Evliliğe alışamadım

anladım canım senin durum biraz daha farklı biz çekirdek aileydik öyle kalabalık değildik :)

Yani insan zaman zaman eski günleri özlüyor tabi ama evlilik de çok güzel bence sevdiğin insanla olmak onunla herşeyi paylaşmak çok güzel Alışırsın üzülme

Yani insan zaman zaman eski günleri özlüyor tabi ama evlilik de çok güzel bence sevdiğin insanla olmak onunla herşeyi paylaşmak çok güzel Alışırsın üzülme
ben çok sevmiyor muyum acaba? olabilir mi?
gerçi onu da siz nerden bileceksiniz dimi ben bilicem yani sizde haklısınız

Niyeyse kafamdaki yaptığım istatisliklere göre. Bu durumdan kadinlar faha sikayetci ve muzdarip.. bekarligimi özlüyorum vs.. diyenler. Erkekler hiç oyle degil. En azindan çoğu.. neden acaba. Biz fazla mi takintiliyiz. Onlar fazla mi gamsiz ??

bence her ikiside .. :)

Ben 3.5 seneyi gecti evliyim. Alisamadim tam olarak. Ama bemi etkileyen ailemden 14 saatlik uzaklikta olmam diye düşünüyorum.. esimle ailesiyle ve bu cevreyle uyum problemi yasadim ilk zamanlar. Hala onun etkisindeyim sanirim benimki o yüzden.. :/

İlk zamanlar zor oluyor ben aileme çok yakın oturmama rağmen böyle cama çıkardım içimden ağlamak gelirdi tabi eşime de çok zorluk çıkardım ilk zamanlar huysuzluk yaptım ama canım koçişim çok anlayışlı beni hep sakinleştirdi şimdi eşim olmadan hiç bişey yapmak istemiyorum önceden çok gezer tozardım eşim pek karışmaz kısıtlamaz şimdi çıkıp gezsem de ama hiç istemiyorum onsuz bi yere gitmek arkadaşlarım bile şaşırıyor nasıl evde duruyorsun diye e herşeye zamanla alışıyorsun

Bie ben mi evlilik kadiniyim anlamadim ki.esimle yanliz yasamak evime tek basima hukmetmek mutfagimda ozgur olmak en buyuk mutluluğum. Evlendigim gunden bugune kadar birgun olsun bekarligimi ozlemedim :) dipnot:annem babam mukemmel insanlar. Ailem cok iyi

Tavsiyem şuki bi kac gun hatta bi kc hfta gidip ailnde kal. Bence evini ve esini cok ozlersin

zamanla olacak merak etme, ama çok çıkmazdaysan destek almanda fayda var.

Ben 4 yildir evliyim halada bekarligima özemiyorum yeni evli sayilirsin canimm tabi adapte olman biraz zaman alacak esinle mutlu olmaya bak

13 Aydır evliyim, ve o kadar alışamadım ki evliliğe...
Ahh o güne bir geri dönsem evlenir miydim..
Yaşadıklarının aynısını yaşıyorum, ve gerçekten çok kötü bir his bu..

Evet kuzum seninki o yüzen olabilir, gerçi ben yakınım çok şükür ama aynı sorunlar oluyor yine..

Canım senin olayın benimkinden biraz farklı ben eşimle sorunlar yaşıyorum bazen..

13 Aydır evliyim, ve o kadar alışamadım ki evliliğe...
Ahh o güne bir geri dönsem evlenir miydim..
Yaşadıklarının aynısını yaşıyorum, ve gerçekten çok kötü bir his bu..
Ben evlenmezdim kesinlikle
gerçekten berbat bir his.. Boğuluyor insan.. Aklına boşanmak bile geliyor ama yapamıyor insan tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…