- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #1.781
Bir bes santim daha kisa olsa tamam derdim ama agritir gibi geliyor bana. Oynanacak butun gece uzerinde durulacak bilemiyorum. Ben orta halli bir topuk dusunuyorum. Mor renk olsun bir de :)canım platform hem de dikkat edersen topuğu çok ergonomik ince inen topuklar zor oluyo bunlar emin ol rahattıre bide topuksuz da gelinlik giymek için 1.70 üstü olmak gerekli kanımca
yanına yedek düz tabanlı bişey ayarlayabilirsin canım mor ve abiye olunca az topuklu bulmak zor olabilirBir bes santim daha kisa olsa tamam derdim ama agritir gibi geliyor bana. Oynanacak butun gece uzerinde durulacak bilemiyorum. Ben orta halli bir topuk dusunuyorum. Mor renk olsjn bir de :)
Ozel yapan yerler var yaptirmayi dusunuyorum ben de. Gectigimiz mayis ayinda arkadasim 175 tl ye yaptirdi kendine canim.yanına yedek düz tabanlı bişey ayarlayabilirsin canım mor ve abiye olunca az topuklu bulmak zor olabilir
arkadaslar gunaydin kina gecesini nasil yapiyorsunuz ayrimi beraber mi hangi tarafin adetlerine gore yapiyorsunuz ben suan bu konuda ciddi bir sorun yasiyorum
Kınayı biz nasipse bayanlar arasında yapacağız ben bu şekilde seviyorumkına kız tarafına ait olduğundan bizim semte yakın olacak canım :) Hayırdır ne gibi bir sorun yaşıyorsun [/QUkarsi taraf birlikte olsun istiyor ama ben bastan beri ayri yapacagimizi soyluyorum ona ragmen dun babasi ile sorun yasadik ve ayrilik noktasina geldik
bende nisan istemedim sadece kinami kendim yapmak istiyorum onlarla beraber yapmak istemiyorum hersey cok ii giderken bu neden sorun oldu anlamadimBen de kınada bayanların olması taraftarıyım. Benim kınamın yapılacağı mekan cafe olacak, cafe nin kış bahçesinde kınayı yapacağım, eğer gelen erkekler olursa cafe de oturabilirler ama asla içeri giremezlr :) bir de ben nişan yapmayacağım için kınamı yemekli yapıyor olacağım
canım senin ayakabından buldum bi sitede prada daha koyu pembe bak %50 indirimli 240 tl :)Eki Görüntüle 1298842
karsi taraf birlikte olsun istiyor ama ben bastan beri ayri yapacagimizi soyluyorum ona ragmen dun babasi ile sorun yasadik ve ayrilik noktasina geldik
bende nisan istemedim sadece kinami kendim yapmak istiyorum onlarla beraber yapmak istemiyorum hersey cok ii giderken bu neden sorun oldu anlamadim
Aman Allahımmmmm
ba-yıl-dım
iyi de babasına neymiş ki kınaya karışıyor, hadi anası bacısı olsa anlarım
edit:günaydın kızlarrrr
ben kimseyi istemiyor degilim cnm bizim adetimizde kiz erkek ayri yapar sonra erkek tarfi gelir kina yakar biraz kalir eglenir oynanir gider bunum nesi yanlis kiYani eğer karşı taraftan kadınları da istemiyorsan o çok yanlış bence, ama erkklerin ne işi var canım kınada, kadınlar rahat rahat eğlenirler yani
Ben de kinami bayanlar arasında yapıyorum. Cafe tuttum bir de kına organizasyon firmasiyla anlaştım.arkadaslar gunaydin kina gecesini nasil yapiyorsunuz ayrimi beraber mi hangi tarafin adetlerine gore yapiyorsunuz ben suan bu konuda ciddi bir sorun yasiyorum
I ilyada84 Babası neden karışıyor ki bayanlar dururken kınada ne yapacakmışnişanlın ne diyor bence sen hiç tartışmaya bile girme nişanlın bayanlar arasında işte desin geçsin kenara
Günaydın avukatım[/QUOTE
ne hikmetse diyemiyor onlqrin.adetine gore dugun.gunu salona gitmeden.once herkes toplanir geline kina yakar aksamda dugune gidilirmis ben kabul etmiyorum zaten bn turkum onlar kurt dugunde rahat hareket edilemeyecek istiyorum ki kinada herkes kendince eglensin
Günaydın avukatım
ne hikmetse diyemiyor onlqrin.adetine gore dugun.gunu salona gitmeden.once herkes toplanir geline kina yakar aksamda dugune gidilirmis ben kabul etmiyorum zaten bn turkum onlar kurt dugunde rahat hareket edilemeyecek istiyorum ki kinada herkes kendince eglensin
Sana hic kına gecesi yapma mı diyorlar?
Vururlar adami vurulargünaydın nehirnilll
nevresim takımıyla ilgili olan siteye bakabildin mi arada kaynamış olabilir mesajım
iyi de kına gecesi kız tarafınındır, nasıl isterse öyle yapar, kesin tavrını koymalısın, sen kına geceni yap onlar istiyorlarsa yine düğün öncesi öyle bir eğlence yapsınlar ne şiş yansın ne kebap
hangi çılgın, evlenecek kıza zincir vuracakmış şaşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?