Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

arada kaynayan biz olduk.dun kavga ettik ve en son bitsin bu is dedik bakalim sonu neye varacak sabah sabah bu sevimsiz konuyu actigim icin ozur dilerim

arada kaynayan biz olduk.dun kavga ettik ve en son bitsin bu is dedik bakalim sonu neye varacak sabah sabah bu sevimsiz konuyu actigim icin ozur dilerim
Olur mu oyle sey sen su konuyu dogru duzgun anlatsana sana kina yapma dugun gunu kinayi yakar ordan dugune geceriz mi diyorlar? Yani kina gecesi yapamazsin mi diyorlar?

Yani ben de öyle biliyorum, kına kız tarafına aittir sonra erkek tarafı gelir kına yakılır ve eğlenilir yani :) ay neler sorun oluyor yahu, valla çok hassas işler, ortayı bulun canım, iki tarafta inat ederse huzurunuz kaçar :)

Ben de öyle biliyorum. Kına için yeri tuttum iki tarafın da bayanları gelecek o şekilde olacak. Masrafları da ben karşılıyorum. Kimse de ne yapıyorsun demedi.

Olur mu oyle sey sen su konuyu dogru duzgun anlatsana sana kina yapma dugun gunu kinayi yakar ordan dugune geceriz mi diyorlar? Yani kina gecesi yapamazsin mi diyorlar?
canim bastan anlatayim karisik anlattim biraz annesi ve nisanlim konuya hakim biz kendi adetimizi anlattik annesi dediki iki taraf bir olsun beraber yapalim ben istemedim erkek tarafi ile beraber yapmak iki tarafda kendi yapsin erkek tarafi kina yakmaya glsin cunku bizde hep boyle tamam dediler ben kina mekani tutacaktim hafta sonu gorusmeye gittim nisanlimda ses soluk yok yorum bile yapmiyor dedim ki bi sikintimi var e babamla bi konus dedi sen konus soyle dedim kina icin yer tuttigumu illa soylemek gerekiyorsa.megerse babasi kina yapqcagimi bilmiyormus arayinca ogrendim tlf ettim dedim ki baba biz yer tutuyoruz sna da bi danisayim istedim dedim artik ne deyim bni resmen fircaladi ben birde misafirlerimi alip.szin oraami goturcem kima yakmaa herkes beraber yapiyor sn neden ayri yapiyorsun diye sonrada ne yaparsan yap dedi ve tlfnu yuzumee kapatti be n cahil degilim yasim kucuk degil 30 yasindayim ve mali musavirim kendi burom var hep hayati bn yonettim suqnda kendi kinami organize ediyorum ve babasi bunu tuhaf karsiliyor nisanlimin yorumuda baamin soylediklerinde ne var ki oldu ve dunyam yikildi resmen ailem istemiyordu bu evliligi ben cok istiyorum diye kabul ettiler ve ben suan bu olaylardan onlara bahsedemiyorum geceden beri uyumadim bi akil verin bana

Canım sen nerelisin? Yani benim bildiğim kınalarda her iki tarafın bayanları gelir o şekilde kına gecesi yapılır, gelin olmadıktan sonra onlar kendi taraflarında nasıl kına yapacaklar kendi kendilerine damada mı kına yakacaklar senin başka yerde kınan yapılırken? Ben anlamadım. Normalde kına kız tarafına aittir masrafları kız öder yeri tutar, erkek tarafının bayanları davet edilir bayanlar arasında eğlenilir, en son da kına yakma esnasında damat gelir ona da kına yakılır sonra damat gider. Sizin adetleriniz nasıl ben anlamadım. Kayınpederinin beraber olsun demesi mana mantıklı geldi olması gereken budur bence.

günaydın nehirnilll
nevresim takımıyla ilgili olan siteye bakabildin mi arada kaynamış olabilir mesajım
Görmedim kuzum neyle ilgiliydi

