• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım sen çözüm yolu bulamazsın ki yapmayalım demişsin kabul etmemiş ee başka yol mu kalıyor insana sonuçta uzaktan gelecekler siz ödeyeceksiniz denir mi ya düğün yapıldığında salondakilerden paramı topluyoruz yani aynı iş sizde eglence de olsa küçük bir düğün gibi birşey yapmış oluyorsunuz HoppaBence tepkisinde haksız nişanlın canım artık stresten gerginlikten mi ne dediğini bilmiyor yoksa yapısı karekterimi bu bilemem tabi ki en iyi sen bilirsin sen biraz sessiz kal bence
hepiniz haklısınız..bi süre konusmiycam bu konuda naparsa yapsın yoruldum artık..bakalım zaman bırakcam.ruhgibiyim sabahtan beri..bakalm nlcak :KK43:
canım lütfen canını sıkma çok üzme kendini bende yaşadım nişanlımla sorunlar bu aralar tabi konumuz farklıydı ama ayrılığın eşiğinden döndük umarım herşey gönlünce olur canımmm ama çok sıkıntılı dönemler yaaa en kısa sürede sorunsuz atlatırsınız inş:))

Canım takma kafana fazla yıpranırsın zamana bırak aynen hatta hiç açma konusunu sonuçta zaman var mekanda ayarlanır insanlar nikaha gelecek sonuçta yakın zamana kadar belirsiz dursun birşey olmaz :KK51:
ama canım belirsizlik çok kötü bi durum hatta bna göre olabilecek en kötü sonuçtan daha kötü geliyor bna bence en kısa sürede problemi halledip bi şekilde bu stresi üzerinden atması lazım yoksa herşey son ana kalırsa en güzel günün zehir olabilir:((

ama canım belirsizlik çok kötü bi durum hatta bna göre olabilecek en kötü sonuçtan daha kötü geliyor bna bence en kısa sürede problemi halledip bi şekilde bu stresi üzerinden atması lazım yoksa herşey son ana kalırsa en güzel günün zehir olabilir:KK43:(
Canım bende ya hep ya hiçtir belirsizlikten nefret ederim burcumdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum hatta gelemem yani kafamdaki hallolmak zorunda uykularım kaçar o derece ama bu durumda beklemekten başka ne gelebilir elinden belli ki nişanlısı gergin mantıklı düşünemiyor bir şeylere kızmış stresten düşünemiyor ya da zaman dediğim düğüne yakın zaman değil ama bu konu 1-2 aya yeniden açılacaktır en fazla o kadar:KK51:

canım lütfen canını sıkma çok üzme kendini bende yaşadım nişanlımla sorunlar bu aralar tabi konumuz farklıydı ama ayrılığın eşiğinden döndük umarım herşey gönlünce olur canımmm ama çok sıkıntılı dönemler yaaa en kısa sürede sorunsuz atlatırsınız inş:))
bizde bi günde bu hale geldik :( bütün gün aramadı bile. canım çok yanıyo umarım bian önce atlatabiliriz :(

Canım bende ya hep ya hiçtir belirsizlikten nefret ederim burcumdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum hatta gelemem yani kafamdaki hallolmak zorunda uykularım kaçar o derece ama bu durumda beklemekten başka ne gelebilir elinden belli ki nişanlısı gergin mantıklı düşünemiyor bir şeylere kızmış stresten düşünemiyor ya da zaman dediğim düğüne yakın zaman değil ama bu konu 1-2 aya yeniden açılacaktır en fazla o kadar:KK51:
bende öyleyimm kesinlikle bişey aklıma takıldıysa bi cümlesine kızdıysam mutlaka hemen konuşup halletmek istiyorum ki hele böyle bi konuda..sürekli düşünüyorum nolcak diye :( ama yapcak başka bişeyim olmadığı için susup bekliycem yoksa yapıcağım sey değil

bizde bi günde bu hale geldik :KK43: bütün gün aramadı bile. canım çok yanıyo umarım bian önce atlatabiliriz :KK43:

