Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

hoşgeldin aramıza :) hangi gün peki?

çok teşekkür ederim. evet sonunda istanbul da karar kıldık ama gerçekten çok zor işlermiş bunlar :)

I ilyada84 canım sorun galiba iki uzak şehirler olması kayınpederin insanları oraya taşımaktan bahsediyosa şu şekilde olabilir sadece yakınlar gelir kayınvaliden varsa görümcen teyzesi halası falan gibi bi araba gelebilirler bu şekilde tatlı dille çözmeye çalış yine çok çatışmaya gerek yok büyük büyüklüğünü bilmiyosa siz büyüklük yapacaksınız ama nişanlının tavrı da yanlış orta yol illa ki bulunur insanın hevesi de kursağında bırakılmaz bu düğün zamanları çoğu kişide böyle çatışmalar çıkıyo sadece sende değil canım Allah yardımcın olsun ..

henüz 4 gün oldu ama bir toparlanma hisseditorum bakalım umarım devamı gelir :)
spor gibisi yok yaa ben de evde bir iki esneme hareketlerine başladım dün gece gaza geldim en yakın zamanda salona da gidiyorum inşallah

yok cnm benim ayni sehirdeyiz mesafe 20 dk

hahhaa çözüm bulduysan tamam canım 2 3 gün bişey değilmiş o kadarsa
Pazar dönsek maksimum Pazartesi işle beraber oruca başlarız Allah affetsin
ipler gerildi zaten annem simdi annesiyle konustu daha diyolarki bizde boyle.annemde bizdefe boyle kalsin o zaman dedi.suan inanamiyorum yasananlara

Allahım bir kına gecesi alt tarafı ya sizi bu şekilde zor duruma sokuyorlar bence nişanlınla buluş karşılıklı ılımlı konuşun bir ortak yol bulun canım olmaz böyle

ipler gerildi zaten annem simdi annesiyle konustu daha diyolarki bizde boyle.annemde bizdefe boyle kalsin o zaman dedi.suan inanamiyorum yasananlara
ya gerçekten inanamıyorum gençlere zehir ediyolar çocuk gibi inatlaşıp canım senin yerinde olsam naparım biliyo musun madem kına olmasın derim kızlar arası bekarlığa veda gecesi yaparım kına gibi de yapar eğlenirim onlar da gelmedikleriyle kalsınlar bence nişanlınla sağlim kafa bi konuşun bu kadar kolay mı yuva kuracakken yıkılsın adet yüzünden günah yaptıkları

onlarin tarafta beraber yapmak
canım yirmi dk mesafe diyosun bırak onlar yapsın o halde birlikte yapılsın kalabalık düğün gibi istiyolar belli ki öyle de olabilir sen de dediğim gibi bekarlığa veda gecesi yap kendine böyle yapanlar da var biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…