Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

merhabalar arada sizi takip ediyordum ama yazmaya pek fırsat bulamamıştım. nehirnil111 beni tanır belki aranızdanda tanıyanlar olabilir ama tanımayanlar için kendimden azcık bahsediyim. Haziran geliniyim bende. iş ev aile ziyaretleri falan filan derken hiççç anlamadığım 5 aylık evliyim. ama alıştım çok şükür hatta ssanki daha uzun süredir evliymişiz gibi geliyor. laf atiyim dedim bende aranıza alırmısınız benide :)

Hoşgeldin canım tabi ki gelebilirsin çok memnun oluruz Nasıl geçti zaman anlamadık değil mi misafir ağırlama koşuşturma derken 5 aylık evliyizRabbim bir ömür mutlu etsin esasa bundan sonra çıkartırız zevkini sanırım

inşallah canım ya aslında çok çok gelen giden henüz olmadı ama gelen tayfa ağır olunca baya bi bana yetti :) tam dinlenicem evde keyif sürücem falan derken ablam doğum yaptı şimdi hergün iş çıkışı ona gidiyorum loğusa geleni gideni oluyor eşime dedim 2-3 hafta benden ne yemek ne başka bişi bekleme diye

Çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün bebişinizi1-2 haftadan bir şey olmaz kahvaltı türleriyle geçiştirirsiniz bugünler bir daha geri gelmiyor nasılsa

Çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün bebişinizi1-2 haftadan bir şey olmaz kahvaltı türleriyle geçiştirirsiniz bugünler bir daha geri gelmiyor nasılsa
aynen canım yaa aminn :) 2. bebeği oldu habire gidip göresim geliyor teyzelik apayrı bir duygu :)) e tabi her gelen de darısı başınıza diyo. walla eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokuyorlar

aynen canım yaa aminn :) 2. bebeği oldu habire gidip göresim geliyor teyzelik apayrı bir duygu :)) e tabi her gelen de darısı başınıza diyo. walla eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokuyorlar
Teyzelik güzeldir henüz bilmesem de teyze anne yarısı diye boşuna demiyorlardırSürekli sormalar söylemeler oluyor bende şahit oluyorum gülüp geçiyorum

Teyzelik güzeldir henüz bilmesem de teyze anne yarısı diye boşuna demiyorlardırSürekli sormalar söylemeler oluyor bende şahit oluyorum gülüp geçiyorum

ya vallahi canım ya insanlara dert olmuş resmen. tamam istemiyor değiliz bizde ama sanki ne biliyim daha yapacak şeylerimiz varmış gibi hissediyoruz garip bi ikilem yani. ileride ha diyince ya olmazsa kuşkuları var. çevremde bu sıra çok şahit oldum etkilendim biraz e bizim yaşlarda var 29 yaşındayız walla acaip bir duygu içine girdik.

Evet bizde aynı duyguları yaşıyoruz dediğin gibi daha yeniyiz yaşanacaklar varmış gibi sonra ya ha dediğimizde olmazsa diyoruz falan çok karışık işler ya Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin

Evet bizde aynı duyguları yaşıyoruz dediğin gibi daha yeniyiz yaşanacaklar varmış gibi sonra ya ha dediğimizde olmazsa diyoruz falan çok karışık işler ya Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin

ayenn aynen canım en önemlisi en hayırlı zamanda olsun inşallah ya hepimizin gönlüne göre olsun herşey inaşallah.. beni mesai bitti eve gidip yemek yapma mesaim başlıyor ;(

ayenn aynen canım en önemlisi en hayırlı zamanda olsun inşallah ya hepimizin gönlüne göre olsun herşey inaşallah.. beni mesai bitti eve gidip yemek yapma mesaim başlıyor ;(
Bende 6 da çıkacağım canım ne yemek yapacaksın bakalım ben karnabahar yemeye başlayacağım bugün yaparsam yoğurtlu

Bende 6 da çıkacağım canım ne yemek yapacaksın bakalım ben karnabahar yemeye başlayacağım bugün yaparsam yoğurtlu

günaydınlarr...ay canım dün giremedim kusura bakma. brokoli haşladım. eşim bayılıyor. ben sarımsaklı yoğurtlu yedim o da zeytinyağlı limonlu. yanına da peynirli ev makarnası. kola turşu falan idare ettik öyle. karnıbahar da çok sevio bizimkisi. fırında beşamel soslu çok güzel oluyor tavsiye ederim. kışın ne yapılır ki zaten başka.

Canım ben az kalorili olsun diye karnabaharı tuzlu suda haşladım süzdüm sonra üstüne kıymalı domatesli sos geçirdim en üste sarımsaklı yoğurt ektim yalancı mantı gibi oldu nefis oldu Size de afiyet olsun en sağlıklı şeyler ben hiç yemezdim karnabahar bu şekilde tüketmeyi sevdim

wuhuuu bak öyle de güzel olabilir canım ya aklımda bulunsun bizim uyuz yoğurt pek yemiyo ama kendime kadar yoğurt koyarım güzel olabilir.

Günaydın güzel gelinler :) Hoşgeldin Martle :)

günaydın canım hoşbulduk nasılsınnn??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…