- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.841
Sagol canim benim. Evladim gibi vallahi eve gitsem de görsem diye iple çekiyorum :)oyyyy en sevdiğimmmm dumann rengi gibiiiii
maşallah bu tosun paşaya
Sagol canim benim. Evladim gibi vallahi eve gitsem de görsem diye iple çekiyorum :)
Gel de sevtam sevilmelik
Heh işte bende aynen 12 kilo aldım daha gram vermedim en azından almam durdu sabit kaldım aylardır inşallah vericem kafama da koydum en çokta kendimi beğenmediğim için artıkkızzzlarr ben de evlilikten sonra baya almıştım kilo yaklaşık 12 kilo fln verdim hem kendime özgüvenim arttı hem de pek bir beğendim kendimi süslü püslü geceliklerin içinde
şimdi bebek için çalışıyoruz o yüzden telaşlıyım da biraz mikemmel vücidim bozulacak diye
Ay inşallah canım burası artık şenlensin tekrar bebek kokulariyla :)Boyle dusunmene sevindim canim benim. Ne kadar rahat olursak o kadar erken gelir bebekler :) Insallah aynı dönemlerde hamile kalip bu heyecanlari da paylasiriz.
Tirmik tahtasi var canim koltuklara ellemiyor :) Azicik tullerimi hasat etti :))okeanoss00 canım maşallah çok tatlı yaaa koltuklar ne durumda heryerden iplik çıkaracak büyüdükçe aaah ah çok yaramazlar
Gel de sev
Heh işte bende aynen 12 kilo aldım daha gram vermedim en azından almam durdu sabit kaldım aylardır inşallah vericem kafama da koydum en çokta kendimi beğenmediğim için artık
ah canım benim sokağıma spor salonu açıldı aylardır yazılıp başlıcamneden olmasınnn
benim gibi çikolata, abur cubur düşkünü birisi kilo verdiyse herkes verir ben öyle motive ediyorum etrafımdakileri
i walk diye birşey var, 3 mil boyunca yürümüş gibi oluyorsun yotubeda fln var yaklaşık 40 dakika, ben iki günde bir ya da haftada iki kere fln yapıyordum onu, tavsiye ederim
sonra bebiş çalışmalarına başlayınca o kadar hoplayıp zıplayamam diye bıraktım
tamam canım aklımdaspor salonu fikri beni hep üşendiriyor, kim giyinecek de gidecek,
ben çoğu zaman evde çamaşırlarımla yaptım bu dediğim videoyu gayet de hafifsin üstünde kıyafet olmadığı için,
kimsenin seni gördüğü ettiği yok, video bitince doğru banyoya
yine de gebelik düşünüyorsan sadece yürüme hareketlerini yaparsın o bile yetiyor insana
Selam canım aynı iş ev koşturmaca sen nasılsın ?Selam kızlar nasılsınız?
Ben de aynı durumdayım canım :) Nasıl gidiyor bebek mevzuları ?Selam canım aynı iş ev koşturmaca sen nasılsın ?
valla giderek uzaklaşıyorum sanırım konudan 18 kasımı bekliyorum işte şu sıralarda olma dönemindeyimBen de aynı durumdayım canım :) Nasıl gidiyor bebek mevzuları ?
valla giderek uzaklaşıyorum sanırım konudan 18 kasımı bekliyorum işte şu sıralarda olma dönemindeyimBen de aynı durumdayım canım :) Nasıl gidiyor bebek mevzuları ?
Aslında biz de ocak ayını bekleyecektik sözde. Dün reglim bitti 9 gün sürüyor benim. İlk kez korunmasız ilişki oldu. Lakin yumurtlayacağımı sanmıyorum bu bir kaç gün içinde. Azıcık da pişman mı oldum ne bugün kendimi bir tuhaf hissediyorum :/valla giderek uzaklaşıyorum sanırım konudan 18 kasımı bekliyorum işte şu sıralarda olma dönemindeyimolmazsa hemen bikaç ay sıkı diyet ve spora başlıyorum enerji toparlayıp tekrar düşünücem canım :) sen de düşünmeye başladın inşallah bekletmeden gelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?