• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

canım ya üzüldüm en güzel zamanları nasılda kötüye çeviriyorlar anladığım kadarıyla sende alttan alan bi yapıdasın ben bilemedim ne yapsanda orta yolu bulsanız kendini kapatan fikir kabul etmeyen insana fikirde sunulmaz ama Allah yardımcın olsun canım bekle biraz dua et anlayışlı olması için :KK43:
canım ben tamanlayamadım ne yönden zor durumda ymış ama çok üzüldüm tatlım zor zamanlarımız ne kadar az hasarla kapatırsak okadar iyi bizde çok kavgalar ediyoruz aileellere yansıyor ama bi karar aldım oturup adam akıllı konuştuk artık ikimizde elimizden geldiği kadar anlayışılı olağaız birbirimize karşı çok zorr tatlımmm çok zor bu zammanlarrr yıpratmayalım ilişkimizi bu kadar stresli zor olduğunu hiççç düşünmezdimm insan nişanlanmafdan anlayamıyor:(((

canım ben seni rüyamda gördümmm yaaa sesini duydum sadece tanıyodum seni çok tuhaf ama hayır olsun bakalım:)))
aaa nasıl gördün hayrolsun canım, bende de bazen oluyo rüyamda görmüyorum ama şöyle düşünüyorum belkide diyorum şu an sayfadan biriyle aynı ortamdayım hahahah burası çok tuhaf bi yer :KK28:

canım ben tamanlayamadım ne yönden zor durumda ymış ama çok üzüldüm tatlım zor zamanlarımız ne kadar az hasarla kapatırsak okadar iyi bizde çok kavgalar ediyoruz aileellere yansıyor ama bi karar aldım oturup adam akıllı konuştuk artık ikimizde elimizden geldiği kadar anlayışılı olağaız birbirimize karşı çok zorr tatlımmm çok zor bu zammanlarrr yıpratmayalım ilişkimizi bu kadar stresli zor olduğunu hiççç düşünmezdimm insan nişanlanmafdan anlayamıyor:KK43:((
canım _Arzu_ _Arzu_ 'nin yaşadığı durum için söyledim :110:

canım ya yine şu nikah eğlencesi olayı daha öncede bahsetmiştim.moralimi çok bozuyo.bi öğremen eviyle görüşmüş kişi başı 35 tl gibi uygun bifayata ama 80 kişiyi bulur diyr.alman usulü olsun herkes gelsin diyor.benimde yurt dışından gelecek dayımlar kuzenleerm var kalkıp onlara para ödetemem.bi çözüm yolu bulamıyoruz.ben olmaz diyorum oda elimden gelenin en iyisini yapıyorum her istediğini yapıyorum ama altından kalkamam sen işi iyice yokuşa sürüyosun diyo :KK43: çok ağır şeyler söyledi dün.eğer laf edicek akraban varsa gelmesinlr zaman falan diye.ama sorun para değil ben aileme kalkıpta 30 tl de olsa siz verceksiniz diyemem.hiç omasın diorum bu sefer onuda kabul etmiyo.sinirimden ağlıycam.çok kötüyüm ya çkamıyoruz şuu işin içinden.bide dün bu kadar ağır konusunca şimdi nefes alamıyorum inan ki o kadr kötüyüm :KK43:
canım benim şimdi gördüm haklısın bu konuda düğün olunca maalesef üçe beşe bakılmaması gerekiyor ayıp olur onlara ödetemezsinki onlar sizin için burdalar canım ya hiç yapmayın bence nişanlının sakinleşmesini beklşe sakinleşince canım bak düğün bizim düğünümüz ister senin akraban olsun ister benim akrabam olsun de herkes bizim için burda olacak de bunlar zor zamnlar de bide çok masraflı olacaksa düğünden gelen takılarla karşılarım de daha sonra bren elimden gelen herşeyi yaparımde bide bu yolu dene istersen tek sorun buysa ama canım hani, iptalde ettirebirilirsin ama sakin zamanını yakala ve tartışmaya dönüştürmeden hallet canımmm umarım işine yarar tatlım:)))

aaa nasıl gördün hayrolsun canım, bende de bazen oluyo rüyamda görmüyorum ama şöyle düşünüyorum belkide diyorum şu an sayfadan biriyle aynı ortamdayım hahahah burası çok tuhaf bi yer :KK28:
evet canım rüyamda tanıdığım oluyordun hayal meyal tam hatırlamıyorum ama böyledi sennneyaptın canım gelinlik halloldumu sende eşyalar falan:)))

evet canım rüyamda tanıdığım oluyordun hayal meyal tam hatırlamıyorum ama böyledi sennneyaptın canım gelinlik halloldumu sende eşyalar falan:)))
canım bu akşam gidicez bakalım araştırmalara devam şu gelinliği halletsem büyük yük kalkıcak üzerimden yemin ederim :( eşyalarda da yemek odası halı perde benim küçük ev aletlerim ıvır zıvırlarım duruo :(

