• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

siz direk beraber gitmişsiniz ya oyüzden gerek kalmamış zaten söylemelerine :KK48: bayadır serin gidiyodu havalar ama bugün nem çökmüş valla asıl sıcaklar şimdi başlıyo galiba:KK62: ayy güzel fikirmiş canım valla ama ben yapabilir miyim bilmiyorum hergün ayrı ruh halinde olduğum için canım acaba ne istiyo diye önce düşünmem gerek sonra eşim acaba bu yemeği yer mi diye düşünmem gerek bilemedim şimdi
Çok sıcaktır canım Allah kolaylık versin biz oradaykende bir gün çok sıcaktı bayılcaz sandık :KK70:Ben onunda sevebileceği şekilde hazırlayacağım 2 günlük yapacağım zaten ya da bugün bitebilecek yemeklerin yanına alternatif yazacağım bu şekilde pazara rahat çıkarım haftalık kampanyalı marketleride kaçırmadan alırım herşeyimi istersek üzerinde değişiklik yaparız ama en azından bir kaç şey oluşmuş olur :KK76:benim yemek topiğim var uzun zamandır çok tarif eklemiştim oraya oradan seçip seçip oluşturacağım listemiz hafif normal olarak bir deneyeceğim bakalım:KK53:

Çok sıcaktır canım Allah kolaylık versin biz oradaykende bir gün çok sıcaktı bayılcaz sandık :KK70:Ben onunda sevebileceği şekilde hazırlayacağım 2 günlük yapacağım zaten ya da bugün bitebilecek yemeklerin yanına alternatif yazacağım bu şekilde pazara rahat çıkarım haftalık kampanyalı marketleride kaçırmadan alırım herşeyimi istersek üzerinde değişiklik yaparız ama en azından bir kaç şey oluşmuş olur :KK76:benim yemek topiğim var uzun zamandır çok tarif eklemiştim oraya oradan seçip seçip oluşturacağım listemiz hafif normal olarak bir deneyeceğim bakalım:KK53:
valla güzel fikir canım bi listen olması iyi olmuş ordan seçmek daha iyi yoksa insanın aklına gelmez ki :KK51: bi dene bakalımiyi olursa bizede söyle bizde deneyelim :KK19: bu arada gece sahura kalkıyomusun yoksa yiyip mi yatıyosun ?

valla güzel fikir canım bi listen olması iyi olmuş ordan seçmek daha iyi yoksa insanın aklına gelmez ki :KK51: bi dene bakalımiyi olursa bizede söyle bizde deneyelim :KK19: bu arada gece sahura kalkıyomusun yoksa yiyip mi yatıyosun ?
Söylerim canım :KK16:Uyuyakalıyorum yorgun olunca tekrar 2 saat sonra falan kalkıp hazırlıyorum yiyip yatalım dedik ama çok geç saate duramıyorum :KK51:

Pof akşam benim de yemeğim yok ya :-/ Öyle çorba yanına bişey yapsam tek çeşitle doymuyor anacım :-/ Bi de bişey anlamadım diyo yemekten pöff

Söylerim canım :KK16:Uyuyakalıyorum yorgun olunca tekrar 2 saat sonra falan kalkıp hazırlıyorum yiyip yatalım dedik ama çok geç saate duramıyorum :KK51:
Bende merak ettim canım nasıl iyi oluyo mu diye ben 2 gündür oruç tutmuyorum hasta oldum bitince tekrar başlicam tutmaya öyle mi yapsam diye düşünüyodum

Bende merak ettim canım nasıl iyi oluyo mu diye ben 2 gündür oruç tutmuyorum hasta oldum bitince tekrar başlicam tutmaya öyle mi yapsam diye düşünüyodum
Ben uyuyakaldığımdan daha anlamadım ne olduğunu canım haftasonu yapacağız bakalım:KK53:kendine gelmişsindir ama bende son haftası olacağım :KK70:

