• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım okuyorum arada herşeyi ama pek giremiyorum sınav telaşı düğünü geçti su sıralar dua edin bana iki hafta sonra mulakatim var :KK17:
oo canım allah yardımcın olsunnnn inş biran önce atlatırsın bu stresi canımmm çok zorr iyi bilirimmm:KK36:

Aslında oturma odası için benim gönlümden geçende köşe ama kiracı olacağım ve evimize yatılı misafirin gelmesi çok yüksek. mobilya bakarken sürekli yataklı bakıyoruz nişanlım yataklı olsun diyip durduğu için köşede öyle bir sıkıntı var. hayırlısı olsun canım inşallah :)
Canım salondaki takımınız yataklı mı peki eğer yataklı değilse tabi diğer oda için yataklı olabilir ayrıca köşede de yataklı ürünler mevcut bizimki yataksız herkes gelip gitsin ne yapalım ya da yastıklarını kaldırırım rahat yatar 2 kişi ters şekilde:KK68:
Ben de kaftanımı kiraladım, ev de bulduk sonunda ama pek bi minik. Salona nasıl sığacağız yatakodası vs düşündürüyor beni...
Hayırlı olsun canım güle güle giy huzurla oturun:nazar::KK60:Küçük göründüğüne bakma sen kafanda eşyaları yerleştireceksin falan şimdi tam oturacak değişikliklerle oluşur bizde eşyayı önceden aldık evi ona göre bakıcaz mecbur ama evlerde hep ufacık:eek:
gelinliğime karar verdim artık kızlar balık formatında ama tam balık dgl kesin kararım bu yönde tam istediğim bi tarz tadilata gidecek prova resmini çeker sizlerede gösteririm:))))
Canım hayırlı olsun resimleri merakla bekliyorum:21:
selam kızlar:KK15: 31 mayıstaki nıkah 23 maısta olcak harika stresli berbat bi zaman oluyor benm için:mad: diktirceğim gelinlik ve dantel modelleri büyük gülleri olanı tercih ettim :/ sizce daha dolu geldi gözüme

Bence çok güzel çok beğendiğim bir gelinliktir kendisi dantelden hiç anlamam ama şık bir dantel inşallah gelinlikte de çok güzel durur:KK36:

Ben de kaftanımı kiraladım, ev de bulduk sonunda ama pek bi minik. Salona nasıl sığacağız yatakodası vs düşündürüyor beni...
Canım benim evim 65 m2 ben aldıklarımı sığdırdıysam herkes sığdırır :) Hiç dert etme :) Küçük ev daha şirin oluyor hem :) Hadi hayırlı olsun bundan sonra koşturmacamız başlıyor :)

günaydın herkesee
biz yine kavga ettik gece bugün moralim çok bozuk nasıl olcak nasıl yapcaz bilmiyorum :(

Hayırdır canım? Ne oldu anlatmak ister misin?
canım ya yine şu nikah eğlencesi olayı daha öncede bahsetmiştim.moralimi çok bozuyo.bi öğremen eviyle görüşmüş kişi başı 35 tl gibi uygun bifayata ama 80 kişiyi bulur diyr.alman usulü olsun herkes gelsin diyor.benimde yurt dışından gelecek dayımlar kuzenleerm var kalkıp onlara para ödetemem.bi çözüm yolu bulamıyoruz.ben olmaz diyorum oda elimden gelenin en iyisini yapıyorum her istediğini yapıyorum ama altından kalkamam sen işi iyice yokuşa sürüyosun diyo :( çok ağır şeyler söyledi dün.eğer laf edicek akraban varsa gelmesinlr zaman falan diye.ama sorun para değil ben aileme kalkıpta 30 tl de olsa siz verceksiniz diyemem.hiç omasın diorum bu sefer onuda kabul etmiyo.sinirimden ağlıycam.çok kötüyüm ya çkamıyoruz şuu işin içinden.bide dün bu kadar ağır konusunca şimdi nefes alamıyorum inan ki o kadr kötüyüm :KK43:

canım ya yine şu nikah eğlencesi olayı daha öncede bahsetmiştim.moralimi çok bozuyo.bi öğremen eviyle görüşmüş kişi başı 35 tl gibi uygun bifayata ama 80 kişiyi bulur diyr.alman usulü olsun herkes gelsin diyor.benimde yurt dışından gelecek dayımlar kuzenleerm var kalkıp onlara para ödetemem.bi çözüm yolu bulamıyoruz.ben olmaz diyorum oda elimden gelenin en iyisini yapıyorum her istediğini yapıyorum ama altından kalkamam sen işi iyice yokuşa sürüyosun diyo :KK43: çok ağır şeyler söyledi dün.eğer laf edicek akraban varsa gelmesinlr zaman falan diye.ama sorun para değil ben aileme kalkıpta 30 tl de olsa siz verceksiniz diyemem.hiç omasın diorum bu sefer onuda kabul etmiyo.sinirimden ağlıycam.çok kötüyüm ya çkamıyoruz şuu işin içinden.bide dün bu kadar ağır konusunca şimdi nefes alamıyorum inan ki o kadr kötüyüm :KK43:
Hay Allah ya :( Bu çocuk neden böyle yapıyor. Sen çalışmıyor musun? Kendi akrabalarının sayısı kadar miktarı sen ödesen?

