Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Yok canım kafasına göre takılıyor bekliyorum bi saat tık yok sonra oturuyorum bacak bacak üstüne atınca tık tık vuruyor sıkıştım diyor sanırım :)) bide yemekten sonra uzanınca keyifli dönüyor kıpır kıpır darısı başınıza kızlar en güzel dönemi sanırım iletişime geçince başlıyor

mevsim geçişi bunalımı yaşıyorum oke, yorgunluk var üzerimde, sen napıyorsun bakalım :)

ben erken kaçıcam bugün

tekrardan gittin mi doktora?
kedin nasıl oldu bu arada
Kedicik iyi ben radyasyonu yediğimle kaldım İnşallah bebeğime bir şey olmamıştır aklıma geldikçe üzülüyorum.
Çarşamba günü kontrolüm vardı büyümüş minnak yarım santim olmuş :)

Iyiyim canım sen nasılsın ?
Bugün detaylı ultrasonumuz vardı herşey güzel çıktı çok şükür :) 23 cm 340 gr olmuşuz biz de :)))
Oy masallah prensese bak ne kadar büyümüş boyu uzamış :) Ben de size yazarken icim cok sikkindi. Iki tane veteriner arkadasiyla görüştü kuzenim bir sey olmaz radyasyon miktari çok düşük demişler. 2 doktor 2 veteriner ayni seyi soyledi artik rahatlamam lazim ama bebegim icin cok endişeleniyorum. Insallah minigime bir sey olmamistir.

Ah canım bişey olmaz inşallah korkma doktorlar bile çok az olduğunu söylemiş ne zaman doktor kontrolün ? Bak ben kaç haftalık oldum ama hala kalp atışını duyana kadar kalbim duracak gibi oluyor dinliyorum hiç kipirdamiyo moralim bozuluyor kalkıp bi bahane doktora gidesim geliyor annelik hep tedirginlik bunu şimdiden anladım

Annelik boyle bir sey heralde. Cumartesi gidip tahlil sonuclarini gösterecegim. Sonra gun verir heralde artik ne zaman olursa.

günaydın kızlarrrrrr

üzülme artık, bebişe de olumlu düşünceler gönder

büyüsün bebişler dolsun göbüşler
hiç diğer gelinlerden haber yok

Merhaba hamile gelinler nasılsınız ? Ben iki haftadır gribim yarın kontrolüm var herşey yolundadır inşallah

Çok şükür herşeyi yolunda bebeğimin ben hala grip ama sen nasılsın ?

grip ya nalet bişey zaten insan hamile olmasa da perişan oluyo, hamileyken daha da fena

ben de bu hafta sonu ağır bi temizlik yaptım iki gün hiç hissedemedim bebeği panik oldum azıcık, benim kontrolüm haftaya ama zor bekliyorum

Çok yorulunca hareketsiz kalıyor canım geçen hafta benim de öyle oldu biraz korktum gripte olunca ama maşallah saatlerini bile biliyorum şimdi uyuyup uyanıyor fıstığım :)

Çok yorulunca hareketsiz kalıyor canım geçen hafta benim de öyle oldu biraz korktum gripte olunca ama maşallah saatlerini bile biliyorum şimdi uyuyup uyanıyor fıstığım :)

yaaaa kuzucukkkkk

biz şimdi 15in içindeyiz tam olarak her anını hissedeceği günleri iple çekiyorum

yaaaa kuzucukkkkk

biz şimdi 15in içindeyiz tam olarak her anını hissedeceği günleri iple çekiyorum
Ben 19 haftada net şekilde tekmeyi hissettim şuan 22 olduk hala tam anlamıyla hareket ettiğini hissetmem için uzanıp dinlemem gerekiyor kemikleri kas yapısı guclendikce tabi kilosu da iyice hissedilir daha 450 gr mışiz :) ama çok zevkli insan ömrünün hiçbi zamanı unutamaz bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…