Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

aynen kuzum bende yasmıınn kullanıyordum bendede boyle bısı oldu anlamadım yanı normalde hersey normal olurdu tam vaktınde gelırdı falan sımdı boyle seyler oldu bı korktum zaten bıraktım kullanmıcam artıık

Günaydın herkese :)

Dün akşamki menüm; tarhana çorbası-sulu köfte-salçalı makarna (bi önceki gündendi) şekerpare.

Bu akşama da çorbam ve köfte var bi pilav yapar yırtarım
Yeterde artar boncuk ne olsun yanına cacık ya da salatada güzel gider he pilavı yapmasan bile onlardan birini yapsan doyarsınız

Yeterde artar boncuk ne olsun yanına cacık ya da salatada güzel gider he pilavı yapmasan bile onlardan birini yapsan doyarsınız
Sağolsun eşimin gözü doymuyo Bu kadarcık mı der sonra , kendime laf söyletmemmm
Mesela dün akşam salatalık turşusu kestim, annesi havuç tarator indirmiş beyefendinin aklı közlenmiş biber de kaldı o yüzen 2 çeşit yapıp bırakma şansım yok :)

aynen benim de günü hiç geçmezdi, ilaç kutusu bittiği halde tam 5 gün hiç birşey olmadı Allahım stres stres stres, eğer 6. gün olamasaydım alıyordum hamilelik testini
seninki de ayrı bir etki göstermiş insan korkar da o kadar çok kanama olunca

ben iki ay kullandım ve bıraktım

yok kuzum tobe bıdaha kullanmam balayında bı basladı 11 gun surdu sonra 10gun prımolut verdı doktor bıde onunla bozdum duzenı zaten ama durmuyodu yok yanı bıdaha kullanmam bız arada askerlık var dıye kullanıyoduk ama esımde artık razı gelmedı farkında zarar verıyo bana kendı korunuyo artık bende bıraktım artk tobe yanı annem spıral falan taktır dedı ama o da oyle cok ıyı bısı degılmıs

ya herkeste başka etkilerde yapabiliyomuş canım başka yöntemler denersiniz illa hap kullanmak zorunda deilsin sağlığın daha önemli sonuçta

canım yap valla süper oluyo soğuyuncada börek gibi oluyo hoopp sahur yemeğinde çıkmış oluyo bu sayede ölçüleri yarı yarıya kullandım ben küçük fırın tepsisine tam yetiyo 2 kişiye :))

ya herkeste başka etkilerde yapabiliyomuş canım başka yöntemler denersiniz illa hap kullanmak zorunda deilsin sağlığın daha önemli sonuçta
aynen ıste bıraktım yanı bı sure esım kullanıcak dıkkatlı olucaz bıraz daha sadece araya askerlık gırıcegınden dolayı yanı ama hap kullanmam artık

Geçmiş olsun canım benim bir kez daha bir doktora git istersen.

Anladım canım insan açken gözü doymuyor ama gerçekten sonra oturduğunda çorbayla tıkanıyorsun kalıyor diğerleri bende fazla fazla yaptım ilk başlarda baktım kalıyor azaltarak yapmaya başladık eşimde ilk şaşırdı aa kızartma mantımı yiycez diye dedim çorba içince kalıyor salata yapıncada o yeniyor sadece turşu yeter dedim gerçektende yetti tatlı yiycektik uyuyakalmışız

Günaydın kızlaar :) Bu akşam ben de eşimin amcasında iftara davetliyim, eşimin ailesiyle gidiyoruz :)
Ohh sende rahatsın kuzum seninle aynı gidiyoruz biz zaten davet günlerimiz bile aynı sanki iftara davetli olmak müthiş birşey süprüz yemeklerde oluyor
canım yap valla süper oluyo soğuyuncada börek gibi oluyo hoopp sahur yemeğinde çıkmış oluyo bu sayede ölçüleri yarı yarıya kullandım ben küçük fırın tepsisine tam yetiyo 2 kişiye :))

Sahura yemez kesin eşim onu iftar için anca yer kandırmaya çalışırım ama domates salatalıkla falanannemdeki borcamım büyük ya bu sefer 1 hafta yeriz artık ufak bir borcam alayım en iyisi hediye gelirse de artık fazla olur ne yapayım

bişi daha sorucam kızlar evliliğe alışabildiniz mi ben cok tedirgin ve huzursuzum anlamıyorum neden cozemedım bı turlu hala annemden babamdan gızlı saklı bulusuyomus gıbı hıssedıyorum yanı

benimki sahura kalmadığı için sahurda ben kafama göre takılıyorum valla
keşke benimkide kalksada o ne istiyosa yapsam bende tek başına canım istemiyo dün sadece çikolatalı süt içip yattım

Aynen öyle corba+sulu yemek yeyince doyuyor. başlıyo masada dinlenmeye

ayyy dün akşam bizede aynısı oldu.

9 bucuk civarı uzandık uyuyakalmışız bi uyandım saat 12. sonra bida uyudum, sahura kalkıp uykumu aldığım için rahat bi sahur gecirdik

benimki sahura kalmadığı için sahurda ben kafama göre takılıyorum valla
keşke benimkide kalksada o ne istiyosa yapsam bende tek başına canım istemiyo dün sadece çikolatalı süt içip yattım
Bizde bir karar aldık kalkmayacak yiyip yatacağız bu şekilde çok bölünüyor uyku falan 2 gibi yiyip yatacağız bu şekilde de 5 saat anca uyuyoruz öteki türlüde farketmiyor daha güzel hazırlanırım hem uykudan kalkıp menemen tost falan ne hazırlanacaksa yapmak çok daha işkence

Ohh öyle çok iyi oluyor canım ya haftasonu gelsede uykumu alsam diye bakıyorum hep uykusuz gibiyim alışıktı tabi bünye 7-8 saat uykuya şimdi zorlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…