- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.521
Haftasonu gelse de danalar gibi uyusam ya çok fenayım çokAynen öyle corba+sulu yemek yeyince doyuyor. başlıyo masada dinlenmeye
ayyy dün akşam bizede aynısı oldu.
9 bucuk civarı uzandık uyuyakalmışız bi uyandım saat 12.sonra bida uyudum, sahura kalkıp uykumu aldığım için rahat bi sahur gecirdik
Haftasonu gelse de danalar gibi uyusam ya çok fenayım çok
yap canım yapp süper oluyoofırında makarnayı düşürdünüz aklıma, tebrikler ve teşekkürler kızlar
ya bende mi öyle yapsam acaba mantıklı geldi bak şimdi banaBizde bir karar aldık kalkmayacak yiyip yatacağız bu şekilde çok bölünüyor uyku falan 2 gibi yiyip yatacağız bu şekilde de 5 saat anca uyuyoruz öteki türlüde farketmiyordaha güzel hazırlanırım hem uykudan kalkıp menemen tost falan ne hazırlanacaksa yapmak çok daha işkence
Aslında eşin yokken uyuyabilrsin kuzuş. Sen şimdiden uykusuzsan birlikte yaşamaya başlayınca daha da uykusuz kalcaksınHaftasonu gelse de danalar gibi uyusam ya çok fenayım çok
Aynen öyle. şimdi masa başında uyukluyorum. Gözlerimi dinlendiriyim derken kafamın düştüğünü biliyorumOhh öyle çok iyi oluyor canım ya haftasonu gelsede uykumu alsam diye bakıyorum hep uykusuz gibiyim alışıktı tabi bünye 7-8 saat uykuya şimdi zorlanır
Öyle deneyeceğiz bir de kuzum kalkıp birşey hazırlamak çok zor geliyor ya daha düzen oturtamamışken çok sinirli oluyorum uyandığımda geceya bende mi öyle yapsam acaba mantıklı geldi bak şimdi bana
Bugün çok uykusuzum bende sanırım 2-3 gün başka yerde yemek yemek falan iyi gelir bir de kalkmadan yiyip geç yatmayı deneyeceğiz öylede tutabilirsek dahada rahatlarız diye düşünüyorumAynen öyle. şimdi masa başında uyukluyorum. Gözlerimi dinlendiriyim derken kafamın düştüğünü biliyorumDünkü uyku iyi geldi şuan dincim
Canım annem 4 gündür yoktu her şeyi ben yaptım o yüzden sanki eşim varmış gibi oldu hiç uyuyamadımAslında eşin yokken uyuyabilrsin kuzuş. Sen şimdiden uykusuzsan birlikte yaşamaya başlayınca daha da uykusuz kalcaksın
Biz onu 2 cumartesidir yapıyoruz. dediğin gibi kalkıp hazırlamak cok zor. önceden annem hazırlar, yer,tabağımı kaldırmadan kalkardım sofradan. şimdi öyle değil malesef.Bugün çok uykusuzum bende sanırım 2-3 gün başka yerde yemek yemek falan iyi gelir bir de kalkmadan yiyip geç yatmayı deneyeceğiz öylede tutabilirsek dahada rahatlarız diye düşünüyorum
söyle annene bir an önce gelsinCanım annem 4 gündür yoktu her şeyi ben yaptım o yüzden sanki eşim varmış gibi oldu hiç uyuyamadımSahurdan önce 1 saat uyuyup sahurla beraber 4gibi yatınca sabah da 6buçukta kalkınca ben mahvoluyorum ya. Çok söylendim ama Rabbim tuttuğum orucumu kabul eder inşallah.
İftardan önce fırsatım olmuyor işte 7de evde oluyorum yemekleri hazırlayana kadar 8 oluyor önceden hazırladıysam zaten 8 gibi ufaktan ısıtmaya hazırlamaya başlıyorum uyku hak getirsin yarım saat içinde hiç uykum gelmiyorBiz onu 2 cumartesidir yapıyoruz. dediğin gibi kalkıp hazırlamak cok zor. önceden annem hazırlar, yer,tabağımı kaldırmadan kalkardım sofradan. şimdi öyle değil malesef.
