- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.261
İyiyiz sen nasılsın bakalım?ayyyyyy
napıyosunuz kızlar
Rica ederim tatlım sen de git bir bak inşallah sen de memnun kalırsın :)Aminn canım benim saolasınBakırköy'de yakın bana bahsettiğin doktoru bi bakayım. baştan beri bir doktorda kalabilmek pek güç gerçekten demekki memnun kalmışlar. tavsiyen için teşekkür ederim canım
ayy ne mutluuu hadi bakalım Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinnn
uzun ara vermemin gerekçesini nasıl açıklasam bilemedim şimdi
ben de bi değişiklik yok işler tıkırında
Kızlar selam kaynatmışsınız aramıza dönenler olmuş ne var ne yok herkesler iyi mi
colcicegigulbeseker canım oğlusun hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inşallah
Günaydın kızlar hayırlı kandiller :)
İyiyiz sen nasılsın bakalım?
Amiiinn canım saolasın, Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Açıkla bakıyım nerelerdesin sen
Günaydın kızlar hayırlı kandiller :)
hoşgeldin şeker aramıza hakaten 7 ayı devirdik zaman çabuk geçiyor hiçbişey anlamadımiyiyim iyi maşallah 7 ayı devirdik nasıl geçti hiç anlamadım şaka gibi
sen de ne var ne yok bakalım
ahhhh bu bennn kendimiii nerelerdeee bulsammmm saklansam bir yerlerdeee hayaller mi kursammmm
eşimin babasının ciddi bir sağlık problemi vardı, neredeyse düğünü iptal edecektik, düğün sonrasına sarktı git gel uğraştık baya iş ev hastane derken yeni yeni soluklanıyorum
günaydınnnn, hayırlııı kandilllerrrr
iyiyim iyi maşallah 7 ayı devirdik nasıl geçti hiç anlamadım şaka gibi
sen de ne var ne yok bakalım
ahhhh bu bennn kendimiii nerelerdeee bulsammmm saklansam bir yerlerdeee hayaller mi kursammmm
eşimin babasının ciddi bir sağlık problemi vardı, neredeyse düğünü iptal edecektik, düğün sonrasına sarktı git gel uğraştık baya iş ev hastane derken yeni yeni soluklanıyorum
günaydınnnn, hayırlııı kandilllerrrr
Çok geçmiş olsun canım, hastane işi insanı çok çabuk tüketiyo bitiriyo. Aramıza dönmene sevindim
günaydın canım ah sorma ben nasıl aldım o kiloları kahrımdan ölcem 10 kiloya yakın aldımevettt turn back
günaydınnn kızlarrr bugün erkenciyimmm, işyerinde kahvaltı yapıcaz yoksa başka hiç bir kuvvet beni bu kadar erken getiremezdi işe
bu arada düğünden sonra baya bi kilo aldım, bir haftadır dikkat ediyorum kendime 1 kilo vermişim, daha 14 kilo vericem zimliyim
Günaydın canım aynı iş güç devam sen nasılsın ?Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ben de aynı durumdayım canım iyiyim çok şükür.Günaydın canım aynı iş güç devam sen nasılsın ?
günaydın canım ah sorma ben nasıl aldım o kiloları kahrımdan ölcem 10 kiloya yakın aldımben de şuan dikkat etmeye başlamış bulunmaktayım inşallah veririm hızlı alınan hızlı gitsin
Bu sene kış gelmedi sanki dimiBen de aynı durumdayım canım iyiyim çok şükür.
valla sorma düzensiz beslenmekten aldık kiloları bikaç haftadır iştahım geri gitti iyi de olduben 5 kilo aldım ama düğün öncesinde de vardı kilolarım
kilo almak zor değil ki, ye gecenin köründe çikolataları, aç en uzun filmlerden birini mesela yüzüklerin efendisi gibi 3 saatlik ve bittikçe patlamış mısırı yeniden patlat, sabahları gelsin kahvaltılar ohhhh mide genişledikçe genişler tabi
valla sorma düzensiz beslenmekten aldık kiloları bikaç haftadır iştahım geri gitti iyi de oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?