- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #11.061
Canım kedin için üzüldüm iyi olmasına da sevindim geçmiş olsun size de oh bebisin kalp atışı da duyulmuş ve kalp atisiyla bulantı başlamış benim de öyle oldu inşallah ağır gecirmezsin ben hamile kaldığım kiloya yeni geldim sayılır daha artı kilom yok karnım kocaman çıktı ama yüzüm bacaklarım inceÇok geçmiş olsun canım... Şimdi nasılsın iyi misin?
Boş yere düşünmemişsin sen beni hissetmişsin resmen :) Çok kötü şeyler yaşadım. Perşembe akşamı kedim 5. kattan aşağı düştü. Çok şükür yaşıyor. Onu veterinere götürdüm, o şokla hamile olduğumu unutup röntgen çekilirken hayvanı tuttum. Bana da yansıdı tabi ışınlar. Veterinerdeki cihaz dişçi röntgeniymiş. o gece acile gittim ağlayarak doktor bir şey olmaz dedi o sıra bebeğin kalp atışlarını da duymuş oldum. Ertesi gün de kendi doktoruma gittim o da bir akciğer filmi .çekilmiş olsan bebeğe zarar vermesi için 100 kez çekilmen lazım. Hem bu diş röntgeni zaten direkt ışın almadın ortamdan etkilendin diye var sayıyoruz bu durumda hiçbir şey olmaz dedi. İnşallah olmaz günlerdir çok üzgünüm.
Bu sabah da çok şiddetli mide bulantım başladı ve hala geçmedi. Kötüyüm iki türlü de...