- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.861
yaptım canım dün 3 paket kedidili aldım birsürü yaptım gözüm aç napimO zaman kurtarabilir kuzum dolabın eğer ani soğutma tarzı özelliği varsa kullanabilirsin bizimkinin var mesela ani misafir gelmelerinde tatlı yaptığında falan kullanılıyormuş 2 katı falan soğutuyor sanırımyap yap içinde kaldı vallahi uyuyamazsın ben uyuyamazdım bugün dondurma çekti canım almam gerek
ayy şımartcan sen bizi kızzyemek değilde tatlı yapmaya hiç üşenmiyorum yaa zevk alıyom yaparken valla
Ben işten çıktım erken biraktilar bugün bizi :) Yoldayım kızlar :) Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum ben de yarın akşam Bodrum yolcusuyum inşallah eşime gidiyorum :)
İnşallah bu tatil size iyi gelecek canım
Çok tarif var canım benim yemek topiğime bir bakar mısın bir sürü kendine göre bulabilirsin istersen bende ayırır sana yazarım müsait bir anımda hepsini buraya kopyalarım
Bende bir deneyeyim bakalım nasıl olacak insan dayanamıyor ama sonu güzel sabret
kızlar günaydın arife günü işe geldim çok can sıkıcı bi durum
hepinizin bayramını kutluyorum Allah nice bayramlar göstersin sevdiklerimizle inşallah
kocişlerimizle de ilk bayramımız olcak
ay canım yaa olsun yapa yapa öğreniyo insan eminimki bidahaki yapışında daha güzel olcaktırsürtünem sürtünemde bana da geçsin
Dün kayınvalideme bi tepsi revani yapayım dedim, ama berbat bişi oldu. iki tepsi yapayım diye tariftekilerin hepsini 2 katı koydum. ama tepsiye koyarken eşit aktaramadım. pişerken de kapını açtım ohhhh oldu mu sana hamur gibi bişi.
En basit tatlıyı bile berbat ettim. öyle götürmek zorunda kaldımyinede kayınvalidem beğendi eltim beğenmedi, şunu eksik, şu fazla diyip diyip durdu.
Benim daha 40 fırın ekmek yemem lazım yaa :/
yaptım canım dün 3 paket kedidili aldım birsürü yaptım gözüm aç napimderin dondurucuya attım kayınvalidem kadayıf yapmış ondan pek yiyen olmadı herkes tiramisu yedi çok hoşlarına gitti tabii en büyük dilimi ben yedim yok valla uyuyamazdım yoksa rüyalarıma girerdi
Ohh afiyet olsun kuzum eminim çok leziz olmuştur zaten hamarat hatunkızlar günaydın arife günü işe geldim çok can sıkıcı bi durum
hepinizin bayramını kutluyorum Allah nice bayramlar göstersin sevdiklerimizle inşallah
kocişlerimizle de ilk bayramımız olcak
Canım herşeyinin güzel geçmesine sevindim hayırlı olsun tekrar mutluluklar dilerimarkadaslar hepinize merhabalar netim olmadığı için yazamadım hiç iki düğünümde çok güzel gecti balayına giderken italya ucagını kaçırdık malesef kendimiz bilet alıp tura katıldık ilk gün venedik turunuda kaçırmıs olduk onun dısında hersey çok güzeldi balayım düğünlerim evim :) çok yazı birikmiş hepsini okuyamıcam malesef umarıım hepinizin kalbine göre olmustur hersey
sürtünem sürtünemde bana da geçsin
Dün kayınvalideme bi tepsi revani yapayım dedim, ama berbat bişi oldu. iki tepsi yapayım diye tariftekilerin hepsini 2 katı koydum. ama tepsiye koyarken eşit aktaramadım. pişerken de kapını açtım ohhhh oldu mu sana hamur gibi bişi.
En basit tatlıyı bile berbat ettim. öyle götürmek zorunda kaldımyinede kayınvalidem beğendi eltim beğenmedi, şunu eksik, şu fazla diyip diyip durdu.
Benim daha 40 fırın ekmek yemem lazım yaa :/
Bakayım canım topiğine kesin yapabileceğim bir şey vardır :)
günaydınlar herkesegeçmiş bayramınız kutlu mutlu olsun
Sağolun kızlar sizlerinde mübarek olsun nasılsınız evli olarak ilk bayramınız nasıldıGünaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun tekrardan :)
fena değildi cok fazla bizimkilerle oturmadık zaten sureklı babam hadı arabayı alıp cıkın gezın dedıgınden eşimi antalyayı gezdırdım fotograf cekındık guzeldı arefe gunu burdurda ve dınarda gecmıs koklerımızı yanı rahmetlılerımzı zıyarete gıttık sagolsun esım sureklı ben betile uyarım falan cok allçakgönüllü olarak hiç erkeklik taslamadan herseye uyum sagladı bakalım ıyıyız gıbı sımdı bıde onun sayesınde dıyete basladım bugunSağolun kızlar sizlerinde mübarek olsun nasılsınız evli olarak ilk bayramınız nasıldı
Güzel geçmesine sevindim canım ohh maşallahfena değildi cok fazla bizimkilerle oturmadık zaten sureklı babam hadı arabayı alıp cıkın gezın dedıgınden eşimi antalyayı gezdırdım fotograf cekındık guzeldı arefe gunu burdurda ve dınarda gecmıs koklerımızı yanı rahmetlılerımzı zıyarete gıttık sagolsun esım sureklı ben betile uyarım falan cok allçakgönüllü olarak hiç erkeklik taslamadan herseye uyum sagladı bakalım ıyıyız gıbı sımdı bıde onun sayesınde dıyete basladım bugun
Sağolun kızlar sizlerinde mübarek olsun nasılsınız evli olarak ilk bayramınız nasıldı
Bayramlar genelde öyle oluyor canımordan oraya koşturmakla geçti valla, annemle babam da tatile gitmişti onlarsız geçtisenin nasıldı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?