- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.182
- 408
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.841
Görmedim kuzum neyle ilgiliydi
karaca home saten nevresim takımı internette uygun fiyata buldum demiştim, ay yoksa sen değil miydin onu soran
kızlar ben 6 yıl folklör oynamış biri olarak kınada kaftan tarzı bişey giymek istemiyorum var mı benim gibi olan alternatif düşüncesi olanben abiye üzerine işlemeli pelerin veya kaftan tarzı bişey yaptırmak istiyorum ama nasıl olur da diyorum
Bendim ben ama ben aldım karacanın modelini kız yoksa sen topiğime bakmadın mı300 TL nakitle kapattım ben o olayı
kızlar ben 6 yıl folklör oynamış biri olarak kınada kaftan tarzı bişey giymek istemiyorum var mı benim gibi olan alternatif düşüncesi olanben abiye üzerine işlemeli pelerin veya kaftan tarzı bişey yaptırmak istiyorum ama nasıl olur da diyorum
Ben de çeyiz topiğimi yeniliyorum kısmetse kızlar Yeni açınca buraya da kopyalayacağım
aynen canım öyle düşünüyorum ben de acaba ben de mi gariplik dedim iyi bari tercih işi rahatladım şimdiBen Hürrem kıyafetlerinden tercih etmeyi düşünüyorum canım tek bir parça elbise yani kınamda onunla yakılacak oynamada onunla olacakabiye elbise giyebilirsin bence kına yakılacağı sırada kaftan yelek gibi süslü bir şey geçirirsin oldu bitti abiyeyle yaksan da kime ne aslında
Tamam kuzum ekle bekliyorumBen de çeyiz topiğimi yeniliyorum kısmetse kızlar Yeni açınca buraya da kopyalayacağım
Sağol canım benim daha güzelleri senin olsun sen ne yaptın aldın mıgüle güle kullan canım. iyi fiyata almışsın :)
aynen canım öyle düşünüyorum ben de acaba ben de mi gariplik dedim iyi bari tercih işi rahatladım şimdi
hatta tasarrufa gidiyorum benim gelinliğim elbise üzerine etekli olacağı için kınada elbise halini giyebilirim mesela ama kısa olur mu ki kına için ?Tercih meselesi canım tabi ki senin gecen ne giymek istiyorsan öyle yap
hatta tasarrufa gidiyorum benim gelinliğim elbise üzerine etekli olacağı için kınada elbise halini giyebilirim mesela ama kısa olur mu ki kına için ?
Tamam kuzum ekle bekliyorum
Sağol canım benim daha güzelleri senin olsun sen ne yaptın aldın mı
Baktım kuzum bakmam mı kız ben tekrardan alacaksın sanıyorum hatta gördüğümde dedim de içimden pike takımı varmış nevresimli aynısı nerdeyse niye başka düşünüyor ekstradan olsun diye herhalde dediydimaldım dün ekledim ya aşkolsun bakmadın mıhome stil home pamuk saten aldım ben son karar değiştirmeyle :)
Güzel model canım evet bu modellerden gördüm farklı hoş bir tarzEki Görüntüle 1299739
böyle bişey olacak canım ama elbiseyi kısa yaptırıcam abiye de alabilirim de bi seçenek dedim demet akalın da öyle yapmış
bak onu doğru dedin leke olur bişey olur ertesi güne çözüm bulamayız abiye en mantıklısı sağol tatlımBaktım kuzum bakmam mı kız ben tekrardan alacaksın sanıyorum hatta gördüğümde dedim de içimden pike takımı varmış nevresimli aynısı nerdeyse niye başka düşünüyor ekstradan olsun diye herhalde dediydim
Güzel model canım evet bu modellerden gördüm farklı hoş bir tarzama bence gelinliğin kirlenir bir şey olur Demet Akalının her yerde kolu var anında müdahale ederler düğün zamanına kadar ama senin birşey olursa günün mahvolur
Baktım kuzum bakmam mı kız ben tekrardan alacaksın sanıyorum hatta gördüğümde dedim de içimden pike takımı varmış nevresimli aynısı nerdeyse niye başka düşünüyor ekstradan olsun diye herhalde dediydim
Güzel model canım evet bu modellerden gördüm farklı hoş bir tarzama bence gelinliğin kirlenir bir şey olur Demet Akalının her yerde kolu var anında müdahale ederler düğün zamanına kadar ama senin birşey olursa günün mahvolur
Bendim ben ama ben aldım karacanın modelini kız yoksa sen topiğime bakmadın mı300 TL nakitle kapattım ben o olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?