bende öyleyimm kesinlikle bişey aklıma takıldıysa bi cümlesine kızdıysam mutlaka hemen konuşup halletmek istiyorum ki hele böyle bi konuda..sürekli düşünüyorum nolcak diye :KK43: ama yapcak başka bişeyim olmadığı için susup bekliycem yoksa yapıcağım sey değil
canım gaz vermek gbi algılama ama sürekli düşün düşün nereye kadar aklından çıkmaz ki bide son güne kalırsa daha büyük bi büyük sorun halıne gelmesin şimdilik bekle ama çokda uzatma bilemyrm böyle bi durumda nişanlın arar mı alttan alırmı ama vala bizimde sürekli halletmemiz gereken bişeyler oluyordu bi şekilde aramak durumunda kalıyorsun çünkü yoğun günlerimiz bunlar yani rahat rahat bi tavır bile alamıyorsun:(((

canım gaz vermek gbi algılama ama sürekli düşün düşün nereye kadar aklından çıkmaz ki bide son güne kalırsa daha büyük bi büyük sorun halıne gelmesin şimdilik bekle ama çokda uzatma bilemyrm böyle bi durumda nişanlın arar mı alttan alırmı ama vala bizimde sürekli halletmemiz gereken bişeyler oluyordu bi şekilde aramak durumunda kalıyorsun çünkü yoğun günlerimiz bunlar yani rahat rahat bi tavır bile alamıyorsun:KK43:((
benimde olmazsa olmazımdır ya hep yada hiç aramaz canım aramaz zaafımızı biliyor erkekler ev di mobilyaydı bi şekilde araycğız ya hani herşey biran önce hallolsun diyoruz ya iyi kullanıyorlar canım anlaşılan n,işanlında tavır almış bu konuda ama çok haksızzz ya sinir oluyorum böyle durumlarda bence sen kredi çek ona ödet sonra acısını çıkartrsın canım ayy biranda kendimi senin yerine koydumda gerildi,m byaa:((((

Ben de kaftanımı kiraladım, ev de bulduk sonunda ama pek bi minik. Salona nasıl sığacağız yatakodası vs düşündürüyor beni...

Hayırlı olsun canım, nerden ne kadar kiraladın? evi çok önemseme canım nasıl olsa kendi eviniz değil, kendi evinizde daha büyük bir yer bakarsınız.

gelinliğime karar verdim artık kızlar balık formatında ama tam balık dgl kesin kararım bu yönde tam istediğim bi tarz tadilata gidecek prova resmini çeker sizlerede gösteririm:))))

Hayılrı olsun canım gelinliğin, balık formunu çok severim bende ama uzun bayanlara çok yakışıyo benim gibi 156 boylulara olmuyo :( provan fotolar bekliyruz

Canım salondaki takımınız yataklı mı peki eğer yataklı değilse tabi diğer oda için yataklı olabilir ayrıca köşede de yataklı ürünler mevcut bizimki yataksız herkes gelip gitsin ne yapalım ya da yastıklarını kaldırırım rahat yatar 2 kişi ters şekilde:KK68:

Canım evet 3'lüsü yataklı, 2'li açılmıyo sanırım. oturma odasına iki tane küçük kibar bir çek-yat alayım diyorum. nişanlımın ailesinden kalan olur diye yataklı bakıyruz herşeye :)

canım ya yine şu nikah eğlencesi olayı daha öncede bahsetmiştim.moralimi çok bozuyo.bi öğremen eviyle görüşmüş kişi başı 35 tl gibi uygun bifayata ama 80 kişiyi bulur diyr.alman usulü olsun herkes gelsin diyor.benimde yurt dışından gelecek dayımlar kuzenleerm var kalkıp onlara para ödetemem.bi çözüm yolu bulamıyoruz.ben olmaz diyorum oda elimden gelenin en iyisini yapıyorum her istediğini yapıyorum ama altından kalkamam sen işi iyice yokuşa sürüyosun diyo :KK43: çok ağır şeyler söyledi dün.eğer laf edicek akraban varsa gelmesinlr zaman falan diye.ama sorun para değil ben aileme kalkıpta 30 tl de olsa siz verceksiniz diyemem.hiç omasın diorum bu sefer onuda kabul etmiyo.sinirimden ağlıycam.çok kötüyüm ya çkamıyoruz şuu işin içinden.bide dün bu kadar ağır konusunca şimdi nefes alamıyorum inan ki o kadr kötüyüm :KK43:

