- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.001
Bizim de 20 ay kredi borcumuz var. Benim hormonlarım normal eşim bebek olsun çok istiyor ama ben istemiyorum. Ev yok araba yok düğün ve eşya borçlarımız var. Yurt dışına tatile gitmek istiyorum, yapamadığım şeyleri yapmak istiyorum ondan sonra Allah kısmet ederse çocuğum olsun istiyorum. Eşime kalsa hemen olsun kızıyor bana sürekliBir de yanımda olsa demekki daha çok başımın etini yiyecekti. Öyle yaşlarımızda çok büyük değil ben 26 o 27 yaşında.
Ben de hemen çocuk olmaması taraftarıyım. Daha evlilik sorumluluğu vs alışamamışken bir anda çocuk gelince etrafımda da gördüğüm çoğu çift sıkıntı çekiyor. Bir de hadi oldu 3-4 ay sonra geçecek bir süreç de değil, ömür boyu artık hayat değişiyor. Ben de başbaşa tatiller biraz sakinlik evliliğin tadını çıkarmak istiyorum. Tabi bir de maddi durumun toparlanması :)
Bizim 10 seneBizim de 20 ay kredi borcumuz var. Benim hormonlarım normal eşim bebek olsun çok istiyor ama ben istemiyorum. Ev yok araba yok düğün ve eşya borçlarımız var. Yurt dışına tatile gitmek istiyorum, yapamadığım şeyleri yapmak istiyorum ondan sonra Allah kısmet ederse çocuğum olsun istiyorum. Eşime kalsa hemen olsun kızıyor bana sürekliBir de yanımda olsa demekki daha çok başımın etini yiyecekti. Öyle yaşlarımızda çok büyük değil ben 26 o 27 yaşında.
ya kızlar bu arada cumartesi günü görümce ve çocukları kahvaltıya gelecekler, evlendiğimizden beri yakın olarak bir tek onları çağıramamıştık araya ramazan girdi vs. ne hazırlayabilirim kahvaltıya? değişik ne yapabilirim?
Bizim 10 seneRabbim nasip etsin kuzum herkese tabi ki önce evliliğimizin keyfini çıkartalım
Börek ya da poğaça tarzı birşeyler muhakkak yap derim canım artı olarak krep yapıp kaşar peyniri ya da salamla süsleyebilirsin kanepe şeklinde çocukların hoşuna gidecektirmini pizzalardan olabilir Patatesli muffin gibi bir çok farklı şey sıralayabilirim canım Poğaça falan uğraştırıcı olursa fırından simit al üstüyle altı kısmını ayır bir yüzüne domatesli bir sos hazırlayıp pişmiş şekilde üzerine kaşar rendesi serperek fırına ver kaşarlar eridiğinde fırından alıp ikram edebilirsin diğer kısmını üstüne ister kapat ister bırak Börek uğraştırıcı olursa sosileri yufkaya yatırıp kesersin kürdan batırıp fırına verirsin buda çocukların çok sevdiği yiyeceklerden Kaşarlı patates mücvere de bayılıyorum
Eki Görüntüle 1593404 Eki Görüntüle 1593405 Eki Görüntüle 1593406 Eki Görüntüle 1593407 Eki Görüntüle 1593408 Eki Görüntüle 1593411 Eki Görüntüle 1593412 Eki Görüntüle 1593413 Eki Görüntüle 1593414
Bunları bayılarak yiyorum simitin resmini bulamadım eğer poğaça ya da normal börek yapmak istersen her zaman kesin sonuç aldığım tariflerimi paylaşırım
Kahvaltı en sevdiğim öğün zevkle yaparım bütün topik toplanın gelinay bayıldım hepsine ama ben de bunları yapabilecek kapasite olduğunu pek sanmıyorumkarnım tok ama ağzım sulandı valla yaaa, sen bunları yapabiliyosan bi gün beni kahvaltıya çağırsana
Bizim 10 seneRabbim nasip etsin kuzum herkese tabi ki önce evliliğimizin keyfini çıkartalım