Ben uyuyakaldığımdan daha anlamadım ne olduğunu canım haftasonu yapacağız bakalım:KK53:kendine gelmişsindir ama bende son haftası olacağım :KK70:
son haftası olmak daha iyi şimdi ben tam ortasında oldum vücut tam alıştı aruç tutmaya ara verip başlamış gibi olcam tekrar sıfırdan:KK43:

selam kızlarrr :KK200:

evlilik işleri hiç bitmiyor yahu:KK31:

sabah kalk kalk kalk işe koş koş koş
iş yap yap yap
eve koş koş koş
ekmek bitmiş dön geri al al al
aa ne güzel çamaşırcı bari bi iki seksi gecelik alayım para saç saç saç
otobüse koş koş koş
eve git yemeği ateşe koy üstünü değiştir
sabahtan kalma dağınıklığı topla tencereyi karıştır dibi tutmasın
şöyle bi küçük süpürgeyle üstten süpür süpür süpür
masayı kur kur kur topla topla topla
bulaşıklar makinaya, çayı demle
hoop gece olmuş
uyuma uyuma uyuma,:KK22: gözlerini açabiliyosan duş al al al
azıcık uyu sabah kalk kalk kalk
işe koş koş koş :KK55::KK55:

25 günlük evli bir missavukatın günlüğü :rolleyes::rolleyes:

kendimi gördüm :) yetişebiliyormusunnn..
aynı dönemde evlenmişiz :)

günaydın canım hayırlı haftalar :KK19: nasılsın
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın:KK19:Haftasonu eltimlere iftara gittik davet etti o sırasını bana verdi şimdi menümü tekrardan gözden geçiriyorum çok telaşlı işlermiş cumartesi çağırayım dedim pazar dinlenmeye zaman kalsın diye öteki türlü dinlenmeden işe gelirim :KK59:

günaydınnnnnn kızlarrr :KK54:

kendimi gördüm :) yetişebiliyormusunnn..
aynı dönemde evlenmişiz :)

yetişmeye çalışıyorum tatlım :KK48:

bugün ıspanak yapacağım, var mıdır elinde tarifi, püf noktası olan :kk77:

aslında yumurtalı yapıp işin kolayına kaçacaktım da sevmiyormuş beyefendii :KK59:

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın:KK19:Haftasonu eltimlere iftara gittik davet etti o sırasını bana verdi şimdi menümü tekrardan gözden geçiriyorum çok telaşlı işlermiş cumartesi çağırayım dedim pazar dinlenmeye zaman kalsın diye öteki türlü dinlenmeden işe gelirim :KK59:
canım sorma dünde ben kayınvalidem ve eltimleri çağırdım öldüm kız yorgunluktan :KK43: cumartesi gece dışardaydım eşimle gece 4 te yattım bide onun yorgunluğu vardı sabahta erken kalktım markete git pazara git kasaba git sonra yemekleri yap valla canım çıktı ama herşey çok güzel oldu bayıldılar yemeklere resmen :oops: ben atlattım darısı sana

canım sorma dünde ben kayınvalidem ve eltimleri çağırdım öldüm kız yorgunluktan :KK43: cumartesi gece dışardaydım eşimle gece 4 te yattım bide onun yorgunluğu vardı sabahta erken kalktım markete git pazara git kasaba git sonra yemekleri yap valla canım çıktı ama herşey çok güzel oldu bayıldılar yemeklere resmen :oops: ben atlattım darısı sana
Bende cumartesi çağırayım diyorum pazar dinlenirim diye sence ? Neler yapmıştın kuzum bende sürekli karıştırıyorum menüyü inşallah senin gibi güzel geçer ya :KK17:Güzel geçmesine sevindim darısı başıma:KK53:

Bende cumartesi çağırayım diyorum pazar dinlenirim diye sence ? Neler yapmıştın kuzum bende sürekli karıştırıyorum menüyü inşallah senin gibi güzel geçer ya :KK17:Güzel geçmesine sevindim darısı başıma:KK53:
Cumartesi işe gidiyo musun canım ?
ben cumartesi öğleye kadar çalışıyorum öğlen eve gidip temizlik yaptım pazar günüde yemeğe çağırdım
menüm
mercimek çorbası
hünkar beğendi ( etleri 3 saat kısık ateşte pişirdim )
meyhane pilavı
fırında kaşarlı mantar
yoğurtlu kabak yatağında bulgurlu köfte
güllaç
eşime hünkar beğendinin tavuklusunu yaptım et yemiyo diye :KK45:
valla çok beğendiler yaa okadar mutlu oldum ki her biri ayrı güzel olmuş dediler hepsinden yediler :KK9: inşallah seninde güzel geçer canım :KK19:

Back