Deseki sayımız çok oluyor bu kadarına gücümüz yetmez azaltalım o zaman hak veririm. Ama o 80 kişiye yakınlarım deyip senin 15 kişine laf ediyorsa orada bir durmak lazım. Canım kusura bakma ama çok onur kırıcı. Onunkiler can da seninkiler değil mi? Sana gaz vermek amacıyla söylemiyorum ama kadınların bu denli ezilmesine de tahammül edemiyorum. Ben olsam gerçekten bu fikrini değiştirmediği sürece konuşmazdım.
aa canım bak ben burasınıda kaçırmışım kendi ailesine laf ettirmiyorsa sadece seninkine laf ediyorsa çok ayıp etmişş ama burdan söylediklerimizle daha fazla yüklenmede tavrını koy sonuçta evlilik bu senin benim olmaz olmamalı ben seninle bir ömür yaşıycam de her zaman böyle olursa gerçekten senin için ve ailen için zor olur tatlım erkeklerde aşılması zor bir durum oluyor maalesef sonuçta sen daha iyi tamnıyorsun biz buradan ne söylesek boş tatklım iyi ve sakin zamanını yakalayıp güzellikle anlatmaya çalış yoksa tavrını koy ilerdede senin için sorun olabişlir :((((

canım bu akşam gidicez bakalım araştırmalara devam şu gelinliği halletsem büyük yük kalkıcak üzerimden yemin ederim :KK43: eşyalarda da yemek odası halı perde benim küçük ev aletlerim ıvır zıvırlarım duruo :KK43:
canım aslında hazır gelinliklere baksan daha kolay olur senin için ben diktiremedim ne çıkacağını bilemediğim için sonra içime sinmese ben o gelinlikçiyi dar ederdim çalışanlara vala canım git dene kafandada net bişeyler varsa alır çıkarsın canını hiç sıkmmaaa:)))

canım aslında hazır gelinliklere baksan daha kolay olur senin için ben diktiremedim ne çıkacağını bilemediğim için sonra içime sinmese ben o gelinlikçiyi dar ederdim çalışanlara vala canım git dene kafandada net bişeyler varsa alır çıkarsın canını hiç sıkmmaaa:)))
canım ben zaten hazır düşünüorum dediğin gbi korkuyorum herkese güvenilmez çnkü ama bulamazsam başka çarem kalmıcak diktiricem :(:110:

dedimmm demez olur muyum az kişi çağır nikah yemeği dediğin ailen ve bi iki samimi arkadaşın olur 80 kişiyle ymek mi olur dedim bu sefer o işi yokusa sürdü inadından benim yakın çevrem 80 kişii zaten diye sırf dediği olsun die.ya sen bide bana sor nasıl siniirlendim nasıl.ödemesine öderim hiçte gocunmam ama yaptığı hiç doğru değil hareketleri tavırları.resmen paranın lafını yapıcaklarsa akrabalarınn gelmese dedi bana ya şu laflar denir mi yaptıklarını yüzüme vuruyo sonra ben senin içinherşeyi yapıyorum die ayyy kaafayı yiycemm en nefret ettiğim şeyler bunlar benim
ayy canım ya okudukça benimde canım sıkıldı çünkü bende çok tartışıyorum nişanlımla ama konular başka seninki daha bi zor tatlım yaa ama sakın gaza gelipta ayrılma noktasına kadar dayatma tatlım bende çok inadım ama nişanlın ilerdede çok sorun çıkarır gibime geliyor ailen açısından vlaa ne bilim ya canım zorr alllah yardımcın olsun:(((

canım ben zaten hazır düşünüorum dediğin gbi korkuyorum herkese güvenilmez çnkü ama bulamazsam başka çarem kalmıcak diktiricem :KK43::110:
canım hazır düşünüyorsan hiç dikmeye girme çünkü ben direk diktircem diye düşünüyordum burdaki en iyi moda evlerinin kalıplarını denediğimde hiç hoşuma gitmedi ya yinede sen bilirsin ama ben çok takıntılıyım onuda söylym canım:)))

canım bu akşam gidicez bakalım araştırmalara devam şu gelinliği halletsem büyük yük kalkıcak üzerimden yemin ederim :KK43: eşyalarda da yemek odası halı perde benim küçük ev aletlerim ıvır zıvırlarım duruo :KK43:
ben eşyalardada çok sıkıntı yaşadım durduk yere çok takılma benim gbi:(((

