• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Hayırlı olsun canım, nerden ne kadar kiraladın? evi çok önemseme canım nasıl olsa kendi eviniz değil, kendi evinizde daha büyük bir yer bakarsınız.

Bursa'dan buldum canım 500 tl. Ben İstanbul'dayım bu arada :)
Ev konusuna gelince, evet sürekli kalmayız sonuçta kira ama nişanlımın burdan ev almak isteyip istemediğinden emin değilim. Kendi memleketine dönmek istiyor ilerde :-/

Düzelir inşallah güzelim. Sen sessizliğini korumaya devam et bence. Haksız olduğu halde kendini haklı görüyor demekki. Eninde sonunda arayacak.
İllaki arayacak ama _Arzu_ _Arzu_ bi defa ayrılık yaşadığı için o dönemde yaşadığı zorlukları tekrar yaşamaktan korkuyor ve bu sebepten ilk adımı yine kendisi atabilir dayanamayıp bu durumu iyi biliyorum Allah dayanma gücü verir inşallah ..

İllaki arayacak ama _Arzu_ _Arzu_ bi defa ayrılık yaşadığı için o dönemde yaşadığı zorlukları tekrar yaşamaktan korkuyor ve bu sebepten ilk adımı yine kendisi atabilir dayanamayıp bu durumu iyi biliyorum Allah dayanma gücü verir inşallah ..
aynen ccanım çok kötü bi durum ya o günlere dönelim istemediğim için korkuyorum bu yüzden de küs kalmak zor geliyo :(

Canım herkes ayrılık yaşamıştır. Ben de 7 senelik ilişkimde ciddi manada 1 kez ayrılık yaşadım. Dik durulmazsa nasılsa o arayacak, özür dileyecek mantığıyla alttan almıyor erkekler. Böyle devam ederse Arzu hep ezilir. Yine kendi bilir ama haklı olduğu konuda kendini sonuna kadar savunması gerektiği taraftarıyım.

Canım herkes ayrılık yaşamıştır. Ben de 7 senelik ilişkimde ciddi manada 1 kez ayrılık yaşadım. Dik durulmazsa nasılsa o arayacak, özür dileyecek mantığıyla alttan almıyor erkekler. Böyle devam ederse Arzu hep ezilir. Yine kendi bilir ama haklı olduğu konuda kendini sonuna kadar savunması gerektiği taraftarıyım.
canım çok haklısın aynende dediğin gibi oluyor ama mantıklı düşünemiyorsun ne yazıkki keşke düşünebilsek o zaman belki herşey daha kolay olacak ..

aynen ccanım çok kötü bi durum ya o günlere dönelim istemediğim için korkuyorum bu yüzden de küs kalmak zor geliyo :KK43:
biliorum canım seni dediiğim gibi çok ii anlıorm ama okeanoss00 okeanoss00 un dediiği gbi mantıklı olabilirsen senin güçlü duruşun onu korkutacak ve orta yolu bulmaya çalışacaktır .. yalnız kalmamaya çalış bu günlerde ii hissetmek için canım..

canım çok haklısın aynende dediğin gibi oluyor ama mantıklı düşünemiyorsun ne yazıkki keşke düşünebilsek o zaman belki herşey daha kolay olacak ..
Ben uyarmak istedim sadece bundan sonrası ona kalmış. İlişkilerinin genel manada dinamiklerini bilmediğimden sadece bunu söyleyebiliyorum.

öyle bilemiyoruz ama ben _Arzu_ _Arzu_ için üzülüorum sadece yardımcı olmak isterdim ama elden gelen bişey yok ..
Ben de üzülüyorum canım. Daha fazla üzülmesin kırılmasın diye bu çabam aslında yoksa insanlara çok karışan bir tip değilimdir. Kızlarımız erkeklere ezildikçe be kahroluyorum. Benim babam annemi çok ezdiğinden içimde yaradır...

Ben de üzülüyorum canım. Daha fazla üzülmesin kırılmasın diye bu çabam aslında yoksa insanlara çok karışan bir tip değilimdir. Kızlarımız erkeklere ezildikçe be kahroluyorum. Benim babam annemi çok ezdiğinden içimde yaradır...

canım haklısın kahrolmamak elde değilki.. ama şunuda unutmamak gerekirki bi gün hepimiz annemize benzeyeceğiz fedakarlıklar, tavizler .. bu kadının doğasında var :KK43:

canımmsın benim esra ya ne hakkı allah aşkına..sen bide beni düşün sinirden çok üzülüyorum kalbım kırıldı çünkü..dayanamıyorum da öyle pis bi huyum var illa arayıp sesiniduycam..ben ödiycem zaten utansın adi pislik.ama ailesinede söyliycem açık açık..benim bi ailem bide dayım ve kuzenlerim gelicek tabiki ödetmiycem onlara bide yurtdışından gelicekler..ama işte tavır yap diyosun yüzde yüz haklısın illaki arama mesafe koyucam bi süre ama işte dayanamıyrum kahrlasıca bennn :KK11:

bitanem sakın üzülme. kahır-mahır oyle laflar da etme bak bozuşuruz :KK20: :KK15:biz bayanlar sevdiğimize körü körü bağlanıyoruz hemde onların bize bağlanamayacağı kadar ama bazen sevdiğimiz kişiden beklemediğimiz hareketler gördüğümüzde mahvoluyoruz. Bence bu gereğinden fazla üzerlerine düştüğümüzden kaynaklanıyo. sakın sakın ilgi manyağı yapma !!! mutlu-mutsuz olduğunda her koşulda çok bunaltma. arama-sorma iradene hakim ol canım. bak o zaman sen daha rahat edersin. özlesen bile çok belli etme, o özlesin o üzerine düşsün. Emin ol bu taktikle çok şey yaparsın.
Bak bu taktikleri de bana bi kız arkadaşım vermedi, bi erkek hemde nişanlım verdi. Bazen biz ara ara "kız kıza" konuşuyoz. onunla ilgili bi sorunum olduğunda (sakinsek tabi) kız arkadaşımmış gibi ona anlatıyom o da bana sürekli taktik veriyo.
Düşün nişanlım bu taktiği verdiyse erkeklerin yüzde 80'i kızların peşinde koşmayı seviyo. :KK5::KK39:

canım tam balık dğl ama balık a kesim belden oturuyor sonrası a kesim bende 1 64 üm 15 cm topukla denedim iyi oldu tabiki sizlerinde fotolarını bekliyorum ama:)))

Oyyy oyyy 15 cm mi :KK57: nası üzerinde durcan kızz düğünde. ben hiç alışık değil incecik topukların üzerinde yükseklerde olmaya:KK70:

dolgu topuk düşünüyom valla hem rahat hem yükseklerdeyim risksiz gibi geliyo. belki çok şık durmuyo ama olsun rahat olayım istiyom.

Back
X