Hay Allah ya :KK43: Bu çocuk neden böyle yapıyor. Sen çalışmıyor musun? Kendi akrabalarının sayısı kadar miktarı sen ödesen?
çalışıorum canım çalışıyorumda yani hem kart borçlarımı ödüyorum hemde öğrenim kredim var onu bitireyim diye uğraşıyorum :( inan içim sıkılıyo artık ağlayamıyorum bile sinirden.benim akrabalarım belki 15 kişi anca olur en fazla öylededim zaten en sonunda tamam ben öderim diye.ama zoruma gidiyo yani okadarıda artık dediği onca laftan sonra...

çalışıorum canım çalışıyorumda yani hem kart borçlarımı ödüyorum hemde öğrenim kredim var onu bitireyim diye uğraşıyorum :KK43: inan içim sıkılıyo artık ağlayamıyorum bile sinirden.benim akrabalarım belki 15 kişi anca olur en fazla öylededim zaten en sonunda tamam ben öderim diye.ama zoruma gidiyo yani okadarıda artık dediği onca laftan sonra...
Çok haklısın nişanlının yaptığı hiç doğru değil. Ben senin yerinde olsam 80 kişi oluyorsa sen de kendi akrabalarından sayıyı azaltacaksın derdim. Ben olsam eşit sayıda olmasını sağlamak adına her şeyi yapardım. Ama sözünden dönmüyorsa da git çek krediyi evlendikten sonra ödensin :))) Öyle yapana böyle yapılır. Onun ağzına da laf verme öde kendi akrabalarının ücretini sesi kesilsin. Çok kızdım :KK11:

Çok haklısın nişanlının yaptığı hiç doğru değil. Ben senin yerinde olsam 80 kişi oluyorsa sen de kendi akrabalarından sayıyı azaltacaksın derdim. Ben olsam eşit sayıda olmasını sağlamak adına her şeyi yapardım. Ama sözünden dönmüyorsa da git çek krediyi evlendikten sonra ödensin :))) Öyle yapana böyle yapılır. Onun ağzına da laf verme öde kendi akrabalarının ücretini sesi kesilsin. Çok kızdım :KK11:
dedimmm demez olur muyum az kişi çağır nikah yemeği dediğin ailen ve bi iki samimi arkadaşın olur 80 kişiyle ymek mi olur dedim bu sefer o işi yokusa sürdü inadından benim yakın çevrem 80 kişii zaten diye sırf dediği olsun die.ya sen bide bana sor nasıl siniirlendim nasıl.ödemesine öderim hiçte gocunmam ama yaptığı hiç doğru değil hareketleri tavırları.resmen paranın lafını yapıcaklarsa akrabalarınn gelmese dedi bana ya şu laflar denir mi yaptıklarını yüzüme vuruyo sonra ben senin içinherşeyi yapıyorum die ayyy kaafayı yiycemm en nefret ettiğim şeyler bunlar benim

dedimmm demez olur muyum az kişi çağır nikah yemeği dediğin ailen ve bi iki samimi arkadaşın olur 80 kişiyle ymek mi olur dedim bu sefer o işi yokusa sürdü inadından benim yakın çevrem 80 kişii zaten diye sırf dediği olsun die.ya sen bide bana sor nasıl siniirlendim nasıl.ödemesine öderim hiçte gocunmam ama yaptığı hiç doğru değil hareketleri tavırları.resmen paranın lafını yapıcaklarsa akrabalarınn gelmese dedi bana ya şu laflar denir mi yaptıklarını yüzüme vuruyo sonra ben senin içinherşeyi yapıyorum die ayyy kaafayı yiycemm en nefret ettiğim şeyler bunlar benim
Onun akrabaları gelmesin :KK62: Bu konudaki duruşun çok önemli. Öyle bir tavır almalısın ki hatasını anlayıp bir daha böyle şeyler yapmasın. Taviz verirsen eğer hayatın boyunca senden bir şeyleri kısıtlarken kendisi adına her şeyi yapar. Canım dik dur sana ayrıl demem yaşanmışlıklar var. Ama bak bu durum çok ciddi iyi düşün, kararlı ve dik bir duruş sergilemen lazım. Gerekirse konuşma ama hatasını anlasın. Öyle her ağzına geleni söyleyemesin.

