- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.821
Sağol canım inşallah isteyen herkese nasip olsun canımGeçmiş olsun canım. Allah gönlüne göre versin bundan sonrasını inşallah.
Geçmiş olsun canım Rabbim inşallah bekletmeden sağlıcakla nasip etsinMerhaba kızlarnasılsınız napıyosunuz bebek düşünmeler başlamış mayıs gelinleri anne oluyor artık yavaş yavaş, ben de bi düşük yaşadım şimdi tekrar denemeye devam inşallah sağlıklısı nasip olur hepimize
Amin canım. Bakalım ben de düşünmeye başladım kısmetse ocak gibi denemeyi düşünüyorum. Folik asite başladım.Sağol canım inşallah isteyen herkese nasip olsun canım
Merhaba kızlarnasılsınız napıyosunuz bebek düşünmeler başlamış mayıs gelinleri anne oluyor artık yavaş yavaş, ben de bi düşük yaşadım şimdi tekrar denemeye devam inşallah sağlıklısı nasip olur hepimize
amin canım sağolGeçmiş olsun canım Rabbim inşallah bekletmeden sağlıcakla nasip etsin
hadi hayırlısı canım iyi yapmışsın d ve b12 vitaminlerine de baktır mutlaka canım onlar da önemli özellikle bebeğin tutunmasındaAmin canım. Bakalım ben de düşünmeye başladım kısmetse ocak gibi denemeyi düşünüyorum. Folik asite başladım.
inşallah canım yavaş yavaş bebek konuşulması bu topikte güzel olmuş yaa tecrübelerimizi de paylaşırızinşallahhh sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizielmol
dua konusunda haklısın, bir başladı mı insan peşi geliyor zaten, hayırlı evlat olsun, hayırlı ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün
burdan da takip ederiz bakarsın birbirimizi
Aldığım folik asit kalsiyum ve d vitamini takviyeli. Benim kedim çok kötü hastalandı. Yeni iyileşti çok şükür. Veteriner hekim benexol diye b12 vitamini verdi içsin diye baya kaldı tablette. Ben de ondan içmeyi de düşünüyorum her gün olmasa da iki üç gün de bir içeyim diyorum. Daha önce b12 ime bakılmıştı başka bir sebeple ne çok düşük ne çok yüksekti. Bir zararı olmaz diye düşünüyorum içmemin.amin canım sağol
hadi hayırlısı canım iyi yapmışsın d ve b12 vitaminlerine de baktır mutlaka canım onlar da önemli özellikle bebeğin tutunmasında
evet canım ben klomen diye bi ilaçla yumurtlama ve çatlatma iğnesi olmuştum doktor kontrolünde bi gebelik olmuştu nasip değilmiş hayırlısı sağlıklısı nasip olsun inşallah kızlar duayı tam etmeliymiş ben hamile kalabildiğimi bilsem keşke falan diyodum meğer sağlıklı bi hamilelik için dua etmeliymiş hiçbiriniz yaşamayın inşallah
oy kedin mi hasta oldu ay canım benim yaa çok severim kedileri benim de vardıAldığım folik asit kalsiyum ve d vitamini takviyeli. Benim kedim çok kötü hastalandı. Yeni iyileşti çok şükür. Veteriner hekim benexol diye b12 vitamini verdi içsin diye baya kaldı tablette. Ben de ondan içmeyi de düşünüyorum her gün olmasa da iki üç gün de bir içeyim diyorum. Daha önce b12 ime bakılmıştı başka bir sebeple ne çok düşük ne çok yüksekti. Bir zararı olmaz diye düşünüyorum içmemin.
Evet canım hem de ne hasta oldu ölüyor sandımoy kedin mi hasta oldu ay canım benim yaa çok severim kedileri benim de vardı
faydası olur canım folik asit zaten b vitamini kategorisinde size imom diye bi ilacı tavsiye ederim içinde d b12 iyot folik asit biçok şey var güzel bi ilaç bağışıklık için de çok iyi
çok geçmiş olsun canım hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah bekletmez istediğin zamanda gelir bebeğinEvet canım hem de ne hasta oldu ölüyor sandımŞimdi iyi çok şükür 1 ay ne hem o hem biz çok çektik burda konu bile açmıştım. Doğru veteriner hekim ile atlattık. Ben şimdilik bunları içeyim faydasını görmezsem senin dediğini de alırım canım.
