• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğe alışamadım

gkk1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.699
482
38
32
Merhaba :(
Arkadaşlar evliliğimde hiç bir sıkıntım yok şuan çok şükür ama ben evliliğe alışamıyorum.
Yani erken yaşta mı evlendim bilmiyorum (22) ama bekarlığımı çok özlüyorum
Aklıma çok fazla eski zamanlarım geliyor..
Mesela annemlere oturmaya gittiğimde bile keşke hep burda olsam diyorum.
Eşimle ilgisi yok sanırım bu durumun çünkü çok iyiyken bile bu düşüncelere kapılıyorum 9 ay filan oldu evleneli..
Alışamıyorum bekarlığı çok özlüyorum. Ben evlenmeden önce çok birşeyler yaşamış bir insan değilim ama yaşayabilirdim diye düşünüyorum. Çok özlüyorum bekarlığımı..
Nasıl alışabilirim..
Nasıl adapte olabilirim :(

Bu hic yadirgancak bisey degil herkes zaman zaman ozler bekar olsam nasil olurdu beni neler beklerdi vs.. Diye aklina gelir ailni evimi yasantini ozlemende cok dogal sonucta tum yasantin degisip yeni bi duzen yepyeni bi hayata adim atiyosun surekli kafanda kurma esinle guzel seyleri dusun onu sevdigini dusun adapte illaki olursun biraz zaman lazim aklina boyle seyler geldiginde kendini evinle ilgili seylere ver iste esinle guzel anlarinizi dusun sevdigin kisi artik hep hayatinds yeni bi aile yeni bi hayat ve guzel gunler seni bekliyor olumsuz hic biseyi dusunme sonucta en guzel aylarin bunlar onun icin tadini cikar

benim yerime konu açmışsınız sanki.bekliyorum kk kadınlarının tavsiyelerini

Bende ayniyim. Esimle alakasi yok. Kardeslerim yanyana resim atsalar whatsapp grubuna nasil ozeniyorum keske yanlarinda olsam ne guzel guler eglenirdik diyorum. Takipteyim tek degilsin. Benimde 4 ay oldu.

eşini seviyorsan alışmayı bekleyeceksin..buda zamanla olacak..ben 7.5 yıllık evliyim ben bile arada sırada özlüyorum..çok doğal duygular bunlar..bekarlar keşke evli olsam falan der..yani kafanda büyütme daha çok yeni evlisin..olur arada sırada böyle şeyler...

Merhaba :KK43:
Arkadaşlar evliliğimde hiç bir sıkıntım yok şuan çok şükür ama ben evliliğe alışamıyorum.
Yani erken yaşta mı evlendim bilmiyorum (22) ama bekarlığımı çok özlüyorum
Aklıma çok fazla eski zamanlarım geliyor..
Mesela annemlere oturmaya gittiğimde bile keşke hep burda olsam diyorum.
Eşimle ilgisi yok sanırım bu durumun çünkü çok iyiyken bile bu düşüncelere kapılıyorum 9 ay filan oldu evleneli..
Alışamıyorum bekarlığı çok özlüyorum. Ben evlenmeden önce çok birşeyler yaşamış bir insan değilim ama yaşayabilirdim diye düşünüyorum. Çok özlüyorum bekarlığımı..
Nasıl alışabilirim..
Nasıl adapte olabilirim :KK43:
Bende ilk bı sene alışamadım alışamadım için eşimle kavga ettigim günlerde sora 3sene olmuş alıştım eşimle kavga etsek de bırakıp gidemez oldum bastan da yapmadım öyle bırakıp annemin evine gitmedim belli bir sürede alışıyorsun işte İnankı başlarda çok zor olur. Şimdi annemin evine gitsem kendi evimi özlüyorum tuhaf geliyor artik
Bekarlık sultandır derler bekar olsam dediğim çok oluyor

Ben de ilk evlendiğim zaman öyleydim . Şimdi ikinci yılım alıştım sayılır. Ben başka şehire geldim onunda etkisi çok büyüktü. Dün yine ablamlar abimler herkes annemler de toplandı foto attılar kske sen de olsaydın dediler tabiki çok isterim ama eskisi gibi üzülmüyorum sanırım alıstim. Bn 26 yaşında evlendim. Benim için 22 erken tabı bu benim fikrim. Zamanla alışırsın canım ama o süreç biraz sıkıntılı geçiyor. Ben istemeden ailemi özlediğim içn bazen eşimi üzüyordum sağolsun hiç bişey demez anlayış gösterirdi ama şimdi herşey oturdu çok şükür. Zaman en büyük ilaç

eşini seviyorsan alışmayı bekleyeceksin..buda zamanla olacak..ben 7.5 yıllık evliyim ben bile arada sırada özlüyorum..çok doğal duygular bunlar..bekarlar keşke evli olsam falan der..yani kafanda büyütme daha çok yeni evlisin..olur arada sırada böyle şeyler...
Bekar gibisi yok görümcem bekar mesela o hayatını pek yaşamıyor bende diyorum ki git dolaş dünyayı gez dedim kıza:) oda gitti yurtdışına gezdi geldi para olmayınca bişey yapamıyor :) ee bende görümceme temizlik yaptırıyorum haftalık 50 liraya. Dip köşesini mis gibi yapıyor :KK66: biriktiriyor gidiyor gezmeye:) çalışmıyor evde sonuçta:) valla bende bekar olsam ohooo bal gibi gezerdim yurtdışı arardim elime çok güzel fırsat bile geldi kaciriyom hep:KK43: eş çocuk var iste

Benim "2 aylik evliligim bitiyor" baslikli konumu okuyarak alisabilirsiniz :) bir evliligim olsa da hic sorunum olmasa var ya ah ah.