çalışıorum canım çalışıyorumda yani hem kart borçlarımı ödüyorum hemde öğrenim kredim var onu bitireyim diye uğraşıyorum :KK43: inan içim sıkılıyo artık ağlayamıyorum bile sinirden.benim akrabalarım belki 15 kişi anca olur en fazla öylededim zaten en sonunda tamam ben öderim diye.ama zoruma gidiyo yani okadarıda artık dediği onca laftan sonra...

dedimmm demez olur muyum az kişi çağır nikah yemeği dediğin ailen ve bi iki samimi arkadaşın olur 80 kişiyle ymek mi olur dedim bu sefer o işi yokusa sürdü inadından benim yakın çevrem 80 kişii zaten diye sırf dediği olsun die.ya sen bide bana sor nasıl siniirlendim nasıl.ödemesine öderim hiçte gocunmam ama yaptığı hiç doğru değil hareketleri tavırları.resmen paranın lafını yapıcaklarsa akrabalarınn gelmese dedi bana ya şu laflar denir mi yaptıklarını yüzüme vuruyo sonra ben senin içinherşeyi yapıyorum die ayyy kaafayı yiycemm en nefret ettiğim şeyler bunlar benim

hepiniz haklısınız..bi süre konusmiycam bu konuda naparsa yapsın yoruldum artık..bakalım zaman bırakcam.ruhgibiyim sabahtan beri..bakalm nlcak :KK43:

Canım okeanoss00 okeanoss00 'un tüüüümm dediklerine katılıyorum, illede olacaksa bu yemekli kutlama sayısı eşitleyin ödün verme. indirmiyosa kesinlikle kabul etme. Bu saatten sonra nişanlına sen ode falan da deme yoksa daha canını sıkacak şeyler yaşayabilirsin ilerde. bunu daha sonra sana karşı kullanabilir Allah muhafaza.
Ama herşey kendi istediği gibi de olmaz. arayı bulacaksınız ama çözümü sen değil o üretsin. kesinlikle hayır kabul etmiyorum de. kesin ama az konuş. bu heriflerin genelinde şu var çok konuşan kızı dinlemek istemiyorlar ama kesip attığında "noluyoruz lan" diyip kendilerine geliyorlar. Her zaman alttan alan taraf sen olmuş olma.
daha sonra kendi akrabaların için 15 kişinin yiyeceği para kadar bi yerden borç al veya kredi çek, kendin öde oda utansın. ve uzun bir süre konuşma, konuşsan bile o eski sıcaklıkla davranma. Tepkili olduğunu her zaman hissettir. Kusura bakma biraz sinirlendim (hakkını helal et)

Canım okeanoss00 okeanoss00 'un tüüüümm dediklerine katılıyorum, illede olacaksa bu yemekli kutlama sayısı eşitleyin ödün verme. indirmiyosa kesinlikle kabul etme. Bu saatten sonra nişanlına sen ode falan da deme yoksa daha canını sıkacak şeyler yaşayabilirsin ilerde. bunu daha sonra sana karşı kullanabilir Allah muhafaza.
Ama herşey kendi istediği gibi de olmaz. arayı bulacaksınız ama çözümü sen değil o üretsin. kesinlikle hayır kabul etmiyorum de. kesin ama az konuş. bu heriflerin genelinde şu var çok konuşan kızı dinlemek istemiyorlar ama kesip attığında "noluyoruz lan" diyip kendilerine geliyorlar. Her zaman alttan alan taraf sen olmuş olma.
daha sonra kendi akrabaların için 15 kişinin yiyeceği para kadar bi yerden borç al veya kredi çek, kendin öde oda utansın. ve uzun bir süre konuşma, konuşsan bile o eski sıcaklıkla davranma. Tepkili olduğunu her zaman hissettir. Kusura bakma biraz sinirlendim (hakkını helal et)
canımmsın benim esra ya ne hakkı allah aşkına..sen bide beni düşün sinirden çok üzülüyorum kalbım kırıldı çünkü..dayanamıyorum da öyle pis bi huyum var illa arayıp sesiniduycam..ben ödiycem zaten utansın adi pislik.ama ailesinede söyliycem açık açık..benim bi ailem bide dayım ve kuzenlerim gelicek tabiki ödetmiycem onlara bide yurtdışından gelicekler..ama işte tavır yap diyosun yüzde yüz haklısın illaki arama mesafe koyucam bi süre ama işte dayanamıyrum kahrlasıca bennn :KK11:

