• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Çok geçmiş olsun canım... Şimdi nasılsın iyi misin?

Boş yere düşünmemişsin sen beni hissetmişsin resmen :) Çok kötü şeyler yaşadım. Perşembe akşamı kedim 5. kattan aşağı düştü. Çok şükür yaşıyor. Onu veterinere götürdüm, o şokla hamile olduğumu unutup röntgen çekilirken hayvanı tuttum. Bana da yansıdı tabi ışınlar. Veterinerdeki cihaz dişçi röntgeniymiş. o gece acile gittim ağlayarak doktor bir şey olmaz dedi o sıra bebeğin kalp atışlarını da duymuş oldum. Ertesi gün de kendi doktoruma gittim o da bir akciğer filmi .çekilmiş olsan bebeğe zarar vermesi için 100 kez çekilmen lazım. Hem bu diş röntgeni zaten direkt ışın almadın ortamdan etkilendin diye var sayıyoruz bu durumda hiçbir şey olmaz dedi. İnşallah olmaz günlerdir çok üzgünüm.

Bu sabah da çok şiddetli mide bulantım başladı ve hala geçmedi. Kötüyüm iki türlü de...
Canım kedin için üzüldüm iyi olmasına da sevindim geçmiş olsun size de ;) oh bebisin kalp atışı da duyulmuş ve kalp atisiyla bulantı başlamış benim de öyle oldu inşallah ağır gecirmezsin ben hamile kaldığım kiloya yeni geldim sayılır daha artı kilom yok karnım kocaman çıktı ama yüzüm bacaklarım ince

Canım kedin için üzüldüm iyi olmasına da sevindim geçmiş olsun size de :KK66: oh bebisin kalp atışı da duyulmuş ve kalp atisiyla bulantı başlamış benim de öyle oldu inşallah ağır gecirmezsin ben hamile kaldığım kiloya yeni geldim sayılır daha artı kilom yok karnım kocaman çıktı ama yüzüm bacaklarım ince
Sağol canım. Benim de senin gibi olacağa benziyor çünkü bugün çok kötü oldum. Hala da bulanıyor sabah 7'den beri geçmedi. İnşallah bebeğim sağlıklıdır bu yüzden oluyordur. Allah'ım korusun.

Sağol canım. Benim de senin gibi olacağa benziyor çünkü bugün çok kötü oldum. Hala da bulanıyor sabah 7'den beri geçmedi. İnşallah bebeğim sağlıklıdır bu yüzden oluyordur. Allah'ım korusun.
Sagliklidir canım hatta bulantin geçince bişey mi var acaba niye bugün bulantım yok diceksin :)

Çok geçmiş olsun canım... Şimdi nasılsın iyi misin?

Boş yere düşünmemişsin sen beni hissetmişsin resmen :) Çok kötü şeyler yaşadım. Perşembe akşamı kedim 5. kattan aşağı düştü. Çok şükür yaşıyor. Onu veterinere götürdüm, o şokla hamile olduğumu unutup röntgen çekilirken hayvanı tuttum. Bana da yansıdı tabi ışınlar. Veterinerdeki cihaz dişçi röntgeniymiş. o gece acile gittim ağlayarak doktor bir şey olmaz dedi o sıra bebeğin kalp atışlarını da duymuş oldum. Ertesi gün de kendi doktoruma gittim o da bir akciğer filmi .çekilmiş olsan bebeğe zarar vermesi için 100 kez çekilmen lazım. Hem bu diş röntgeni zaten direkt ışın almadın ortamdan etkilendin diye var sayıyoruz bu durumda hiçbir şey olmaz dedi. İnşallah olmaz günlerdir çok üzgünüm.