Bekarken de evliyken yasadiklarinizi yasayamazdiniz. Sevgi var yaninizda yatan bir esiniz var. Birlikte gezebileceginiz bir adam var daha nolsun. Aile yani da bir yere kadar. Bikac sene fazla dursaydnz bu sefer de evlensem de yuvamda olsam derdiniz. Bence tam vaktinde guzel bir evlilik yapmissiniz. Sukrunu bilin. Zamanla alisirsiniz

Kizlar yaa aileniz sag salim biraktiginiz yerde duruyor sizin murvetinizi gordukleri icin yuvanizi kurdugunuz icinde gururlular mutlular sizde istediginizde ailenizi gorebiliyosunuz ustelik sevdiginiz adam artik hep yaninizda
Yapmayin allah askina
En en en guzel zamanlar yeni evli oldunuz bu aylar..her anin tadini cikarin
Er gec o evden cikacaktiniz ve ne mutluki telli duvakli gonlunuzun istedigi adamla ve gururla ciktiniz herkes ozler kolay degil dogdugun buyudugun ailenden ayri bi aile olmak icin adim atiyosun ama bu cok guzel birsey lutfen mutlu olun mutlu edin siz mutluysaniz sevdiklerinizde mutlu

Alışma surecindesiniz çok normal , eşinizle paylasimlariniz arttıkça alisirsiniz.Bazilari hemen alışır,bazılarının zaman alır.Benim 3 seneyi bulmuştu, su an 20 sene oldu çok şükür.

O yüzden erken evlenmeyin hayatınızı yaşayın deniyor işte.
Benim akrabalarım 'aman kızım evlenme gez, toz, oku, takıl ne var evlilikte uzatabildiğin kadar uzat' dediler ben de öyle yaptım. Dolu dolu yaşadım. Gezdim, tozdum, okudum, çok sevdim, çok ayrıldım... Ama yine de bekarlık özlenebilecek bişey ne kadar yaşamış olursan ol. Güzel yani ben de özleyeceğim :(

Bu hic yadirgancak bisey degil herkes zaman zaman ozler bekar olsam nasil olurdu beni neler beklerdi vs.. Diye aklina gelir ailni evimi yasantini ozlemende cok dogal sonucta tum yasantin degisip yeni bi duzen yepyeni bi hayata adim atiyosun surekli kafanda kurma esinle guzel seyleri dusun onu sevdigini dusun adapte illaki olursun biraz zaman lazim aklina boyle seyler geldiginde kendini evinle ilgili seylere ver iste esinle guzel anlarinizi dusun sevdigin kisi artik hep hayatinds yeni bi aile yeni bi hayat ve guzel gunler seni bekliyor olumsuz hic biseyi dusunme sonucta en guzel aylarin bunlar onun icin tadini cikar
İşte yapamıyorum bazen boşanıp yepyeni bir hayat kurasım bile geliyor o derece yani. Tabi yapmam yapamam ama bekarken ne güzeldi diyorum hep.. Daha pek çok şey yapabilirdim diyorum.. Gençliğim elimden gidiyor gibi hissediyorum. İnşallah geçici bir dönemdir.

Bende ayniyim. Esimle alakasi yok. Kardeslerim yanyana resim atsalar whatsapp grubuna nasil ozeniyorum keske yanlarinda olsam ne guzel guler eglenirdik diyorum. Takipteyim tek degilsin. Benimde 4 ay oldu.
Bende ailemi özlüyorum. Akrabalarımı bile özler oldum ya :( evlilik ne biçim bişeymiş bilemedik..

Bu aralar çok fazla olmaya başladı inşallah geçer :(

Bende ilk bı sene alışamadım alışamadım için eşimle kavga ettigim günlerde sora 3sene olmuş alıştım eşimle kavga etsek de bırakıp gidemez oldum bastan da yapmadım öyle bırakıp annemin evine gitmedim belli bir sürede alışıyorsun işte İnankı başlarda çok zor olur. Şimdi annemin evine gitsem kendi evimi özlüyorum tuhaf geliyor artik
Bekarlık sultandır derler bekar olsam dediğim çok oluyor
3 yıl olduğu halde hayla bunları düşünüyorsan kendimi düşünemiyorum..

Ben de ilk evlendiğim zaman öyleydim . Şimdi ikinci yılım alıştım sayılır. Ben başka şehire geldim onunda etkisi çok büyüktü. Dün yine ablamlar abimler herkes annemler de toplandı foto attılar kske sen de olsaydın dediler tabiki çok isterim ama eskisi gibi üzülmüyorum sanırım alıstim. Bn 26 yaşında evlendim. Benim için 22 erken tabı bu benim fikrim. Zamanla alışırsın canım ama o süreç biraz sıkıntılı geçiyor. Ben istemeden ailemi özlediğim içn bazen eşimi üzüyordum sağolsun hiç bişey demez anlayış gösterirdi ama şimdi herşey oturdu çok şükür. Zaman en büyük ilaç
Doğru canım.. Sanırım zamanla olacak bu işler.
Zamanla alışacağım..
Sadece biraz sabretmem lazım..

Bekar gibisi yok görümcem bekar mesela o hayatını pek yaşamıyor bende diyorum ki git dolaş dünyayı gez dedim kıza:) oda gitti yurtdışına gezdi geldi para olmayınca bişey yapamıyor :) ee bende görümceme temizlik yaptırıyorum haftalık 50 liraya. Dip köşesini mis gibi yapıyor :KK66: biriktiriyor gidiyor gezmeye:) çalışmıyor evde sonuçta:) valla bende bekar olsam ohooo bal gibi gezerdim yurtdışı arardim elime çok güzel fırsat bile geldi kaciriyom hep:KK43: eş çocuk var iste
Yarama tuzu bastınn :)

Back