- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #5.101
Günaydınlarrr :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım, nerden ne kadar kiraladın? evi çok önemseme canım nasıl olsa kendi eviniz değil, kendi evinizde daha büyük bir yer bakarsınız.
canım moralin nasıl var mı bi gelişmegünaydıın...
hiç bi gelişme yok canım hala aynıcanım moralin nasıl var mı bi gelişme
Düzelir inşallah güzelim. Sen sessizliğini korumaya devam et bence. Haksız olduğu halde kendini haklı görüyor demekki. Eninde sonunda arayacak.hiç bi gelişme yok canım hala aynı![]()
İllaki arayacak amaDüzelir inşallah güzelim. Sen sessizliğini korumaya devam et bence. Haksız olduğu halde kendini haklı görüyor demekki. Eninde sonunda arayacak.
aynen ccanım çok kötü bi durum ya o günlere dönelim istemediğim için korkuyorum bu yüzden de küs kalmak zor geliyoİllaki arayacak ama_Arzu_ bi defa ayrılık yaşadığı için o dönemde yaşadığı zorlukları tekrar yaşamaktan korkuyor ve bu sebepten ilk adımı yine kendisi atabilir dayanamayıp bu durumu iyi biliyorum Allah dayanma gücü verir inşallah ..
Canım herkes ayrılık yaşamıştır. Ben de 7 senelik ilişkimde ciddi manada 1 kez ayrılık yaşadım. Dik durulmazsa nasılsa o arayacak, özür dileyecek mantığıyla alttan almıyor erkekler. Böyle devam ederse Arzu hep ezilir. Yine kendi bilir ama haklı olduğu konuda kendini sonuna kadar savunması gerektiği taraftarıyım.İllaki arayacak ama_Arzu_ bi defa ayrılık yaşadığı için o dönemde yaşadığı zorlukları tekrar yaşamaktan korkuyor ve bu sebepten ilk adımı yine kendisi atabilir dayanamayıp bu durumu iyi biliyorum Allah dayanma gücü verir inşallah ..
canım çok haklısın aynende dediğin gibi oluyor ama mantıklı düşünemiyorsun ne yazıkki keşke düşünebilsek o zaman belki herşey daha kolay olacak ..Canım herkes ayrılık yaşamıştır. Ben de 7 senelik ilişkimde ciddi manada 1 kez ayrılık yaşadım. Dik durulmazsa nasılsa o arayacak, özür dileyecek mantığıyla alttan almıyor erkekler. Böyle devam ederse Arzu hep ezilir. Yine kendi bilir ama haklı olduğu konuda kendini sonuna kadar savunması gerektiği taraftarıyım.
biliorum canım seni dediiğim gibi çok ii anlıorm amaaynen ccanım çok kötü bi durum ya o günlere dönelim istemediğim için korkuyorum bu yüzden de küs kalmak zor geliyo![]()
Ben uyarmak istedim sadece bundan sonrası ona kalmış. İlişkilerinin genel manada dinamiklerini bilmediğimden sadece bunu söyleyebiliyorum.canım çok haklısın aynende dediğin gibi oluyor ama mantıklı düşünemiyorsun ne yazıkki keşke düşünebilsek o zaman belki herşey daha kolay olacak ..
öyle bilemiyoruz ama benBen uyarmak istedim sadece bundan sonrası ona kalmış. İlişkilerinin genel manada dinamiklerini bilmediğimden sadece bunu söyleyebiliyorum.
Ben de üzülüyorum canım. Daha fazla üzülmesin kırılmasın diye bu çabam aslında yoksa insanlara çok karışan bir tip değilimdir. Kızlarımız erkeklere ezildikçe be kahroluyorum. Benim babam annemi çok ezdiğinden içimde yaradır...öyle bilemiyoruz ama ben_Arzu_ için üzülüorum sadece yardımcı olmak isterdim ama elden gelen bişey yok ..
Ben de üzülüyorum canım. Daha fazla üzülmesin kırılmasın diye bu çabam aslında yoksa insanlara çok karışan bir tip değilimdir. Kızlarımız erkeklere ezildikçe be kahroluyorum. Benim babam annemi çok ezdiğinden içimde yaradır...
canım haklısın kahrolmamak elde değilki.. ama şunuda unutmamak gerekirki bi gün hepimiz annemize benzeyeceğiz fedakarlıklar, tavizler .. bu kadının doğasında varBen de üzülüyorum canım. Daha fazla üzülmesin kırılmasın diye bu çabam aslında yoksa insanlara çok karışan bir tip değilimdir. Kızlarımız erkeklere ezildikçe be kahroluyorum. Benim babam annemi çok ezdiğinden içimde yaradır...
canım ne demek elden bişey gelmiyor dilerimki en kısa zamanda mutlu bi haber alırsın sevdiğinden :)hepinize çook teşekür ederim desteklerinizden dolayı iyiki varsınız..
canımmsın benim esra ya ne hakkı allah aşkına..sen bide beni düşün sinirden çok üzülüyorum kalbım kırıldı çünkü..dayanamıyorum da öyle pis bi huyum var illa arayıp sesiniduycam..ben ödiycem zaten utansın adi pislik.ama ailesinede söyliycem açık açık..benim bi ailem bide dayım ve kuzenlerim gelicek tabiki ödetmiycem onlara bide yurtdışından gelicekler..ama işte tavır yap diyosun yüzde yüz haklısın illaki arama mesafe koyucam bi süre ama işte dayanamıyrum kahrlasıca bennn![]()
canım tam balık dğl ama balık a kesim belden oturuyor sonrası a kesim bende 1 64 üm 15 cm topukla denedim iyi oldu tabiki sizlerinde fotolarını bekliyorum ama:)))