Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Heh işte bende aynen 12 kilo aldım daha gram vermedim en azından almam durdu sabit kaldım aylardır inşallah vericem kafama da koydum en çokta kendimi beğenmediğim için artık

okeanoss00 canım maşallah çok tatlı yaaa koltuklar ne durumda heryerden iplik çıkaracak büyüdükçe aaah ah çok yaramazlar

neden olmasınnn

Heh işte bende aynen 12 kilo aldım daha gram vermedim en azından almam durdu sabit kaldım aylardır inşallah vericem kafama da koydum en çokta kendimi beğenmediğim için artık

benim gibi çikolata, abur cubur düşkünü birisi kilo verdiyse herkes verir ben öyle motive ediyorum etrafımdakileri

i walk diye birşey var, 3 mil boyunca yürümüş gibi oluyorsun yotubeda fln var yaklaşık 40 dakika, ben iki günde bir ya da haftada iki kere fln yapıyordum onu, tavsiye ederim
sonra bebiş çalışmalarına başlayınca o kadar hoplayıp zıplayamam diye bıraktım

ah canım benim sokağıma spor salonu açıldı aylardır yazılıp başlıcam ama dediğin videoyaya bakıcam mutlaka evde belki boş kaldıkça aklıma vurur yaparım biraz yapmaya çalışıyorum ama şimdi bebek düşüncesi falan aman bişey olur bu ara dikkat edeyim hareketlerime derken zaman öyle geçti bu aydan sonra bakalım niyetliyim kilo vericem Allah ın izniyle

spor salonu fikri beni hep üşendiriyor, kim giyinecek de gidecek,
ben çoğu zaman evde çamaşırlarımla yaptım bu dediğim videoyu gayet de hafifsin üstünde kıyafet olmadığı için,
kimsenin seni gördüğü ettiği yok, video bitince doğru banyoya

yine de gebelik düşünüyorsan sadece yürüme hareketlerini yaparsın o bile yetiyor insana

tamam canım aklımda bu ayı bi geçireyim nasip olmazsa artık başlıcam

Ben de aynı durumdayım canım :) Nasıl gidiyor bebek mevzuları ?
valla giderek uzaklaşıyorum sanırım konudan 18 kasımı bekliyorum işte şu sıralarda olma dönemindeyim olmazsa hemen bikaç ay sıkı diyet ve spora başlıyorum enerji toparlayıp tekrar düşünücem canım :) sen de düşünmeye başladın inşallah bekletmeden gelir canım

Ben de aynı durumdayım canım :) Nasıl gidiyor bebek mevzuları ?
valla giderek uzaklaşıyorum sanırım konudan 18 kasımı bekliyorum işte şu sıralarda olma dönemindeyim olmazsa hemen bikaç ay sıkı diyet ve spora başlıyorum enerji toparlayıp tekrar düşünücem canım :) sen de düşünmeye başladın inşallah bekletmeden gelir canım

Aslında biz de ocak ayını bekleyecektik sözde. Dün reglim bitti 9 gün sürüyor benim. İlk kez korunmasız ilişki oldu. Lakin yumurtlayacağımı sanmıyorum bu bir kaç gün içinde. Azıcık da pişman mı oldum ne bugün kendimi bir tuhaf hissediyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…