- 7 Mart 2014
- 414
- 441
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.021
Şu regl denen şey bazen illet diyorum uzun süre olmayınca da nimetmiş diyorum. olsan bir türlü olmasan daha bi kötü :/
Canım sanırım eşinin birlikteliğiyle rahatlıyor daha çabuk gelmesini sağlıyor yinede için rahat etsin diyorsan bir doktora gidebilirsin gecikmelerle ilgili mevsim değişikliğinden stresten falan arada olur düzensizlik ama sürekli varsa bir nedeni vardırBu arada kızlar benim sizinle birşey paylaşmam lazım, Adetimde çok ciddi sorun var. Evlendiğimden beri (24 mayıs) daha yeni adet oldum. Bir ara hamilemiyi.....acabaa derken, 3 gün önce regl oldum. Ancak olma şeklim çok ilginç.
Ayıptır söylemesi eşimle şşşşşeeeeyyaparken, zorlamasıyla birden regl oldum. Evlilik öncesinde de birlikte olmuşluğumuz var. ve yine bu şekilde regl olduğum anlar da oldu. Yani bir nevi eşimle birlikte olduğumda bazı zamanlarda regl oluyorum şaştım kaldım valla
Benim gibi böyle bir dertten muzdarip olan varmı, ne yapmam gerekir bilemiyorum.
Günaydın canımgünaydın kızlarrrrrrr
Günaydın kuzum çok güzel olacakGünaydın canlarım... Topiğimizin adı için "Evliler Kervanı- Milat Mayıs 2015" seçmiş bulunmaktayız vatana ve millete hayırlı olsun öğlene doğru editöre mesaj atıyorum :)
aynen okeanosscum hayrlı ugurlu oolsun :)Topiğimizin adı değişti hayırlı uğurlu olsun güzellerim :)
Aynen ya... benim durdu durdu düğün günü oldu mesela :))))
Canım sanırım eşinin birlikteliğiyle rahatlıyor daha çabuk gelmesini sağlıyor yinede için rahat etsin diyorsan bir doktora gidebilirsin gecikmelerle ilgili mevsim değişikliğinden stresten falan arada olur düzensizlik ama sürekli varsa bir nedeni vardır
Çok güzel olmuş kuzumTopiğimizin adı değişti hayırlı uğurlu olsun güzellerim :)
Sanırım öyle, dışardan müdahale ile rahat geliyo. ama bu bir kaç kez daha oldu. Niye bilmiyorum. önceden denk geliyo, tesadüf diyodum ama artık kesin kanaat getirdim. doktora gidicem sorun neymiş en azından onu öğrenmem lazım
Sen nasılsın fıstığım,toz-pembe de görmüyor bayağıdır. İyimi acaba özledim valla
o da kötüymüş, nasıl idare ettin peki ogün merak ettim.
Kuaförden eve gelince annemin yardımıyla, bir de gelin odasında düğüne çıkmadan önce ped değiştirdim napim :-/ kalan zamanda da rahat olmaya çalıştım stres yapmadım :) Zaten gelinlik tarlatanlı değildi o yüzden çok sorun olmadı değiştirmek vs.
Hava çok sıcak yahu çok da sıkıldım bugün 50 dakika sonra çıkacağım eve gitmem 18.30. Yarın cuma da pek sevinemiyorum cumartesi kayınvalidemlere gideceğim deYine dinlenmeden geçecek bir haftasonum var yani :/
Çok kolaylar gele canım :) Bize bu haftasonu da dinlenmek yok anlaşıldı :) Ne yapalım sağlık olsun ömür böyle koşturmacayla geçecek. Aslına bakarsan canım da sıkkın ya kıymetini bilin eşlerinizin bak benim eşim orada sıkıntıda ben burada. Allah tez zamanda eşimi yanıma göndersin amin.acayip sıcak hem de, Allah'tan ofis klimalıben 17:30'da çıkıcam, yarım saate evdeyim, sonra yemek hazırlamam lazım, ütü baya birikti biraz yapmalıyım, bi posta çamaşır yıkamam lazım çok birikiyo h sonuna. cmtsi görümcem ve kızları gelecek kahvaltıya, pazar günü kv,kp annemlere kahvaltıya gidiyoruz, ve akşamına da eşimin kuzeninin nişanı var o uyuz kızla. ben ne zaman dinlenicem
Çok kolaylar gele canım :) Bize bu haftasonu da dinlenmek yok anlaşıldı :) Ne yapalım sağlık olsun ömür böyle koşturmacayla geçecek. Aslına bakarsan canım da sıkkın ya kıymetini bilin eşlerinizin bak benim eşim orada sıkıntıda ben burada. Allah tez zamanda eşimi yanıma göndersin amin.
Evet canım çok haklısın güzel dileklerin için çok teşekkür ederimsağolasın canım, sana da kolaylıklar dilerim, eşin yanında olunca daha çok koşturman olacak :) Allah tez zamanda kavuştursun inşallah başka ayrılığınız olmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?