Börek ya da poğaça tarzı birşeyler muhakkak yap derim canım artı olarak krep yapıp kaşar peyniri ya da salamla süsleyebilirsin kanepe şeklinde çocukların hoşuna gidecektirmini pizzalardan olabilir Patatesli muffin gibi bir çok farklı şey sıralayabilirim canım Poğaça falan uğraştırıcı olursa fırından simit al üstüyle altı kısmını ayır bir yüzüne domatesli bir sos hazırlayıp pişmiş şekilde üzerine kaşar rendesi serperek fırına ver kaşarlar eridiğinde fırından alıp ikram edebilirsin diğer kısmını üstüne ister kapat ister bırak Börek uğraştırıcı olursa sosileri yufkaya yatırıp kesersin kürdan batırıp fırına verirsin buda çocukların çok sevdiği yiyeceklerden Kaşarlı patates mücvere de bayılıyorum
Eki Görüntüle 1593404 Eki Görüntüle 1593405 Eki Görüntüle 1593406 Eki Görüntüle 1593407 Eki Görüntüle 1593408 Eki Görüntüle 1593411 Eki Görüntüle 1593412 Eki Görüntüle 1593413 Eki Görüntüle 1593414
Bunları bayılarak yiyorum simitin resmini bulamadım eğer poğaça ya da normal börek yapmak istersen her zaman kesin sonuç aldığım tariflerimi paylaşırım
Seve seve bunlar en basitlerinden canım ya ne kahvaltılar var çeşitli omletler pofuduklar şelameler gözlemelerO nasıl bir kahvaltıymış yaBen de istiyom
Bana da öğret bunları ben de yapayım eşim gelince :)Seve seve bunlar en basitlerinden canım ya ne kahvaltılar var çeşitli omletler pofuduklar şelameler gözlemelerbende çağırdığımda çoşturmayı düşünüyorum bir iki haftaya alıcam bakalım
Zevkle kuzucum eşin gelsin neler yaparsın sen hamarat hatun elin lezzetli herşeyden önceBana da öğret bunları ben de yapayım eşim gelince :)
Gel yavrum bir daha bebek büyüt altını temizle yedir içir derdi yok böyle daha rahat olur vallahinehirnil111 bak hiç korkma çocuğum olmassa vs diye beni istediğin zaman evlatlık alabilirsin hem dertsiz tasasız, tuvaletimi kendim yapabiliyorum, kendi kendimi temizleyebiliyorum, akşam uyku saatimde yatağa kendim gidebiliyorum, hatta çalışıp eve maddi katkıda da bulunabiliyorum, sen böyle yemekler yaptığın sürece hiç ikiletmeden kendi yemeğimi kendim yerim, vücudunu bozmadan anne olma fırsatı var önünde.. iyi düşün
Bu arada kızlar benim sizinle birşey paylaşmam lazım, Adetimde çok ciddi sorun var. Evlendiğimden beri (24 mayıs) daha yeni adet oldum. Bir ara hamilemiyi.....acabaa derken, 3 gün önce regl oldum. Ancak olma şeklim çok ilginç.
Ayıptır söylemesi eşimle şşşşşeeeeyyaparken, zorlamasıyla birden regl oldum. Evlilik öncesinde de birlikte olmuşluğumuz var. ve yine bu şekilde regl olduğum anlar da oldu. Yani bir nevi eşimle birlikte olduğumda bazı zamanlarda regl oluyorum şaştım kaldım valla
Benim gibi böyle bir dertten muzdarip olan varmı, ne yapmam gerekir bilemiyorum.
Hormonlarına baktır istersen canım, onla alakalıdır. Öyle birden regl olanı da ilk defa duydum :)
Aslında birden değil 2 aydır regl olamıyordum. Tamda regl dönemimde birlikte olduk ve regl oldum. daha çok sanki tıkanmış yere dışardan müdahaleyle regl olmam benimde çok ilgincime gidiyo
Gerçekten öyleymiş :) Bende de pko olduğu için aşırı düzensiz bir de belirtiler acaip uzun sürüyor. Mesela göğüs ağrısı başlıyor 20 gün sürüyor vücut şişkinliği vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?