- 5 Kasım 2014
- 47
- 28
- 18
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.961
Çok guzelmis gule gule giy cicegin de harika :)
baktım canım gerçekten çok güzel elbiseler varGüzel gelinlerimmm ben elbisede Forever New'i tek geçerim sizede tavsiye ederim 2 güne kargo elinizde ve inanılmaz özenliler bu konuda. İade de sıfır sorun eğer istediğiniz bir model olursa hiç tereddüt etmeyin :)
hoşgeldin gün kardeşiii23 mayıs cnm pardon
nerden bakıyoruz cnm bn blmıorun
Profilime gir canim orada mesajlara tikla okeanoss00 un açtığı tum konular diye en altta goreceksin. Okeanoss00 un ceyizleri konum. Buarada aynı gun evleniyormusuz :)23 mayıs cnm pardon
Profilime gir canim orada mesajlara tikla okeanoss00 un açtığı tum konular diye en altta goreceksin. Okeanoss00 un ceyizleri konum. Buarada aynı gun evleniyormusuz :)
:))hosbuldumm:):)hoşgeldin gün kardeşiiişafak 190 a giderkeneeeeeeee
tanıyalım seni canım :) nerden katılıyosun aramıza 23 mayısta biçok yerde düğünlerimiz olacak ne güzell:))hosbuldumm:):)
Merhaba kızlar... Kısmetse 2015 Mayıs ayında evleneceğim, şuan nişanlıyım. İstedimki çeyizdir, gelinliktir, düğün telaşıdır burada heyecanlarımızı paylaşalım, birbirimize destek olalım
Var mı benim gibi olanlar? Hadi bakalım şimdiden hoş geldiniz
Şafak Panomuzu yapmadan olmaz dedik, atladığım var ise söyleyin ekleyelim güzel gelinler :)
@canan can : 10.04.2015, 12.04.2015
@missavukat : 02.05.2015
@PembeLokum : 02.05.2015
monarkkk : 02.05.2015
A alininmervesi : 09.05.2015
@blue_fairy : 09.05.2015, 16.05.2015
@xxHasretimsinxx : 10.05.2015
@dilem49 : 10.05.2015
@relichunter : 10.05.2015
@modaliza : 19.05.2015
okeanoss00 : 23.05.2015
elmol : 23.05.2015
cglrtyfn : 23.05.2015
@Nimelsa : 30.05.2015
@Ozgee_34 : 31.05.2015
@mecan35 :06.06.2015
@nehirnil111 : 14.06.2015
tanıyalım seni canım :) nerden katılıyosun aramıza 23 mayısta biçok yerde düğünlerimiz olacak ne güzell
merhaba kızlar 16 mayıs 2015 te düğünüm var benimde ama şimdiden dans tır gelinliktir düşnüyorum çok kabarık gelinlik istiyorum ama değişik bulamıyorum fatih te glinLik çarşsı varmış güzel gelinlikler varmış hiç gitmedim bilginiz varmı ?
Benim almak istediğim gündü kısmet olmadı hakkınızda hayırlısı olsun :) Gelinlik için henüz erken bence 2 ay sonra bakmaya başlayabilirsiniz. Ben Fatih'te çalışıyorum vitrinde çok uçuk modeller var ama içlerine hiç girmedim.merhaba kızlar 16 mayıs 2015 te düğünüm var benimde ama şimdiden dans tır gelinliktir düşnüyorum çok kabarık gelinlik istiyorum ama değişik bulamıyorum fatih te glinLik çarşsı varmış güzel gelinlikler varmış hiç gitmedim bilginiz varmı ?
Günaydın canım? Ne sınavı, benim de tez için pazartesi ara jurim var sürekli çalışıyorum dün işten izin aldım çalışmak için evdeydimGüüünaaayydııınnn güzelleerrr :) bugün ve yarın aşırı zor sınavlarım var benim için dua edin nolur
Ben de hallettim 1 ay olacak halledeli neredeyse.kızlar bu arada fotografcıyı hallettım vip dugun fotografcısı internette guzel resımlerı var birde çok uygun paketlerı var anadolu yakasında dış çekımlere 1500 den aşağı fiyat vermiyorlar bilginize..
Çağdaş Türk Tarihi ve Çağdaş Dünya Tarihi kuzum arka arkaya geldi vizeler hepGünaydın canım? Ne sınavı, benim de tez için pazartesi ara jurim var sürekli çalışıyorum dün işten izin aldım çalışmak için evdeydim
Sen yüksek lisans mı yapıyordun yoksa lisans öğrencisi miydin? Bir de kaç yaşındaydın canım?Çağdaş Türk Tarihi ve Çağdaş Dünya Tarihi kuzum arka arkaya geldi vizeler hepAz kaldı pazartesiyede ya inşallah sorunsuz halledersin o kadar emek sonuçta
22yim kuzum küçüküm ben dahaSen yüksek lisans mı yapıyordun yoksa lisans öğrencisi miydin? Bir de kaç yaşındaydın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?