- 1 Aralık 2010
- 350
- 278
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.541
Hoşbuldum canımmteşekkür ediyorummm aynen çok hafif ve tadı çok güzel oluyor tavsiye ederim şık kaselerde süsleyince tadından görüntüsnden yenmez o zaman
evet ya kıyamıyorum bende sonra napalım zamanla öğrenirler belki öğrenmezlersede iş başa düşücek geneEvet ben söylemeden sofrayı falan kaldırırken yardım ediyor suları doldurup dolaba kaldırıyor o gün market alışverişinden geldiğimizde bir baktım dolaba yerleştiriyor aldıklarımızı gözlerim doldugerçi reçeli kalkıp dolaba koymuş ama olsun Kıyafet büyük sıkıntı onu alıştırırsak tamamdır ya aldıklarını yerine aynı şekilde koy bana yeter senden artı iş istemiyorum diyorum bakalım benim huyuma git diyor çocuk gibi ya kızamıyorum hemen yumuşuyorum
Öyle tabi ki canım ben oruçluyken yorulduğumdan bu tür koşuşturmalara ondan sinirleniyorum çünkü yapacak halim kalmıyor yoksa normalde yaparımevet ya kıyamıyorum bende sonra napalım zamanla öğrenirler belki öğrenmezlersede iş başa düşücek geneallah mutluluğumuzu huzurumuzu bozmasın yeter yaparız sanki nolcak
Ben de dün eve gidince halleyli pasta yaptım :) Krem şanti, ceviz ve çilek üçlüsünü de ekleyip üzerine de çikolata sos döküp buzluğa atınca viennetta gibi muhteşem bir tat ortaya çıktı :) @missavukat fovari tatlılarım arasına girdi vallahi sen çok yaşa :)
benimkide öyle ama allahtan sıkıntı yapma diyo sen canın ne istiyosa onu yap bana hergün kahvaltılık bişeyler koysan yerim ben diyo allah var sorun yapmıyo ama benim içim rahat etmez beraber yiyebileceğimiz şeyler yapıyorum bende oyüzdenvalla gel canım herzaman beklerim güllaç dahil bütün tatlıları yapar yediririm ben sana
Çok kolay bir şey tatlım ama bir o kadar lezzetli :) 2 paket krem şantiyi yaptım ben içine 10 adet halley ufaladım ufak parçalar halinde elimle kırarak. Evde çilek ve ceviz vardı onları da karıştırıp borcama yayıp buzluğa attım. Sonra da çikolata sos yapıp soğuyunca üzerine döktüm. Çok güzel oldu :)Kızlar yaya bu halleyli pasta nedir,
çok merak ettim çok yapasım geldi. tarifi, hazırlanışını
verseniz bende yapsam gariban kaldım burrrdaaaa
merhaba kızlar, ben ekim geliniyim nedense burada ki grup daha bi ilgimi çekiyor. hepinize mutlu, sağlıklı, huzurlu, aşk dolu evlilikler diliyorum.... Sizler mutlu oldukça biz evlilikten daha az korkucaz bundan eminim. Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurummmm
Hoşbuldum canımmhoşgeldin canımm
canım bekarkende canım isterse yapardım ama pek bulaşmazdım yemek işine genelde pasta börek yapmayı daha çok severim nefis yemek tarifleri diye bi site var canım ben ordan bakıp bakıp yapıyorum hergün bi menü çıkarıyorum ordan şunu yapayım yanınada şunu yaparım diye hem basit pratik şeyler var hemde ağır yemekler ben çalıştığım için pratik olanların tarifine bakıyorum merak etme zamanla gelişirsin sanki annelerimiz doğuştan mı biliyodu yemek yapmayı yapa yapa öğrendiler bizde öyle olcaz :)
halleyli pastadır dönüyor grupta bayılırım halleyli pastaya en iyi yaptığım pasta diyebilirimta ki... pazar günü resimde gördüğünüz tatlıyı yapana kadar artık favori tatlım buuu Eki Görüntüle 1569342 Eki Görüntüle 1569343
günaydın kızlar :)
dün iftarda bi yere davetliydik bugünde başka bi yere davetliyiz 2 günlük yırttım bendeama dün elim boş gitmeyeyim diye eve gidince browni kurabiye yaptım gittiğimiz yere götürdüm çok beğendiler tarif falan sordular.
tavsiye ederim sizede hem çok lezzetli hemde basit görüntüsüde çok şık eve misafir falan geleceğinde hemen yapabileceğiniz tariflerden en anlamayanlar bile yapabilir
Çok kolay bir şey tatlım ama bir o kadar lezzetli :) 2 paket krem şantiyi yaptım ben içine 10 adet halley ufaladım ufak parçalar halinde elimle kırarak. Evde çilek ve ceviz vardı onları da karıştırıp borcama yayıp buzluğa attım. Sonra da çikolata sos yapıp soğuyunca üzerine döktüm. Çok güzel oldu :)
Çilekli magnolia canım ismi bi kaç sayfa öncesinde detaylı tarifi verdim çok basit bi tatlı yapabilirsin tavsiye ederimama bu çok lezzetli gözüküyo canım çekti vallahii nedir buu??
Çilekli magnolia canım ismi bi kaç sayfa öncesinde detaylı tarifi verdim çok basit bi tatlı yapabilirsin tavsiye ederim
hemen vereyim canım tarifini dene mutlaka çok güzel oluyo :)yok artık ama bu yapılmaz kiii oruç oruç
çok fena canım tatlı çekiyodu bide browni falan
oooyyyy tarif isterim valla
gel canım seve seve yaparım herzaman kapım açık antalya ya yolu düşen olursa beklerimmBende güllaç isteriiiimmm
teşekkür ederim canımmaşallah canım pek bi hamaratsın, az sürtünsemde bana da geçse özendim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?