• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ooo daha varmış o zaman benimkine :) :)

aradaki pıt pıtlarla yetineyim bari biraz daha :anne:

ooo daha varmış o zaman benimkine :) :)

aradaki pıt pıtlarla yetineyim bari biraz daha :anne:
Sayılı günler geçer canım o pitlar bi siddetleniyo karnın sarsiliyo sonra seni istemsiz bi gülme alıyo :)))

teşekkürler kızlarrr :KK19:

şimdi isim telaşımız var, kız olsaydı belliydi oğlan olunca afalladık :sampiyon:

sizlerin nasıl gidiyor bakalım :)
Bizim erkek olsa belliydi Bilge Kağan şimdi kızım Alya olacak inşallah :) sizin kız ismi neydi ?

evet demiştin, eşin tarihçiydi dimi :)

kızımız olsa Reyhan koyacaktık, içten içe öyle sevdim bile yavrumu, oğlan olduğunu bilmeden :KK70:
Ay Evet canım tarihten gidiyorduk şimdi de alyans diyo kızıma sen babasın böyle dersen herkes der diyorum :))

Bu sene erkek senesi herhalde canım doğru söylüyorsun :) Nasılsın nasıl gidiyor?
Iyiyiz canım çok şükür geçen iki gün hastanede yattım apandisitten suphelenildi şükür çıkmadı şimdi iyiyiz yola devam :) sen nasılsın ?

Iyiyiz canım çok şükür geçen iki gün hastanede yattım apandisitten suphelenildi şükür çıkmadı şimdi iyiyiz yola devam :) sen nasılsın ?
Geçmiş olsun canım. İyi olmana sevindim. Ben de günden güne daha iyi oluyorum mide bulantılarım hala var ama daha az. Hafiften göbeğim çıkmaya başladı :KK48:

Geçmiş olsun canım. İyi olmana sevindim. Ben de günden güne daha iyi oluyorum mide bulantılarım hala var ama daha az. Hafiften göbeğim çıkmaya başladı :KK48:
Evet bulantı 12 den sonra giderek azalıyor benim 16 dan sonra tamamen geçmişti diyebilirim göbeğim de sonra çıkmaya başladı +3 kilodayim tabi başta verdiğim 4.5 kilo da var :) hala kusuyorum ama mide bulantisindan değil mide yukarı çıktı bazen arada rahatsız ediyor

Evet bulantı 12 den sonra giderek azalıyor benim 16 dan sonra tamamen geçmişti diyebilirim göbeğim de sonra çıkmaya başladı +3 kilodayim tabi başta verdiğim 4.5 kilo da var :) hala kusuyorum ama mide bulantisindan değil mide yukarı çıktı bazen arada rahatsız ediyor
Ay ne güzel az kilo almışsın. Ben şimdiden 1.5 kilo aldım bile :) 12+5 şuan.

Ay ne güzel az kilo almışsın. Ben şimdiden 1.5 kilo aldım bile :) 12+5 şuan.
Detaylı ultrasonda 20. haftada hala eksi 1.5 kilodaydim doktor iyi ama altı yedi kilodan fazla alma dedi sanırım imkansız asıl kilo alma dönemine girdim bir ayda 1.5 kilo almışım şimdiden sonra üçer kilo alırım gibi geliyor ayda zaten kilo vardı canım hamile kaldığımda :(

Detaylı ultrasonda 20. haftada hala eksi 1.5 kilodaydim doktor iyi ama altı yedi kilodan fazla alma dedi sanırım imkansız asıl kilo alma dönemine girdim bir ayda 1.5 kilo almışım şimdiden sonra üçer kilo alırım gibi geliyor ayda zaten kilo vardı canım hamile kaldığımda :KK43:
Ben de zayıf değilim canım 61.5 ile hamile kaldım boyum 1.64 cm :) 63 olmuşum. Ne yapalım evlatlarımız için kilo almamız gerekecek. Doğumdan sonra veririz inşallah.

Ben de zayıf değilim canım 61.5 ile hamile kaldım boyum 1.64 cm :) 63 olmuşum. Ne yapalım evlatlarımız için kilo almamız gerekecek. Doğumdan sonra veririz inşallah.
Ah ah onlar için değer tabi ben 1.61 boya 72.5 la kaldım canım bir ay önceki kontrolde 74 dum aldım tabi 75 im şimdi cuma kontrol bakalım orda ne çıkıcak doktor da değiştim bi kızar artık bu kilo ne diye gerçi herkes şaşırıyor kiloma kollar bacaklar ince benim de top gibi göbeğim oldu

Back