Bu sabah da çok şiddetli mide bulantım başladı ve hala geçmedi. Kötüyüm iki türlü de...

ay canım benimmmmmm çok geçmiş olsunnn nasıl düştü ya kıyamam, var mı problemi kırık, tramva fln Allah muhafaza:cry:
her kötü şeyde bir hayır vardır derler, bak bu vesile ile kalp atışlarını duymuşsun:anneadayı:

sen gönlünü ferah tut, bulantılar da geçici ben elma fln yiyerek atlatmaya çalışmıştım, elma süt çubuk kraker vs :hamarat:

@elmol ben serumluk olmadan atlattım portakal suyuna dayandıkça dayandım normalde hayatta ağzıma sürmem ama herşey bebiş için :anneadayı: ben de yarın doktoru arayacağım ikili test sonucum için :KK51:

ay canım benimmmmmm çok geçmiş olsunnn nasıl düştü ya kıyamam, var mı problemi kırık, tramva fln Allah muhafaza:cry:
her kötü şeyde bir hayır vardır derler, bak bu vesile ile kalp atışlarını duymuşsun:anneadayı:

sen gönlünü ferah tut, bulantılar da geçici ben elma fln yiyerek atlatmaya çalışmıştım, elma süt çubuk kraker vs :hamarat:

elmol elmol ben serumluk olmadan atlattım portakal suyuna dayandıkça dayandım normalde hayatta ağzıma sürmem ama herşey bebiş için :anneadayı: ben de yarın doktoru arayacağım ikili test sonucum için :KK51:
Ah canım maşallah sana ben tatlı ağzıma süremedim hala yiyemiyorum sadece yeşil elma çok iyi geldi bide sade maden suyu onlarla yaşadım diyebilirim çok şükür geçti gitti herkese keyifli hamilelikler diliyorum kızlar bebeklerimizi de konuşuruz burda buarada isim konusunda fikirler var mı ? Bizim sürekli değişiyor ama hep Alya on planda benim için tabi eşim kızım annen sana alyans diye isim takacakmis diyo :D bo sinmedi içine şu isim

Merhaba canim. Gebelikten mi yoksa midemi mi bozdum bilmiyorum. Cok hastayim kusuyorum midem bulaniyo ve karin ağrısı var. Dun gece serum aldim ama gecmedi. Raporluyum 2 gun fenalardayim.
Canım geçmiş olsun su sıra mide gribi diye bişey de çıktı inşallah geçer her iki ihtimalde olsa bende gribim cumaya kadar raporluyum

Sana da gecmis olsun canim. Insallah cabucak iyilesiriz ikimiz de :)
Sağol canım inşallah geçer ben cumadan beri çekiyorum haftasonu serum yedim biraz iyi geldi sen şimdi ilaç alamazsın da bana antibiyotik verildi çok içime sinmese de kullanmak zorundayım

Sağol canım inşallah geçer ben cumadan beri çekiyorum haftasonu serum yedim biraz iyi geldi sen şimdi ilaç alamazsın da bana antibiyotik verildi çok içime sinmese de kullanmak zorundayım
Dun gece meptamid diye bir serum ve parol verdiler canim az iyi geldi ama hala bulantim var. Bagirsaklarim da bozuk afedersin tuvalete cikinca ishal geliyor. Gecer mi acaba? Midem de böyle hazimsiz sis bir sekilde cok kotuyum ya.

Dun gece meptamid diye bir serum ve parol verdiler canim az iyi geldi ama hala bulantim var. Bagirsaklarim da bozuk afedersin tuvalete cikinca ishal geliyor. Gecer mi acaba? Midem de böyle hazimsiz sis bir sekilde cok kotuyum ya.
Canım ılk haftalar ben de hep ishaldim o kadar bulantı kusmaya bide onunla uğraşmıştım çok geçmiş olsun susuz bırakma vücudunu serum bunun için iyi oluyor baktın devam ediyor serum ye mutlaka

Canım ılk haftalar ben de hep ishaldim o kadar bulantı kusmaya bide onunla uğraşmıştım çok geçmiş olsun susuz bırakma vücudunu serum bunun için iyi oluyor baktın devam ediyor serum ye mutlaka
Su icmeye çalışıyorum canim dun de serum aldim dedigim gibi yarin kadin doguma randevum var zaten ona da sorucam. Cok sagol canım.

elmol elmol ne güzelllll iyice görüceksiniz artık bebişiiiiiii:anneadayı:
kızım diye sevince tekmeliyor mu tepki veriyor mu :KK51:

okeanoss00 okeanoss00 bence de hamileliktendir ama sen yine de havalara aldanıp ince giyinme terleme, bol bol çubuk kraker, zorla yemeye çalış gerekirse, mideyi bastırıyor gerçekten, ilerde zaten kabızlık çekicez sen şimdiden fazlalıklardan kurtul ama elmol elmol ün dediği gibi vücudunu susuz bırakma :KK19:

Back