- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.621
Çok sıcaktır canım Allah kolaylık versin biz oradaykende bir gün çok sıcaktı bayılcaz sandıksiz direk beraber gitmişsiniz ya oyüzden gerek kalmamış zaten söylemelerinebayadır serin gidiyodu havalar ama bugün nem çökmüş valla asıl sıcaklar şimdi başlıyo galiba ayy güzel fikirmiş canım valla ama ben yapabilir miyim bilmiyorum hergün ayrı ruh halinde olduğum için canım acaba ne istiyo diye önce düşünmem gerek sonra eşim acaba bu yemeği yer mi diye düşünmem gerek bilemedim şimdi
valla güzel fikir canım bi listen olması iyi olmuş ordan seçmek daha iyi yoksa insanın aklına gelmez kiÇok sıcaktır canım Allah kolaylık versin biz oradaykende bir gün çok sıcaktı bayılcaz sandıkBen onunda sevebileceği şekilde hazırlayacağım 2 günlük yapacağım zaten ya da bugün bitebilecek yemeklerin yanına alternatif yazacağım bu şekilde pazara rahat çıkarım haftalık kampanyalı marketleride kaçırmadan alırım herşeyimi istersek üzerinde değişiklik yaparız ama en azından bir kaç şey oluşmuş olur benim yemek topiğim var uzun zamandır çok tarif eklemiştim oraya oradan seçip seçip oluşturacağım listemiz hafif normal olarak bir deneyeceğim bakalım
Söylerim canımvalla güzel fikir canım bi listen olması iyi olmuş ordan seçmek daha iyi yoksa insanın aklına gelmez kibi dene bakalımiyi olursa bizede söyle bizde deneyelim bu arada gece sahura kalkıyomusun yoksa yiyip mi yatıyosun ?
Bende merak ettim canım nasıl iyi oluyo mu diye ben 2 gündür oruç tutmuyorum hasta oldum bitince tekrar başlicam tutmaya öyle mi yapsam diye düşünüyodumSöylerim canımUyuyakalıyorum yorgun olunca tekrar 2 saat sonra falan kalkıp hazırlıyorum yiyip yatalım dedik ama çok geç saate duramıyorum
Ben uyuyakaldığımdan daha anlamadım ne olduğunu canım haftasonu yapacağız bakalımBende merak ettim canım nasıl iyi oluyo mu diye ben 2 gündür oruç tutmuyorum hasta oldum bitince tekrar başlicam tutmaya öyle mi yapsam diye düşünüyodum
son haftası olmak daha iyi şimdi ben tam ortasında oldum vücut tam alıştı aruç tutmaya ara verip başlamış gibi olcam tekrar sıfırdanBen uyuyakaldığımdan daha anlamadım ne olduğunu canım haftasonu yapacağız bakalımkendine gelmişsindir ama bende son haftası olacağım
Evet ya başında ya sonunda olmak iyi olsun hemen başlıycan bitcek zaten öyle düşünson haftası olmak daha iyi şimdi ben tam ortasında oldum vücut tam alıştı aruç tutmaya ara verip başlamış gibi olcam tekrar sıfırdan
hahahEvet ya başında ya sonunda olmak iyi olsun hemen başlıycan bitcek zaten öyle düşün
2-3 güne alışıyor insan ne yapalımhahahinşallah öyle olur canım ya ilk günler gene zorlancam gibi geliyo
selam kızlarrr
evlilik işleri hiç bitmiyor yahu
sabah kalk kalk kalk işe koş koş koş
iş yap yap yap
eve koş koş koş
ekmek bitmiş dön geri al al al
aa ne güzel çamaşırcı bari bi iki seksi gecelik alayım para saç saç saç
otobüse koş koş koş
eve git yemeği ateşe koy üstünü değiştir
sabahtan kalma dağınıklığı topla tencereyi karıştır dibi tutmasın
şöyle bi küçük süpürgeyle üstten süpür süpür süpür
masayı kur kur kur topla topla topla
bulaşıklar makinaya, çayı demle
hoop gece olmuş
uyuma uyuma uyuma,gözlerini açabiliyosan duş al al al
azıcık uyu sabah kalk kalk kalk
işe koş koş koş
25 günlük evli bir missavukatın günlüğü
günaydın canım hayırlı haftalarGünaydın hayırlı haftalar herkese
İyiyim canım çok şükür sen nasılsıngünaydın canım hayırlı haftalarnasılsın
kendimi gördüm :) yetişebiliyormusunnn..
aynı dönemde evlenmişiz :)
canım sorma dünde ben kayınvalidem ve eltimleri çağırdım öldüm kız yorgunluktanİyiyim canım çok şükür sen nasılsınHaftasonu eltimlere iftara gittik davet etti o sırasını bana verdi şimdi menümü tekrardan gözden geçiriyorum çok telaşlı işlermiş cumartesi çağırayım dedim pazar dinlenmeye zaman kalsın diye öteki türlü dinlenmeden işe gelirim
Bende cumartesi çağırayım diyorum pazar dinlenirim diye sence ? Neler yapmıştın kuzum bende sürekli karıştırıyorum menüyü inşallah senin gibi güzel geçer yacanım sorma dünde ben kayınvalidem ve eltimleri çağırdım öldüm kız yorgunluktancumartesi gece dışardaydım eşimle gece 4 te yattım bide onun yorgunluğu vardı sabahta erken kalktım markete git pazara git kasaba git sonra yemekleri yap valla canım çıktı ama herşey çok güzel oldu bayıldılar yemeklere resmen ben atlattım darısı sana
Cumartesi işe gidiyo musun canım ?Bende cumartesi çağırayım diyorum pazar dinlenirim diye sence ? Neler yapmıştın kuzum bende sürekli karıştırıyorum menüyü inşallah senin gibi güzel geçer yaGüzel geçmesine sevindim darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?