- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.821
Selam kızlar :) mayıs ayında evleneceğim, İstanbul için düğün mekanı önerisi olan var mı? Çeyiz dışında hiçbir şeyimiz hazır değildaha düğün yeri beğenemedik ki. bütçem 15.000 TL en fazla.
çok teşekkür ederim. evet sonunda istanbul da karar kıldık ama gerçekten çok zor işlermiş bunlar :)Canım peki hangi tarafta yapılacağına karar verdiniz mi İstanbul olacak sanırım mekana karar vermek çok zor inşallah bir an önce tercih yaparsınız stresli işler en özel gün insan pişman olmak istemiyorRabbim yardımcınız olsun
düğün yerini netleştirsek önce tarihide alacağız. ama mayıs sonu gibi istiyoruz. düğün yeri bakma curcunasından, heyecanımı yaşayamıyorum kihoşgeldin aramıza :) hangi gün peki?
çok teşekkür ederim. evet sonunda istanbul da karar kıldık ama gerçekten çok zor işlermiş bunlar :)
oruç olacak ya, haziranın 18 inde mi ne başlıyormuş. tam tarihleri bilmiyorum. millet ondan mayısa sıkıştı galiba :) :)Gel 14 Haziran yap okullarda tatil oluyor hemtek gelin olarak kaldım burada bu tarihte
henüz 4 gün oldu ama bir toparlanma hisseditorum bakalım umarım devamı gelir :)of ben de spora başlasam artık ne zamandır gidiyosun canım etkisini farkediyo musun ?
spor gibisi yok yaa ben de evde bir iki esneme hareketlerine başladım dün gece gaza geldim en yakın zamanda salona da gidiyorum inşallahhenüz 4 gün oldu ama bir toparlanma hisseditorum bakalım umarım devamı gelir :)
oruç olacak ya, haziranın 18 inde mi ne başlıyormuş. tam tarihleri bilmiyorum. millet ondan mayısa sıkıştı galiba :) :)
kız balayından dönmez ne işiEvet oruç başlıyor ama 4 güne insanlar evlerine işlerine dönerler bence
yok cnm benim ayni sehirdeyiz mesafe 20 dkI ilyada84 canım sorun galiba iki uzak şehirler olması kayınpederin insanları oraya taşımaktan bahsediyosa şu şekilde olabilir sadece yakınlar gelir kayınvaliden varsa görümcen teyzesi halası falan gibi bi araba gelebilirler bu şekilde tatlı dille çözmeye çalış yine çok çatışmaya gerek yok büyük büyüklüğünü bilmiyosa siz büyüklük yapacaksınız ama nişanlının tavrı da yanlış orta yol illa ki bulunur insanın hevesi de kursağında bırakılmaz bu düğün zamanları çoğu kişide böyle çatışmalar çıkıyo sadece sende değil canım Allah yardımcın olsun ..
İlk 2-3 gün tutamıyacağız bizde ne yapalım mecburkız balayından dönmez ne işi
ama öyle de çok saçma adetlerden mi farklı neden öyle oraya mı taşıcam falan denmiş onların kına için fikri neymiş ?yok cnm benim ayni sehirdeyiz mesafe 20 dk
hahhaa çözüm bulduysan tamam canım 2 3 gün bişey değilmiş o kadarsaİlk 2-3 gün tutamıyacağız bizde ne yapalım mecbur
onlarin tarafta beraber yapmakama öyle de çok saçma adetlerden mi farklı neden öyle oraya mı taşıcam falan denmiş onların kına için fikri neymiş ?
ipler gerildi zaten annem simdi annesiyle konustu daha diyolarki bizde boyle.annemde bizdefe boyle kalsin o zaman dedi.suan inanamiyorum yasananlaraonlarin tarafta beraber yapmak
Pazar dönsek maksimum Pazartesi işle beraber oruca başlarız Allah affetsinhahhaa çözüm bulduysan tamam canım 2 3 gün bişey değilmiş o kadarsa
ipler gerildi zaten annem simdi annesiyle konustu daha diyolarki bizde boyle.annemde bizdefe boyle kalsin o zaman dedi.suan inanamiyorum yasananlara
ya gerçekten inanamıyorum gençlere zehir ediyolar çocuk gibi inatlaşıp canım senin yerinde olsam naparım biliyo musun madem kına olmasın derim kızlar arası bekarlığa veda gecesi yaparım kına gibi de yapar eğlenirim onlar da gelmedikleriyle kalsınlar bence nişanlınla sağlim kafa bi konuşun bu kadar kolay mı yuva kuracakken yıkılsın adet yüzünden günah yaptıklarıipler gerildi zaten annem simdi annesiyle konustu daha diyolarki bizde boyle.annemde bizdefe boyle kalsin o zaman dedi.suan inanamiyorum yasananlara
canım yirmi dk mesafe diyosun bırak onlar yapsın o halde birlikte yapılsın kalabalık düğün gibi istiyolar belli ki öyle de olabilir sen de dediğim gibi bekarlığa veda gecesi yap kendine böyle yapanlar da var biliyorumonlarin tarafta beraber yapmak
Hoş geldiniz :)çok teşekkür ederim. evet sonunda istanbul da karar kıldık ama gerçekten çok zor işlermiş bunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?