Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

canım platform hem de dikkat edersen topuğu çok ergonomik ince inen topuklar zor oluyo bunlar emin ol rahattır e bide topuksuz da gelinlik giymek için 1.70 üstü olmak gerekli kanımca
Bir bes santim daha kisa olsa tamam derdim ama agritir gibi geliyor bana. Oynanacak butun gece uzerinde durulacak bilemiyorum. Ben orta halli bir topuk dusunuyorum. Mor renk olsun bir de :)

Bir bes santim daha kisa olsa tamam derdim ama agritir gibi geliyor bana. Oynanacak butun gece uzerinde durulacak bilemiyorum. Ben orta halli bir topuk dusunuyorum. Mor renk olsjn bir de :)
yanına yedek düz tabanlı bişey ayarlayabilirsin canım mor ve abiye olunca az topuklu bulmak zor olabilir

yanına yedek düz tabanlı bişey ayarlayabilirsin canım mor ve abiye olunca az topuklu bulmak zor olabilir
Ozel yapan yerler var yaptirmayi dusunuyorum ben de. Gectigimiz mayis ayinda arkadasim 175 tl ye yaptirdi kendine canim.

arkadaslar gunaydin kina gecesini nasil yapiyorsunuz ayrimi beraber mi hangi tarafin adetlerine gore yapiyorsunuz ben suan bu konuda ciddi bir sorun yasiyorum

arkadaslar gunaydin kina gecesini nasil yapiyorsunuz ayrimi beraber mi hangi tarafin adetlerine gore yapiyorsunuz ben suan bu konuda ciddi bir sorun yasiyorum

Kınayı biz nasipse bayanlar arasında yapacağız ben bu şekilde seviyorum kına kız tarafına ait olduğundan bizim semte yakın olacak canım :) Hayırdır ne gibi bir sorun yaşıyorsun

Ben de kınada bayanların olması taraftarıyım. Benim kınamın yapılacağı mekan cafe olacak, cafe nin kış bahçesinde kınayı yapacağım, eğer gelen erkekler olursa cafe de oturabilirler ama asla içeri giremezlr :) bir de ben nişan yapmayacağım için kınamı yemekli yapıyor olacağım

bende nisan istemedim sadece kinami kendim yapmak istiyorum onlarla beraber yapmak istemiyorum hersey cok ii giderken bu neden sorun oldu anlamadim

bende nisan istemedim sadece kinami kendim yapmak istiyorum onlarla beraber yapmak istemiyorum hersey cok ii giderken bu neden sorun oldu anlamadim

Onlarla beraber derken tatlım, yani nişanlının tarafımdan sadece kadınları helsin erkekleri gelmesin istiyorsun dimi?

Aman Allahımmmmm
ba-yıl-dım

iyi de babasına neymiş ki kınaya karışıyor, hadi anası bacısı olsa anlarım

edit:günaydın kızlarrrr

Yani eğer karşı taraftan kadınları da istemiyorsan o çok yanlış bence, ama erkklerin ne işi var canım kınada, kadınlar rahat rahat eğlenirler yani

Yani eğer karşı taraftan kadınları da istemiyorsan o çok yanlış bence, ama erkklerin ne işi var canım kınada, kadınlar rahat rahat eğlenirler yani
ben kimseyi istemiyor degilim cnm bizim adetimizde kiz erkek ayri yapar sonra erkek tarfi gelir kina yakar biraz kalir eglenir oynanir gider bunum nesi yanlis ki

Ben de kinami bayanlar arasında yapıyorum. Cafe tuttum bir de kına organizasyon firmasiyla anlaştım.

Günaydın avukatım

günaydın nehirnilll
nevresim takımıyla ilgili olan siteye bakabildin mi arada kaynamış olabilir mesajım

iyi de kına gecesi kız tarafınındır, nasıl isterse öyle yapar, kesin tavrını koymalısın, sen kına geceni yap onlar istiyorlarsa yine düğün öncesi öyle bir eğlence yapsınlar ne şiş yansın ne kebap

Sana hic kına gecesi yapma mı diyorlar?

hangi çılgın, evlenecek kıza zincir vuracakmış şaşarım

Vururlar adami vurular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…