İnşallah canım cümlemizin istediği zamanda gelsin inşallah ben daha cesaret edemiyorum vücut hazırlama bahanesiyle bu fikre alışmaya çalışıyorum aslında :)çok geçmiş olsun canım hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah bekletmez istediğin zamanda gelir bebeğin
ben de bikaç ay ara veririm bu ay da olmazsa vucudu benim de hazırlamam lazım çünkü fazla kilo aldım biraz veririm diye düşündüm artık yılbaşından sonra devam ederim düşünmeye şimdilik planım böyleİnşallah canım cümlemizin istediği zamanda gelsin inşallah ben daha cesaret edemiyorum vücut hazırlama bahanesiyle bu fikre alışmaya çalışıyorum aslında :)
Benim kedim çok kötü hastalandı. Yeni iyileşti çok şükür.
Aslinda ben de biraz kilo versem hic fena olmaz :) Biraz da psikolojini rahatlat canım kafamizi bu ise ne kadar cok takarsak o kadar uzar süreç uzmanlar öyle söylüyor.ben de bikaç ay ara veririm bu ay da olmazsa vucudu benim de hazırlamam lazım çünkü fazla kilo aldım biraz veririm diye düşündüm artık yılbaşından sonra devam ederim düşünmeye şimdilik planım böyle
Ah sorma misscim ne kadar mahvoldum anlatamam. Bu süreçte canimdan can gitti diyebilirim. Maddi manevi mahvolduk. Atesi dussun diye basinda mi beklemedim gecelerce hemsire gibi oldum ictigi ilaçların haddi hesabi yok. Yüzünde yaralar çıktı ates ve enfeksiyondan. Minigimin cigerlerine inmis enfeksiyon neyseki gecti bir de yakışıklı pasam bir gorsen :)sana da çok geçmiş olsun canımm, evdeki nefes'in hastalanması kadar kötü birşey yok, hele ki hayvancıklar, çok üzülüyorum
kesinlikle canım ben ilk başlarda çok heyecanlıydım yani sürekli aklında oluyo bu ay oldu mu acaba mı derken zaman geçtikçe çok daha rahatım kafama çok takmıyorum görev gibi olmamalı o iş de hayırlısı olsun artık Allah ın takdiriAslinda ben de biraz kilo versem hic fena olmaz :) Biraz da psikolojini rahatlat canım kafamizi bu ise ne kadar cok takarsak o kadar uzar süreç uzmanlar öyle söylüyor.
Ah sorma misscim ne kadar mahvoldum anlatamam. Bu süreçte canimdan can gitti diyebilirim. Maddi manevi mahvolduk. Atesi dussun diye basinda mi beklemedim gecelerce hemsire gibi oldum ictigi ilaçların haddi hesabi yok. Yüzünde yaralar çıktı ates ve enfeksiyondan. Minigimin cigerlerine inmis enfeksiyon neyseki gecti bir de yakışıklı pasam bir gorsen :)
Boyle dusunmene sevindim canim benim. Ne kadar rahat olursak o kadar erken gelir bebekler :) Insallah aynı dönemlerde hamile kalip bu heyecanlari da paylasiriz.kesinlikle canım ben ilk başlarda çok heyecanlıydım yani sürekli aklında oluyo bu ay oldu mu acaba mı derken zaman geçtikçe çok daha rahatım kafama çok takmıyorum görev gibi olmamalı o iş de hayırlısı olsun artık Allah ın takdiri
ay kilo benim artık kabusum oldu hamilelik olsa da doğumdan sonra düşünürüm dedim ama artık öyle demiyorum önden de halletmem gereken biraz kilo var aslında bu aydan sonra bakıcam onun da çaresine öncelik o olacak
ooy oyyyy tahmin edebiliyorum ben sokaktakileri görüp perişan oluyorum aynı evin içinde hiç dayanamazdım ben de hastalanırdım büyük ihtimal
at bi fotosunu da görelim paşayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?