Onun akrabaları gelmesin :KK62: Bu konudaki duruşun çok önemli. Öyle bir tavır almalısın ki hatasını anlayıp bir daha böyle şeyler yapmasın. Taviz verirsen eğer hayatın boyunca senden bir şeyleri kısıtlarken kendisi adına her şeyi yapar. Canım dik dur sana ayrıl demem yaşanmışlıklar var. Ama bak bu durum çok ciddi iyi düşün, kararlı ve dik bir duruş sergilemen lazım. Gerekirse konuşma ama hatasını anlasın. Öyle her ağzına geleni söyleyemesin.
bana diyoki ilk defa zor duruma düştümm senden yardım bekliyorum bi çözüm yolu sunmanı bekliyorum ama sen işi yokuşa sürüyosun diyo..en kötü huyu bu zaten azıcık sinirlense ters ters konuşmaya başlıyor bide sadece bana karsıda böyle değil annesi bile biliyor bunu genel olarak böyle ama tavırları zoruma gidiyo bi noktadan sonra.ama aradan 2 saat gecsın ara hiçbişe olmamış gibi konusur bendesinir oluyorum.offf çok karmaşık bi haldeyim napıcam ben nasıl olcak düşündükçe fena oluyorum :(

bana diyoki ilk defa zor duruma düştümm senden yardım bekliyorum bi çözüm yolu sunmanı bekliyorum ama sen işi yokuşa sürüyosun diyo..en kötü huyu bu zaten azıcık sinirlense ters ters konuşmaya başlıyor bide sadece bana karsıda böyle değil annesi bile biliyor bunu genel olarak böyle ama tavırları zoruma gidiyo bi noktadan sonra.ama aradan 2 saat gecsın ara hiçbişe olmamış gibi konusur bendesinir oluyorum.offf çok karmaşık bi haldeyim napıcam ben nasıl olcak düşündükçe fena oluyorum :KK43:
Deseki sayımız çok oluyor bu kadarına gücümüz yetmez azaltalım o zaman hak veririm. Ama o 80 kişiye yakınlarım deyip senin 15 kişine laf ediyorsa orada bir durmak lazım. Canım kusura bakma ama çok onur kırıcı. Onunkiler can da seninkiler değil mi? Sana gaz vermek amacıyla söylemiyorum ama kadınların bu denli ezilmesine de tahammül edemiyorum. Ben olsam gerçekten bu fikrini değiştirmediği sürece konuşmazdım.

bende öyle aldım canım üstelik kendi evimiz:)) nişanlım hiç sevmiyor köşeyi istememişti kalabalık oldukları için bende iki tane oturma grubu aldım ama tavsiyem tercihin çekyattan yana olsun yada küçük yer kaplamayan bi oturma grubu al çünkü biz ev alırken çok zorlanmıştıkkk eşyaya göre ev bakmak zorunda kalmıştıkkk dikkat et bunlara yoksa ilerde zor durumda kalabilirsin:))
bizde açılan model aldık zaten canım ev küçük diğer türlü alamazdım :)

Herkes hemen hemen hazir masallah kizlar ☺bende gelinlik tmm ama baska bse yok hala ev yok mesela son 1 ay yapicam herseyi gbi ozendim herkese ☺ hepiniz gule gule huzurla eskitin insallah ❤
bence en önemlisini halletmişsin diğerleride para olduktan sonra kolaylıkla hallolur :)

bana diyoki ilk defa zor duruma düştümm senden yardım bekliyorum bi çözüm yolu sunmanı bekliyorum ama sen işi yokuşa sürüyosun diyo..en kötü huyu bu zaten azıcık sinirlense ters ters konuşmaya başlıyor bide sadece bana karsıda böyle değil annesi bile biliyor bunu genel olarak böyle ama tavırları zoruma gidiyo bi noktadan sonra.ama aradan 2 saat gecsın ara hiçbişe olmamış gibi konusur bendesinir oluyorum.offf çok karmaşık bi haldeyim napıcam ben nasıl olcak düşündükçe fena oluyorum :KK43:
canım ya üzüldüm en güzel zamanları nasılda kötüye çeviriyorlar anladığım kadarıyla sende alttan alan bi yapıdasın ben bilemedim ne yapsanda orta yolu bulsanız kendini kapatan fikir kabul etmeyen insana fikirde sunulmaz ama Allah yardımcın olsun canım bekle biraz dua et anlayışlı olması için :(

Back
X