Başlığa istinaden, ben de ben de diyerek haykırmak geldi içimden
sen neden pişmansın pekiBende erken evlendiğim için çok pişmanım. .
inşallah kuzum bakalımİnan'ın insan bekar olduğunda da belirli bir süre sonra gezse de dolaşsa da eğlencenin dibine de vursa içten içe bir yuvam olsun kocam olsun çocuğum olsun hayallerine kapılıyor. 22 yaş küçük. Bu yüzden bu düşüncelere kapıldığını düşünüyorum. Zamanla alısacaksın
bende de genelde o anlarda ağır basıyor bu duygu ama bazen çok iyiyken de düşünüyorum yani bilemiyorum karışık duygularHer esimle tartistigimda bende bekar olsaydim diye dusunuyorum
Yani dogal duygular
çalışıyorum. ailemi ve kendi özel hayatım olmasını yani flört etmek bile özleniyor açıkcasıBekarlıkta neleri özlüyorsun? Çalışıyor musun?
öyle yapıyorum canım ama olmuyo maalesefkiÖncelikle ailene gitmeyi bi süre bırak eşinle gez dolas sonra bi bakmissin baba evine gidince bile evime dönsem diye bekliyorsun.
Aynen. . Hemen de çocuğum oldu iyiki oldı ama arkadaşlarım gezme derdindeyken ben evde bebek bakıyordum.. eşimle kV ile uğraşıyordum.. ne bilim böle şeyler..sen neden pişmansın peki
gençliğin tadını çıkaramadığın için mi..
kıyamam..Aynen. . Hemen de çocuğum oldu iyiki oldı ama arkadaşlarım gezme derdindeyken ben evde bebek bakıyordum.. eşimle kV ile uğraşıyordum.. ne bilim böle şeyler..
Cnm çocuk oldu mu evde oturim daha iyi diyosun.. ben evleneli 9 seneyi geçti. Şimdi 2.oldu şükür.. şimdi 8 yaşında oğlum var.. boyum kadar olacak. . Ikinci 1 yaşında..kıyamam..
canım bebeğinle çık dolaş sende..
Kuzum çöyle diyim benim bir tanıdığım var altında arabası var. Kadının 2 çocuğu var biri 3 yaşında biri daha yaşını doldurmadı :) fıldır fıldır geziyor valla atıyor çocukları arabaya :) ağlarsa emzirmek gerekiyorse çekiyorum kenara hallediyorum hemen devam ediyorum diyo valla özeniyorum :) bende öyle olmak istiyorum yani oh missCnm çocuk oldu mu evde oturim daha iyi diyosun.. ben evleneli 9 seneyi geçti. Şimdi 2.oldu şükür.. şimdi 8 yaşında oğlum var.. boyum kadar olacak. . Ikinci 1 yaşında..
Bi ara vardı canım ama sattım.. inş yine alırız :))Kuzum çöyle diyim benim bir tanıdığım var altında arabası var. Kadının 2 çocuğu var biri 3 yaşında biri daha yaşını doldurmadı :) fıldır fıldır geziyor valla atıyor çocukları arabaya :) ağlarsa emzirmek gerekiyorse çekiyorum kenara hallediyorum hemen devam ediyorum diyo valla özeniyorum :) bende öyle olmak istiyorum yani oh miss
acil araba aldır kendine, araban varsa da neden yapmıyorsun :)
inşallah kuzum, gerçi herşeyin çocuğu bir de olmuyor yani belki durmaz senin minnoşlar yolda bilemiyorum ama :)Bi ara vardı canım ama sattım.. inş yine alırız :))
Neden erken evlendiniz? Yani kendi isteğinizle mi onu sormaya çalışıyoruminsan ölüme bile alışıyorsa demekki..
Anlıyorum, bekarlık hayatını özlüyorsun. Sakın çocuk yapma belki de evliliğin duygusal anlamda yeterli gelmedi, henüz bilemezsin.çalışıyorum. ailemi ve kendi özel hayatım olmasını yani flört etmek bile özleniyor açıkcası
evet kendi isteğimle evlendim. ama insana herşey tospembe geliyor yani erken yaşta evlenip yuvamı kurayım kafasıyla filanNeden erken evlendiniz? Yani kendi isteğinizle mi onu sormaya çalışıyorum
+1Alisamayanlara bir kisi daha katildi:)))
büyük konuşmayayım ama çocuk düşünmüyorum kesinlikle şuan için ki ben çocuğum hemen olsun isterdim.Anlıyorum, bekarlık hayatını özlüyorsun. Sakın çocuk yapma belki de evliliğin duygusal anlamda yeterli gelmedi, henüz bilemezsin.
Ayy insallah insallah :))+1inşallah alışmışlar derneğine transfer oluruz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?