- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.161
Merhaba canım . Grip ve raporlu bir günden de benden merhabaYağmurlu bir İstanbul gününden herkese merhaba :)
Geçmiş olsun tatlım bu havalar tam hastalık havası bol bol dinlen de çabucak iyileş :)Merhaba canım . Grip ve raporlu bir günden de benden merhaba
İki gün almıştım raporu yarın işe gidicem ama iyi değil daha kötü oldum resmenGeçmiş olsun tatlım bu havalar tam hastalık havası bol bol dinlen de çabucak iyileş :)
Neden canım dinlenmedin mi?İki gün almıştım raporu yarın işe gidicem ama iyi değil daha kötü oldum resmen
Yağmurlu bir İstanbul gününden herkese merhaba :)
Dinlendim ilaç da içiyorum ama bilmiyorum her sabah daha tıkanmış şekilde kalkıyorum tekrar cikicam doktora göğüs ağrısı öksürük de başladıNeden canım dinlenmedin mi?
İyileşemedin mi canım hala sen çok geçmiş olsun. Madem buralardasın yazsana canım sıkılıyor benim deHayırlı cumalar kızlar , ben varım canım hasta evde yatinca buraya da bakıyorum nasılsınız ?
Herkese hayırlı cumalar kızlar. Burada olan var mı?
Hayırlı cumalar kızlar , ben varım canım hasta evde yatinca buraya da bakıyorum nasılsınız ?
Buraya da yazsana o zamanBende buradayım hastayım ama işteyim iyi olmaya çalışıyorum
Yok canım daha da kötü oldum farenjitti enfeksiyon aşağı inmiş dedi doktor göğüsler de gitti anlican ağır grip atlatiyosun dedi doktor uzun yıllardır böyle olmamıştım hatta böyle olduğumu hatırlamıyorum fena bişey yaa çok dikkat etmeliİyileşemedin mi canım hala sen çok geçmiş olsun. Madem buralardasın yazsana canım sıkılıyor benim de
Geçmiş olsun şeker valla iyi ol dikkat etBende buradayım hastayım ama işteyim iyi olmaya çalışıyorum
Canım benim kıyamam çok geçmiş olsun. Bol bol dinleneceksin yapacak bir şey yok. İlaçlarını da aksatmadan al olur mu? Canın sıkılırsa da yaz buraya kaynatırız burdaYok canım daha da kötü oldum farenjitti enfeksiyon aşağı inmiş dedi doktor göğüsler de gitti anlican ağır grip atlatiyosun dedi doktor uzun yıllardır böyle olmamıştım hatta böyle olduğumu hatırlamıyorum fena bişey yaa çok dikkat etmeli
İnşallah geçecek ilaçlar da mafetti sorma midem gitti onlardan da antibiyotik acil de penisilin içerikli vermişler dokundu onu değiştirdik şimdi de midem kötü mide ilacı aldığım halde anlicagin ben kayniyorum suan zatenCanım benim kıyamam çok geçmiş olsun. Bol bol dinleneceksin yapacak bir şey yok. İlaçlarını da aksatmadan al olur mu? Canın sıkılırsa da yaz buraya kaynatırız burda
Kuzu kimse yok ki seninle zaten konuşuyorum yoksa sürekli yazarım alıntılasalar bir şey konuşsalarBuraya da yazsana o zaman
Antibiyotik kullandığın için mi zayi oldu diyorsun?O kadar da yumurtlama ilacı kullandım bebek çalışmaları baslicaktim gitti zayi oldu bu ay ona da üzülüyorum hazır ilaç kullanmisken
İnşallah geçecek ilaçlar da mafetti sorma midem gitti onlardan da antibiyotik acil de penisilin içerikli vermişler dokundu onu değiştirdik şimdi de midem kötü mide ilacı aldığım halde anlicagin ben kayniyorum suan zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?