- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.041
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın?wuhuuu bak öyle de güzel olabilir canım ya aklımda bulunsun bizim uyuz yoğurt pek yemiyo ama kendime kadar yoğurt koyarım güzel olabilir.
günaydın canım hoşbulduk nasılsınnn??
Günaydın şekerim evet pek bir sessiz buralar :) Ben iyiyim sen nasılsın?günaydın kızlar bi sessizlik seziyorum buralardanasılsınızzz ?
ben de iyiyim canım napalım iş ev koşturmaca .. sen eşinle zaman geçirdin iyi gelmiştir döndü mü eşin ?İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın?
Günaydın şekerim evet pek bir sessiz buralar :) Ben iyiyim sen nasılsın?
ay canım valla öyle oldu yaaEvet canım maalesef 3-4 kişi anca uğruyor
Cumartesi sabahı dönecek canım o evde ben işteyimben de iyiyim canım napalım iş ev koşturmaca .. sen eşinle zaman geçirdin iyi gelmiştir döndü mü eşin ?
Bilmiyorum niye terk ettiler bizi evlenince sanırım çoğu insan bırakıyor kk yı sonra derdi araştıracak bir şeyi olduğunda geliyoray canım valla öyle oldu yaa
Ben de öyle olduğunu düşünüyorum. Ama buraya yazan herkes evlendikten sonra da devam edelim lütfen diyordu hepsi kaybolduBilmiyorum niye terk ettiler bizi evlenince sanırım çoğu insan bırakıyor kk yı sonra derdi araştıracak bir şeyi olduğunda geliyor
Demek ki o an normal duygulardı devam etme isteği şimdi umurlarında değilBen de öyle olduğunu düşünüyorum. Ama buraya yazan herkes evlendikten sonra da devam edelim lütfen diyordu hepsi kayboldu
Ona esas tadı sarımsaklı yoğurt veriyor canım sade şekilde tadı ot gibi eşin o şekilde yemeyebilir belki
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın?
Günaydın şekerim evet pek bir sessiz buralar :) Ben iyiyim sen nasılsın?
Evet yani sonuçta evlendik diye dünyamız değişmedi ki senin gibi adapte başlarda olabilir ama Mayıstan beri bu kadar uzamaz herhalde ben 1 aya oturttum herşeyi o sıralarda da gelmiştim yineben hem evlendim hem işe başladım o yüzden ilk etapta zorlandım zaman ayıramadım ama döndüm kızlar yanii vardır benim gibi adapte dönemi olan hamileler vardır zor geçen yine de arada bakmak lazım
işte işin garip yani ot gibi sevio bizimkisi kıymalı falan yapiyim diyorum yok yok haşla yeter bana diyor bir acaip damak zevki var yani 5 ay oldu anlamadım gitti :))))
Gelenlere kapımız her zaman açık burada çok güzel paylaşımlarımız oldu herkesler geri gelir inşallah :)ben hem evlendim hem işe başladım o yüzden ilk etapta zorlandım zaman ayıramadım ama döndüm kızlar yanii vardır benim gibi adapte dönemi olan hamileler vardır zor geçen yine de arada bakmak lazım
işte işin garip yani ot gibi sevio bizimkisi kıymalı falan yapiyim diyorum yok yok haşla yeter bana diyor bir acaip damak zevki var yani 5 ay oldu anlamadım gitti :))))
bende iyiym canım ya sürekli bir hasta gibiyim ablam doğum yaptı gidip görmrek istiyorum ufaklığı ama boğazım acıo die gidemiorm mikrop falan geçer diye tam hasta da olamıyorum zombi gibi dolanıyorumkış yorgunluğu basıyor sanırım bana... evin işi zaten hiç bitmiyor zor işimiz anacım.
Gelenlere kapımız her zaman açık burada çok güzel paylaşımlarımız oldu herkesler geri gelir inşallah :)
Aynı durum bende de var düğünden sonra hastalıklardan kurtulamadım. 3 gündür iyiyim geçen hafta 3 gün raporluydum inşallah bundan sonra olmam ama yine boğazım acıyor :/ Evlilik zormuş gerçekten ama siz bana göre daha iyi durumdasınız benim eşim burda olmadığı için geldiğinde yorgunluktan ölüyorum
Mayıs ayında tayininin çıkmasını bekliyoruz şayet çıkarsa yerine gelecek elemanı yetiştirme filan derken Ağustos ayını bulur sanırım canım. Vitamin olayını ben de düşünmeye başladım :)hahahaha kıyamam sana. olsun olsun gelsin de:) ne zaman bitecek canım eşinin görevi? vitamin falan mı alsak ya bizim iş yeri doktoru hiç sevmio o vitaminleri falan pekmez ye dsha iyi diyor:)
Bebek çalışmaları için içiyorsun di mi seni seniben folik asit içiyorum iki aya yakındır bide sigarayı bıraksam daha sağlıklı olucam
eveeeeetBebek çalışmaları için içiyorsun di mi seni seniO mereti benim de bırakmam lazım ama zor görünüyor gidip bir tane daha içeyim bari hazır öğle arası
ben folik asit içiyorum iki aya yakındır bide sigarayı bıraksam daha sağlıklı olucam
işin yoğunluğundan zaten çokta içemiyorum evde kaldığımda daha fazla içiyorum nerden başladıysambebek içinmiş sanırım Allah gönlünüze göre versin inşallah. sigara için kendini kasma ablamın doktoru öyle demişti ablamda bırakmaya çalıştı çok strese girdi o dönemde hamile kalsan bile bu stresn çocuğa geçer azalt ama şak diye kesme demişti. istersen önce azaltabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?