çöyle diyim benim bir tanıdığım var altında arabası var. Kadının 2 çocuğu var biri 3 yaşında biri daha yaşını doldurmadı :) fıldır fıldır geziyor valla atıyor çocukları arabaya :) ağlarsa emzirmek gerekiyorse çekiyorum kenara hallediyorum hemen devam ediyorum diyo valla özeniyorum :) bende öyle olmak istiyorum yani oh miss
acil araba aldır kendine, araban varsa da neden yapmıyorsun :)

Bi ara vardı canım ama sattım.. inş yine alırız :))

çalışıyorum. ailemi ve kendi özel hayatım olmasını yani flört etmek bile özleniyor açıkcası
Anlıyorum, bekarlık hayatını özlüyorsun. Sakın çocuk yapma belki de evliliğin duygusal anlamda yeterli gelmedi, henüz bilemezsin.

Neden erken evlendiniz? Yani kendi isteğinizle mi onu sormaya çalışıyorum
evet kendi isteğimle evlendim. ama insana herşey tospembe geliyor yani erken yaşta evlenip yuvamı kurayım kafasıyla filan

Anlıyorum, bekarlık hayatını özlüyorsun. Sakın çocuk yapma belki de evliliğin duygusal anlamda yeterli gelmedi, henüz bilemezsin.
büyük konuşmayayım ama çocuk düşünmüyorum kesinlikle şuan için ki ben çocuğum hemen olsun isterdim.
kendimi henüz bir yavrunun hayatı boyunca yanında olacak durumda hissetmiyorum maalesefkii

5 senelik evliyim. Hala alışamadım annemlere gidince hiç dönmek istemiyorum hep orda onlarla kalayım istiyorum. Eve gelince bunalıyorum. Allahtan çalışıyorum da evde pek zamanı geçirmiyorum. Ama ben sese alışkınım küçük kardeşlerim var. Apartman kalabalık kuzen hala amca. Eve gelince ses yok çünkü çocuğum yok. Ben buna bağlıyorum. Kalabalığa alışık olduğum için o ortamı özlüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…