canımmsın benim esra ya ne hakkı allah aşkına..sen bide beni düşün sinirden çok üzülüyorum kalbım kırıldı çünkü..dayanamıyorum da öyle pis bi huyum var illa arayıp sesiniduycam..ben ödiycem zaten utansın adi pislik.ama ailesinede söyliycem açık açık..benim bi ailem bide dayım ve kuzenlerim gelicek tabiki ödetmiycem onlara bide yurtdışından gelicekler..ama işte tavır yap diyosun yüzde yüz haklısın illaki arama mesafe koyucam bi süre ama işte dayanamıyrum kahrlasıca bennn :KK11:

canım hepsini okudum hak veriyorum ama sana kızdım şuan:110: neden ''kahrolasıca ben'' diyorsun ki...çok üzüldüm deme öyle. aşkın gözü kördür sonuçta hepimiz bunu yaşıyoruz:KK53: kahrolma mutlu ol:KK36:

Hayılrı olsun canım gelinliğin, balık formunu çok severim bende ama uzun bayanlara çok yakışıyo benim gibi 156 boylulara olmuyo :KK43: provan fotolar bekliyruz
canım tam balık dğl ama balık a kesim belden oturuyor sonrası a kesim bende 1 64 üm 15 cm topukla denedim iyi oldu tabiki sizlerinde fotolarını bekliyorum ama:)))

canım hepsini okudum hak veriyorum ama sana kızdım şuan:110: neden ''kahrolasıca ben'' diyorsun ki...çok üzüldüm deme öyle. aşkın gözü kördür sonuçta hepimiz bunu yaşıyoruz:KK53: kahrolma mutlu ol:KK36:
ayyyy sennn aynı bna benziyosunn canım ya bende illaki sesini duycam arıyorum ya dayanamıyoruummm yaa biz ndn böyleyiz özellikle bu aralarr ya cnm sna söylyrm amaa kendim de öyleyim alttan almaaa ben aldım biraz bu aralar offf çokk sinir bozucu bi durum yaaa

Saol canim desteklerin icin icim aciyo valla dayanamiyorum...

ayyyy sennn aynı bna benziyosunn canım ya bende illaki sesini duycam arıyorum ya dayanamıyoruummm yaa biz ndn böyleyiz özellikle bu aralarr ya cnm sna söylyrm amaa kendim de öyleyim alttan almaaa ben aldım biraz bu aralar offf çokk sinir bozucu bi durum yaaa
Aynen canim yaa hakli yada haksiz farketmiyo kizim kusiyim istersem ama dayanamiyorum illaki sesini duyucam.seni duymadan uyumak istemiyorum. Biz bi kere ayrilik yasadik bidaha yasanmasindan olesiye korkuyorum belki de bu yuzden metanetli olamiyorum :(

Canım evet 3'lüsü yataklı, 2'li açılmıyo sanırım. oturma odasına iki tane küçük kibar bir çek-yat alayım diyorum. nişanlımın ailesinden kalan olur diye yataklı bakıyruz herşeye :)

Canım birtanesi yataklıysa yeterli bence o kadar kişi gelip kalıp ne yapacak kalırlarsa da 2li de bile tek olarak yatılır mesela :KK59:Siz daha iyi bilirsiniz tabi ki canım hangisi kullanımına uygunsa öyle olsun ben tipe daha çok önem veriyorum sanırım ya da önce bizi düşünüyorum insanlar yatmak istiyorsa istedikleri yerde yatabilirler diye bakıyorum olaya:KK53:

Back
X