iftardan önce fırsatın olursa uyu biraz. iftardan sonra insana ağırlık basıyo uyku geliyo sonra
ya aslında ben bişey hazırlamıyorum tek başına canım bişey istemiyo öyle dolapta elime ne geçerse onu yiyip yatıyorum ama tekrar uykuya dalmam uzun sürüyo bende senin gibi bi denicem bakalım biraz geç yatıcam yiyipte yatıcam öyle nasıl olcak deneyelim :)Öyle deneyeceğiz bir de kuzum kalkıp birşey hazırlamak çok zor geliyor ya daha düzen oturtamamışken çok sinirli oluyorum uyandığımda geceRamazan ayında öyle tutuluyor bir sorun teşkil etmiyor diğer aylardaki tutulan oruçlarda ya da kaza oruçlarında uyuyup tekrar kalkmak gerekiyor mesela ama bu ayda geçerli değil istediğin gibi tutabilirsin çok acıkırsak tekrar kalkarız tabi
Hmm, daha erken cıkıyosundur belki diye düşündüm.İftardan önce fırsatım olmuyor işte 7de evde oluyorum yemekleri hazırlayana kadar 8 oluyor önceden hazırladıysam zaten 8 gibi ufaktan ısıtmaya hazırlamaya başlıyorum uyku hak getirsin yarım saat içinde hiç uykum gelmiyor
Deneme yanılma yöntemi denemekten ne çıkar deneyip görelim canımya aslında ben bişey hazırlamıyorum tek başına canım bişey istemiyo öyle dolapta elime ne geçerse onu yiyip yatıyorum ama tekrar uykuya dalmam uzun sürüyo bende senin gibi bi denicem bakalım biraz geç yatıcam yiyipte yatıcam öyle nasıl olcak deneyelim :)
Hmm, daha erken cıkıyosundur belki diye düşündüm.
Ramazan dolayısı ile 15 dk erken cıkıyorum bazen yarım saat erken cıkıyorum bende. 10 dkya evdeyim. ama uyuyamıyorum cünkü evin işi bitmiyor. eve gidince camaşır topla bul.mak boşalt yemek hazırla derken saat geliyo. Senin işin daha zor, allah kolaylık versin canım
aynıyız valla canım 6 da çıkıyorum bende 6 buçukta evdeyim eve gittiğimde zaten birsürü iş beni bekliyo akşamdan dağıttıyoruz heryeri mutfak yatak odası tv odası hergün ben düzeltiyorum akşama gene darmadağın dediğin gibi çamaşır bılaşık derdi var ee bide yemek işine girince ucu ucuna yetiştiriyorum iftara vallaDeneme yanılma yöntemi denemekten ne çıkar deneyip görelim canım
Yok canım nerede 6 çeyrekte çıkıyorum ama minübüsüme binip eve gidene kadar 7 oluyor saat dediğin gibi makineyi dolduruyorum geceden yıkasın diye gittiğimde onu boşaltıyorum yapılacakları yapmam falan saat gelmiş oluyor zatenAmin cümlemize inşallah kuzum
aynıyız valla canım 6 da çıkıyorum bende 6 buçukta evdeyim eve gittiğimde zaten birsürü iş beni bekliyo akşamdan dağıttıyoruz heryeri mutfak yatak odası tv odası hergün ben düzeltiyorum akşama gene darmadağın dediğin gibi çamaşır bılaşık derdi var ee bide yemek işine girince ucu ucuna yetiştiriyorum iftara valla
ya canım sorma o kıyafetler beni öldürüyo eve gelip üstünü değiştiriyo etrafa saçıyo çıkardıklarını oraya buraya atıp bırakıyo dolabın içinden bı kıyafet alcak olsun hepsini bozuyo valla gına geldi artıkDağıtmıyoruz Allahtan çok evim ufak ondan da kaynaklanıyor olabilir sadece eşimin günlerce giydikleri pantolonlarını tshirtleri bir yığın halinde bugünlerde toplasam iyi olacak giymediklerini temizse dolaba kaldır diyorum ama ikimizde inat ediyoruz tshirtü dolaba kaldırdı ama darmadağın şekilde sahur zamanında uyuma modundaydım Allahtançalışma odamızda benim düzeltmemi bekleyen bir poşet dolusu birşeyler var ya atılacak ya yerlerine kaldırılacak haftasonunu bekliyorum çünkü iftar geliyor hemen dediğin gibi hazırlıklarla ee sonrasında eşinle iki sohbet edip tv izlemek istiyorsun bulaşık sahur hazırlığı derken başa sarıyoruz yeniden
Canimmsin benim kuzum valla okadar yogun gidiyoki ise git gel yemek ye yat sabahin korunde kalk. Valla daha yeni bitti isim ama bende bittim cok yoruldum. Ama evde senlik oluyo seviyorum kalabalik olunca. Ya bende hap kullanma taraftari degilim hemde hic ama benim duzensizligim oldugu icin benim icin duzene sokuyo en azindan sirf o yuzden kullaniyorum doktor da ayni seyi soyledi ama unuttum napmam gerekiyo bilmiorum yaa. Sen napiyosun nasil gidiyo balim alistin mi?
Evet ben söylemeden sofrayı falan kaldırırken yardım ediyor suları doldurup dolaba kaldırıyor o gün market alışverişinden geldiğimizde bir baktım dolaba yerleştiriyor aldıklarımızı gözlerim dolduya canım sorma o kıyafetler beni öldürüyo eve gelip üstünü değiştiriyo etrafa saçıyo çıkardıklarını oraya buraya atıp bırakıyo dolabın içinden bı kıyafet alcak olsun hepsini bozuyo valla gına geldi artıksofrayı hazırlayıp toplamamda yardım etmesini öğrettim bide çamaşırlarını düzgünce koymayı öğretirsem süper olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?