Canım aranızda aile farkı gelenek farkı var tabi ki bunlar aşılır ama nasıl nişanlın yanında olursa ailesinin ağzına laf vermezse olur ki sen 30 yaşında mali müşavirsin ve kına mekanı için babasını arayıp size sorayım demek nedir Allah aşkına kına benim gelmek isteyen buyursun gelsin karşı tarafın bayanları gelebilir çünkü birdir kına bunun için izin mi alınır ya şuanda sana da sinirlendim canım çok yumuşak başlı davranmışsın

canim ben cankiri ilgazliyim benom bu yasa kadar sahit oldugum su.kiz ve erkek tarafi kina organizr eder eglenir 1-2 saat gectikten sonra erkek tarafi davul zurna ile gelir damat ve geline kina yakilir birazda brraber eglenir erkek tarafi gider

kimse kirilmasin istiyorum ama boyle oldu iste

Ben de öyle biliyorum. Kına için yeri tuttum iki tarafın da bayanları gelecek o şekilde olacak. Masrafları da ben karşılıyorum. Kimse de ne yapıyorsun demedi.
Aynen aynen benim de mekanım belli hemüz tutmadım ama, ben de karşı tarafın kadınları gelecek şekilde org. Edicem sonuçta onlarda benim ailem asla onları ayıramam, masrafları da ben karşılıyorum bir tek kına ve çerezi onlar getirecek sanıyorum, kimse karışmayacak yani, böyle aptal şeylerden ilişkiler yıpranıo çok üzülüyorum valla

Kızlar benimde mayısta olacak kısmetse ama biz daha düğün yeri beğenemedik. çoğu yerde mayıs ayı dolmuş. İstanbul da düğün yeri için önerisi olan var mı? bütçem 15.000 en fazla. birde selimiye ordu evi var bilen var mı?

canim ben cankiri ilgazliyim benom bu yasa kadar sahit oldugum su.kiz ve erkek tarafi kina organizr eder eglenir 1-2 saat gectikten sonra erkek tarafi davul zurna ile gelir damat ve geline kina yakilir birazda brraber eglenir erkek tarafi gider
birde biz kinayi beraber yaparsak sorun olur ben bundan eminim iki taragda kendince eglensin istiyorum

Selam kızlar :) mayıs ayında evleneceğim, İstanbul için düğün mekanı önerisi olan var mı? Çeyiz dışında hiçbir şeyimiz hazır değil daha düğün yeri beğenemedik ki. bütçem 15.000 TL en fazla.

arkadaslar gunaydin kina gecesini nasil yapiyorsunuz ayrimi beraber mi hangi tarafin adetlerine gore yapiyorsunuz ben suan bu konuda ciddi bir sorun yasiyorum

günaydfınnnn :) bizim iki farklı şehir olduğu için nişanlım ve benim kınam bizim burda tutuğumuz mekanda olacak canım

kimse kirilmasin istiyorum ama boyle oldu iste
Ama insanlar kırılmasın istiyorsun diye herşeyine kendi gecene bile karıştırıyorsun canım en başından nişanlına kesecektin bu tarz şeyleri belli bir adetin varsa
Canım Mayısda olacak düğün için neden hiç araştırma yapmadınız ki bütçenizde gayet güzel bence ben mekanları düğün.com sitesinden araştırdım İstanbul için güzel tercihler var bir göz at bakalım yardımcı olur

erkek tarafı gönende, biz İstanbul. orası mı burası mı derken zaman geçti işte o siteye baktım, bir kaç yerden fiyatta aldım ama kararsızım

erkek tarafı gönende, biz İstanbul. orası mı burası mı derken zaman geçti işte o siteye baktım, bir kaç yerden fiyatta aldım ama kararsızım

Canım peki hangi tarafta yapılacağına karar verdiniz mi İstanbul olacak sanırım mekana karar vermek çok zor inşallah bir an önce tercih yaparsınız stresli işler en özel gün insan pişman olmak istemiyor Rabbim yardımcınız olsun

birde biz kinayi beraber yaparsak sorun olur ben bundan eminim iki taragda kendince eglensin istiyorum

valla kuzum biraz gereksiz bir tartışma olmuş ama bu kadar da özellikle kayınpederinin karışmaması lazımdı. nişanlınla aranızda halledecektiniz. olan olmuş artık. inşallah hemen çözüm bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…