Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Haziran gelinleri burada toplanmış hep bende buradan devam edeyim o zaman izniniz olursa

hoşgeldin canımmm, artık burda düğün telaşından çok yemek telaşı konuşuluyor ama olsun gel sana da tecrübe olur

ay evet ya bir yiyişi var ki ben doymuş kadar oluyorum , kiloları da o almış oluyor

pide pizzayı yaptım ben ve şiddetle tavsiye ediyorummm
o kadar doyucurucu oldu ki sahura bile kalkamadık, ertesi günün orucunu onunla tuttuk resmen, o yüzden sakın tam pideden yapma ikiye böl derim

aaa evet söylemiştin canım hatırladım tamam tamam yarım pideden yapıcam zaten her tarifi yarıya bölüyorum malzemeleri öyle yapıyorum sonra artıyo baya

ay keşke bizim alacağımız kiloları eşimiz alsa hep dimi ama biz bayanlar ayy o kaldı dökülmesin şimdi bitireyim diye diye alıyoruz kiloları

teşekkür ederim canım kesin deniyecem sonra sana yazacam,

vahhh kuzummm, ama sen iştahını açarsın kocacığın güveniyoruz sana

aneeeeyyyy ağzımın suyu aktı looo
Kız bende bu bayat ekmekleri ne yapsam diyodum, iyi fikir oldu valla

kız o kocanı döverim bulmuş ta buluyo böyle güzel yemek yapan hatunu bulmuş bide tavuklu şeyler istiyo cık cık cık bak yukarda da yazdım sen bu yemeklerle kocacığının iştahı açarsın, balkon yaptırırsın demedi deme
Şekerim sen bi yemek-tatlı aparatif tariflerini verdiğin topik açsana ne güzel olur

zaten akşamları dayıyorum yemekten sonra tatlı meyve abur cubur ona bunu ne ara yaptın diyo yakında çıkar balkonu
bayat ekmekleri değerlendirmek için süper bi tarif canım emeklerim bayatlasada bidaha yapsam diye sabırsızlanıyorum
valla güzel fikir verdin canım açabilirim aslında öyle bi topik benim içinde güzel olur ben bu işi bi düşüneyim

kızlar sizin meşhur halleyli pastanın tarifinide ekledim
tarifi hanginizin verdiğini unuttum teşekkür ederim gerçekten çok güzeldi eşimde çok beğendi dondurma gibi

Allah Allah niye öyle olduki acaba canım belki bir terslik olmuştur akşam tekrar denersin bozma moralini hemen çözülmeyecek birşey değildir benceİyiyim bende çok şükür bugün cuma daha keyifli bir haldeyim

Allah Allah niye öyle olduki acaba canım belki bir terslik olmuştur akşam tekrar denersin bozma moralini hemen çözülmeyecek birşey değildir benceİyiyim bende çok şükür bugün cuma daha keyifli bir haldeyim
1 haftadır öyle canım çözemedim servisini aricam artık bugün ... evet ya bugün benim patronda şehir dışına çıktı ohh rahatım

Ayy en güzel keyif bugünde benim müdür gitse bir yerlere hiçbirşey yapasım yok
ayy inşallah gider canım rahat rahat sohbet ederiz burda bende daha kimliğimi ve adresimi değiştirmemiştim yeni izinden döndüm diye izin istemeyede yüzüm yoktu valla o yokken halledeyim bari diye düşünüyorum sen değiştirdin mi neler gerekiyo biliyo musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…