- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.141
İyiyim tatlım ben de yemek yedim arkadaşıma ev hediyesi aldım. Bir paşabahçe turu yapıp geldim :) Islandım da birazcık :)Yoğun canım işler yoğun evde işler yoğun ehliyet sınavı derdine evi boşladım çok işim var evde işler desen inanılmaz yoğunsen nasılsın canım ?
Günaydın hayırlı cumalar
Günaydın kızlarrrr hayırlı cumalarGünaydınlar efenim herkese hayırlı cumalar :)
Günaydınlar efenim herkese hayırlı cumalar :)
Günaydın kızlarrrr hayırlı cumalar
Güzel cuma canım cuma diyerek geziyorum :)) Yarın bana uyku var yaşasın :)Nasılsınız güzellikler
Bende uyumak istiyorum film izlemek spor yapmak kitap okumak kahve içmek istiyorum evimde artık rahatçaGüzel cuma canım cuma diyerek geziyorum :)) Yarın bana uyku var yaşasın :)
Ne güzel istekler ben kitap okuyup film izlesem azcık da uyusam kafi :) Kahve zaten olmazsa olmazım :)Bende uyumak istiyorum film izlemek spor yapmak kitap okumak kahve içmek istiyorum evimde artık rahatça
İyilik sağlık canım son iş gününü doldurmacaNasılsınız güzellikler
Evet ne güzel ufak şeylerden mutluluk duyuyoruz değil miNe güzel istekler ben kitap okuyup film izlesem azcık da uyusam kafi :) Kahve zaten olmazsa olmazım :)
İyilik sağlık canım son iş gününü doldurmaca
çok keyifsiz işler zaman da geçmiyor cumayı getirmek mucize geliyo her seferindeEvet ne güzel ufak şeylerden mutluluk duyuyoruz değil mi
Ben yarın 3 saatte olsa geleceğim ama olsun mutluyum bugün Cuma
Evet ne zor işmiş bu haftasonu gelmesiçok keyifsiz işler zaman da geçmiyor cumayı getirmek mucize geliyo her seferinde
günaydın şeker :) ay hakaten haftasonu ne boş geçti meğer her boşlukta buraya bakıp bişeyler okurmuşumGünaydın kızlarr güzel bir hafta geçirelim inşallah :) Haftasonu kk onarımdaydı sıkıntıdan patladım valla :)
Aynen canım sıkıntıdan patladım gerçekten :)günaydın şeker :) ay hakaten haftasonu ne boş geçti meğer her boşlukta buraya bakıp bişeyler okurmuşum
ben buradymmSelam kızlar nerelerdesiniz?
Hoş geldin canım nasılsın?ben buradymm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?