Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlar ben 6 yıl folklör oynamış biri olarak kınada kaftan tarzı bişey giymek istemiyorum var mı benim gibi olan alternatif düşüncesi olan ben abiye üzerine işlemeli pelerin veya kaftan tarzı bişey yaptırmak istiyorum ama nasıl olur da diyorum

Ben Hürrem kıyafetlerinden tercih etmeyi düşünüyorum canım tek bir parça elbise yani kınamda onunla yakılacak oynamada onunla olacak abiye elbise giyebilirsin bence kına yakılacağı sırada kaftan yelek gibi süslü bir şey geçirirsin oldu bitti abiyeyle yaksan da kime ne aslında

ben de hürrem tarzı kaftanlardan istiyorum :) bordo renk. bakalım daha fikrim değişmezse tabii

aynen canım öyle düşünüyorum ben de acaba ben de mi gariplik dedim iyi bari tercih işi rahatladım şimdi

ben kaftan için istanbuldann taa bursaya gideceğim güzel modelelri olan bi yer buldum instagramdan umarım gitmeme pişman olmam bakalım :)

Tercih meselesi canım tabi ki senin gecen ne giymek istiyorsan öyle yap
hatta tasarrufa gidiyorum benim gelinliğim elbise üzerine etekli olacağı için kınada elbise halini giyebilirim mesela ama kısa olur mu ki kına için ?

hatta tasarrufa gidiyorum benim gelinliğim elbise üzerine etekli olacağı için kınada elbise halini giyebilirim mesela ama kısa olur mu ki kına için ?

Gelinliğin mi etekli olacak canım nasıl bir şey tam olarak anlayamadım ama beyaz olacak sonuçta değil mi farklı bir renk olmalı bence kınada ama tabi ki senin kararın :)

Gelinliğin mi etekli olacak canım nasıl bir şey tam olarak anlayamadım ama beyaz olacak sonuçta değil mi farklı bir renk olmalı bence kınada ama tabi ki senin kararın :)

böyle bişey olacak canım ama elbiseyi kısa yaptırıcam abiye de alabilirim de bi seçenek dedim demet akalın da öyle yapmış

aldım dün ekledim ya aşkolsun bakmadın mı home stil home pamuk saten aldım ben son karar değiştirmeyle :)
Baktım kuzum bakmam mı kız ben tekrardan alacaksın sanıyorum hatta gördüğümde dedim de içimden pike takımı varmış nevresimli aynısı nerdeyse niye başka düşünüyor ekstradan olsun diye herhalde dediydim
Eki Görüntüle 1299739
böyle bişey olacak canım ama elbiseyi kısa yaptırıcam abiye de alabilirim de bi seçenek dedim demet akalın da öyle yapmış
Güzel model canım evet bu modellerden gördüm farklı hoş bir tarzama bence gelinliğin kirlenir bir şey olur Demet Akalının her yerde kolu var anında müdahale ederler düğün zamanına kadar ama senin birşey olursa günün mahvolur

bak onu doğru dedin leke olur bişey olur ertesi güne çözüm bulamayız abiye en mantıklısı sağol tatlım

hahaa yok ayy pazar günü hepsini aldım birden. uyku seti, bornoz, 2 nevresim, battaniye bide pike takımı ama günlük kullanmak için bir tane daha alıcam pike takımı. özdilek bir tane beğendim ama bu ay param kalmadı :)

Bendim ben ama ben aldım karacanın modelini kız yoksa sen topiğime bakmadın mı 300 TL nakitle kapattım ben o olayı

lensler sebebiyle gözlerimi tam işlevli olarak kullanamıyorum canım ya bakmıştım topiğine sanki ama neden göremedim acaba

ohh iyi yapmışsın güle güle kullanın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…