Çok haklısın nişanlının yaptığı hiç doğru değil. Ben senin yerinde olsam 80 kişi oluyorsa sen de kendi akrabalarından sayıyı azaltacaksın derdim. Ben olsam eşit sayıda olmasını sağlamak adına her şeyi yapardım. Ama sözünden dönmüyorsa da git çek krediyi evlendikten sonra ödensin :))) Öyle yapana böyle yapılır. Onun ağzına da laf verme öde kendi akrabalarının ücretini sesi kesilsin. Çok kızdım :KK11:
bak canım buda iyi fikir kredi çekebilirsin ödiycek mecbur hatta benim verdiğim fikirden çok daha mantıklııı :))

bana diyoki ilk defa zor duruma düştümm senden yardım bekliyorum bi çözüm yolu sunmanı bekliyorum ama sen işi yokuşa sürüyosun diyo..en kötü huyu bu zaten azıcık sinirlense ters ters konuşmaya başlıyor bide sadece bana karsıda böyle değil annesi bile biliyor bunu genel olarak böyle ama tavırları zoruma gidiyo bi noktadan sonra.ama aradan 2 saat gecsın ara hiçbişe olmamış gibi konusur bendesinir oluyorum.offf çok karmaşık bi haldeyim napıcam ben nasıl olcak düşündükçe fena oluyorum :KK43:
Canım sen çözüm yolu bulamazsın ki yapmayalım demişsin kabul etmemiş ee başka yol mu kalıyor insana sonuçta uzaktan gelecekler siz ödeyeceksiniz denir mi ya düğün yapıldığında salondakilerden paramı topluyoruz yani aynı iş sizde eglence de olsa küçük bir düğün gibi birşey yapmış oluyorsunuz HoppaBence tepkisinde haksız nişanlın canım artık stresten gerginlikten mi ne dediğini bilmiyor yoksa yapısı karekterimi bu bilemem tabi ki en iyi sen bilirsin sen biraz sessiz kal bence 80 kişi toplasan 3 bin maksimum yapar düğün yapanlar 5-10 bin paralar döküyorlar onlar ne yapsın yokuşamı sürmüş oluyoruz bir kere oluyor sonuçta:stop:

canım hazır düşünüyorsan hiç dikmeye girme çünkü ben direk diktircem diye düşünüyordum burdaki en iyi moda evlerinin kalıplarını denediğimde hiç hoşuma gitmedi ya yinede sen bilirsin ama ben çok takıntılıyım onuda söylym canım:)))
doğru diosun canım :)

Canım sen çözüm yolu bulamazsın ki yapmayalım demişsin kabul etmemiş ee başka yol mu kalıyor insana sonuçta uzaktan gelecekler siz ödeyeceksiniz denir mi ya düğün yapıldığında salondakilerden paramı topluyoruz yani aynı iş sizde eglence de olsa küçük bir düğün gibi birşey yapmış oluyorsunuz HoppaBence tepkisinde haksız nişanlın canım artık stresten gerginlikten mi ne dediğini bilmiyor yoksa yapısı karekterimi bu bilemem tabi ki en iyi sen bilirsin sen biraz sessiz kal bence 80 kişi toplasan 3 bin maksimum yapar düğün yapanlar 5-10 bin paralar döküyorlar onlar ne yapsın yokuşamı sürmüş oluyoruz bir kere oluyor sonuçta:stop:
hepiniz haklısınız..bi süre konusmiycam bu konuda naparsa yapsın yoruldum artık..bakalım zaman bırakcam.ruhgibiyim sabahtan beri..bakalm nlcak :(

hepiniz haklısınız..bi süre konusmiycam bu konuda naparsa yapsın yoruldum artık..bakalım zaman bırakcam.ruhgibiyim sabahtan beri..bakalm nlcak :KK43:
Canım takma kafana fazla yıpranırsın zamana bırak aynen hatta hiç açma konusunu sonuçta zaman var mekanda ayarlanır insanlar nikaha gelecek sonuçta yakın zamana kadar belirsiz dursun birşey olmaz :KK51:

Back
X