Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım sanırım eşinin birlikteliğiyle rahatlıyor daha çabuk gelmesini sağlıyor yinede için rahat etsin diyorsan bir doktora gidebilirsin gecikmelerle ilgili mevsim değişikliğinden stresten falan arada olur düzensizlik ama sürekli varsa bir nedeni vardır
günaydın kızlarrrrrrr
Günaydın canım
Günaydın canlarım... Topiğimizin adı için "Evliler Kervanı- Milat Mayıs 2015" seçmiş bulunmaktayız vatana ve millete hayırlı olsun öğlene doğru editöre mesaj atıyorum :)
Günaydın kuzum çok güzel olacak

ama hıc ses seda yok kızlar olmuyo boyle :) bugun ızmıre annemlerın yanına gıdıyoruz da ondan işi mişi boşverdim zaten ALES e hazırlancam :)

Aynen ya... benim durdu durdu düğün günü oldu mesela :))))

o da kötüymüş, nasıl idare ettin peki ogün merak ettim.

Sanırım öyle, dışardan müdahale ile rahat geliyo. ama bu bir kaç kez daha oldu. Niye bilmiyorum. önceden denk geliyo, tesadüf diyodum ama artık kesin kanaat getirdim. doktora gidicem sorun neymiş en azından onu öğrenmem lazım

Sen nasılsın fıstığım, toz-pembe de görmüyor bayağıdır. İyimi acaba özledim valla

Topiğimizin adı değişti hayırlı uğurlu olsun güzellerim :)
Çok güzel olmuş kuzum

Git canım en azından net birşey öğrenebilirsinBende onu merak ettim bekledim kaç gündür ama gelmedi iyidir inşallah

evliler kervanı :) gercekten guzel oldu kızlar :) bugun ızmıre gıdıyorum canlarım :) haftasonu ordayım annemlerı gorcem cok mutluyum :)

Hava çok sıcak yahu çok da sıkıldım bugün 50 dakika sonra çıkacağım eve gitmem 18.30. Yarın cuma da pek sevinemiyorum cumartesi kayınvalidemlere gideceğim de Yine dinlenmeden geçecek bir haftasonum var yani :/

acayip sıcak hem de, Allah'tan ofis klimalı ben 17:30'da çıkıcam, yarım saate evdeyim, sonra yemek hazırlamam lazım, ütü baya birikti biraz yapmalıyım, bi posta çamaşır yıkamam lazım çok birikiyo h sonuna. cmtsi görümcem ve kızları gelecek kahvaltıya, pazar günü kv,kp annemlere kahvaltıya gidiyoruz, ve akşamına da eşimin kuzeninin nişanı var o uyuz kızla. ben ne zaman dinlenicem

Çok kolaylar gele canım :) Bize bu haftasonu da dinlenmek yok anlaşıldı :) Ne yapalım sağlık olsun ömür böyle koşturmacayla geçecek. Aslına bakarsan canım da sıkkın ya kıymetini bilin eşlerinizin bak benim eşim orada sıkıntıda ben burada. Allah tez zamanda eşimi yanıma göndersin amin.

sağolasın canım, sana da kolaylıklar dilerim, eşin yanında olunca daha çok koşturman olacak :) Allah tez zamanda kavuştursun inşallah başka ayrılığınız olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…