- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
haklısın canım ama malesef balayım her türlü temmuz sonrasına kalacak nişanlım öğretmen ve malum sınavları temmuzda inş atanırsa herşey çok daha güzel olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah Rabbim gonlunuze gore versin insallah :) Benimki de astsubay ben Bodrum'a gelin gidecegim :)haklısın canım ama malesef balayım her türlü temmuz sonrasına kalacak nişanlım öğretmen ve malum sınavları temmuzda inş atanırsa herşey çok daha güzel olacak
çok güzel yaa sen de memursun sanırım dimi hangi kurumda :) ben de sakaryaya evleniyorum tabi nerde yaşarız bakalımİnsallah Rabbim gonlunuze gore versin insallah :) Benimki de astsubay ben Bodrum'a gelin gidecegim :)
Evet canım memurumçok güzel yaa sen de memursun sanırım dimi hangi kurumda :) ben de sakaryaya evleniyorum tabi nerde yaşarız bakalım
Merhaba hoş geldiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun isteme-nişan güzel telaşlar bunlar :)merhaba kızlar :) bizim de daha isteme falan olmadı ama 2015 haziran da düğün düşünüyoruz :)
Hoş geldiniz :) Nereden katılıyorsunuz efendimMerhabalar kızlarr bende 2015 mayıs gelini adayıyım :):)
Tebrik ederim :) Benim de 1 ay oldu :)Mersinden katılıyorum efenim 22 yaşındayım, ve daha 1 haftalık nişanlıyım :)
Evet şuan en eski sensin canım :) 6 buçuk yıl sevgililikten sonra 1 ay önce ancak adını koyabildikben aralıkta nişanlanmıştım en eski benim galiba :) hayırlı olsun herkes için
Ay ben onları hiç düşünmedim Mobilya falan bakıyorum netten Kına organizasyonlarına bakıyorum. Gelinlik bakıyorum.hazırlıklar nasıl gidiyo hanımlar ? düğün müzikleri için var mı düşünceleriniz benim en çok kafamın karışık olduğu konu şimdilik bu sanırım
Siparişini verdin mi yoksa?biz de sekiz yıl sonunda nişanlandık :) gelinlik konusunda netleştirdim gelinlikçiyle konuştum dikim olacak, mobilya da çok baktım zevkli ama mağaza gezerek bakmak kadar zevkli olmucak sanırım
Siparişini verdin mi yoksa?
İstediğin gelinliğin resmi var mı çok merak ettimyok canım sipariş için çok erken neler yapabiliriz nasıl olmalı diye aklımdakileri paylaştım modelim net dikim için yılbaşında gelmemi başlamamızı söyledi çok yoğunluk olduğu için rahat yetişmesi aceleye gelmemesi için o tarihi söyledi