• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Ben de en çok ikincisini sevdim :)

her halukarda en güzel biz olacağız, burda tam da bu başlıkta öğrendik ya bunu :KK73::KK73:

Avukatımm burda her şey tek devamı olan yok koleksiyon bitti biter :KK43: o yüzden hah bu dediğini çok bekletme :KK43: ama şöylede bir şey var her ürün mutlaka indirime giriyor yeni ürün geldiği için kısmet işi birazcık çok istediğimi yarı fiyatına aldığım zamanlarda oldu :)

ayyyy hadi inşallah biraz daha bakınayım ama artık kurtaramaz kimse bu siteyi benim elimden :KK48::KK48:

bağyanlar ben galiba bu gelinliğe de aşık oldum :KK37: biliyodum bakarsam kafam karışacaktı of yaa :KK64:
hgfd.png

suan askiya aldim canim kafam karmakarisik birde beyanname donemindeyim isime odaklandim dusunmek istemiyorum
Erteledikce daha cok uzulmeyecek misin? Konussan rahatlarsin rshatsiz olduklarini anlatirsin. Sen daha bilirsin tabi ben sadece fikrimi söylüyorum :)

Hoş bulduk 14 Haziran düğünüm :KK3:
Düğün günü kardeşliği :KK73:bizimde nasipse 14 Haziran 2015 :nazar::KK36:
iki yaka da olur artık :) Lal Restaurant diye bir yer buldum. denize sıfır bir mekan. oraya bakmaya gideceğim bakalım nasıl :) kişi başı menü fiyatı 60 tl diyor kokteyl.
Büyükçekmece de mi bu canım arkadaşım orada yapmıştı da :KK25:
günaydın kızlaaaaaar :)
ya beyaz elbise hakaten sıkıntılı oldu yaa markalarda yok denecek gibi az ne kadar biliyosam baktım siteden(ekol adL ipekyol roman twist mango zara vs) mağazalarında olur mu bilmem sanırım butikleri gezmek zorunda kalacaksınız
içime sinen gibiler sadece bunlar
http://www.olegcassini.com.tr/abiye/kisa-kollu-tul-abiye-elbise-vc1082.html
http://www.boyner.com.tr/urun/cotton-bar-ekru-diz-ustu-elbise-988544-516655006-100103-106.html
1.model bence çok şık :KK24:
1.model kesinlikle :cool:
Eki Görüntüle 1301233 Eki Görüntüle 1301232 Eki Görüntüle 1301235 kızlar bindallım ve daha dün yaptıgın gelin çiçeğim nasıl sizce?
Çok güzel çok yakışmış canım hayırlı olsun:nazar::KK68:
1.model :KK73:
Sonuncu model kuzum sana çok yakışır :KK23:
bağyanlar ben galiba bu gelinliğe de aşık oldum :KK37: biliyodum bakarsam kafam karışacaktı of yaa :KK64:
Eki Görüntüle 1302676
Dantel kol benim favorim :KK73:Seni müsait bir zamanda gelinlik topiğime beklerim canım bayılacaksın dantel seviyorsan :KK75:

Back