• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

günaydın canım, kistlerin mi var senin de napıyosun peki bi tedavi veya durumun nedir ki ?
Günaydın canım:KK68:Pcos hastasıyım ben canım senelerdir doğum kontrol hapı kullanıyorum bebek düşündüğümüzde bırakacağım olmazsa farklı tedavi yöntemlerine geçeceğiz maalesef:KK51:

Selam canım :) Kızlar ben yumurtlama için ilaca başladım biraz sıkıntılarım var bu konuda, zaten daha önce de yumurtlama problemi kist problemi yaşamıştım, dün doktora çıktım yumurta geliştirici ilaç başlattı bir ay sonra da yumurta takibine başlıcakmışız, hayırlısı diyorum artık En Büyük KK
Günaydın canım. Bebek çalışmalarına mı başlayacaksınız yani?

Günaydın canım:KK68:Pcos hastasıyım ben canım senelerdir doğum kontrol hapı kullanıyorum bebek düşündüğümüzde bırakacağım olmazsa farklı tedavi yöntemlerine geçeceğiz maalesef:KK51:
ayy ben de pco dan bayağı bi tedavi oldum ama şuan değerlerim çok daha iyi uzun zamandır da tedavi olmuyodum kendiliğinden düşmüş yine de pco şüphesi devam tabi ben de neyle karşılaşırım bilemediğimden öyle bi gitmiştim doktora yumurta geliştirici tedaviye başladık bir ay sonra da yumurta takibi başlıcak

inşallah canım öyle düşünüyorum çünkü aynı problemleri olanlara bakıyorum bekledikleri zamanı da arıyorlar uzun bi süreç olabiliyor önümüzde
Hayırlısı olsun güzelim inşallah gönlünüze göre istediğiniz zamanda olur. Benim de eşimin tayini tez zamanda çıkar da yanıma gelir amin :)

ayy ben de pco dan bayağı bi tedavi oldum ama şuan değerlerim çok daha iyi uzun zamandır da tedavi olmuyodum kendiliğinden düşmüş yine de pco şüphesi devam tabi ben de neyle karşılaşırım bilemediğimden öyle bi gitmiştim doktora yumurta geliştirici tedaviye başladık bir ay sonra da yumurta takibi başlıcak
Bende regl hafta içine denk gelir randevu bulabilirsem gideceğim canım:KK51:Rabbim yardımcımız olsun kurtulalım inşallah:KK68:

Bende regl hafta içine denk gelir randevu bulabilirsem gideceğim canım:KK51:Rabbim yardımcımız olsun kurtulalım inşallah:KK68:
Git tabi canım ben de aslında bebek için olsa da olur ama bi süre olmasa da iyi aslında derken testlerimi yaptırayım ne durumdayım dedim bana bu değerler hamileliğe engel dedi sonra zaten bi süre uğraşabiliyosun o ilaç bu iğne o yüzden bir an önce başlayayım dedim belki de hiç uğraşmadan oluverir :KK46: ne güzel de olur :KK73:

Git tabi canım ben de aslında bebek için olsa da olur ama bi süre olmasa da iyi aslında derken testlerimi yaptırayım ne durumdayım dedim bana bu değerler hamileliğe engel dedi sonra zaten bi süre uğraşabiliyosun o ilaç bu iğne o yüzden bir an önce başlayayım dedim belki de hiç uğraşmadan oluverir :KK46: ne güzel de olur :KK73:
Bende bunu merak ediyorum işte bana da böyle söylerse başlamam gerekir korkuyorum açıkcası:KK51:

Back