- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Günaydın canım... İnsanın kendi evinin olması aldığı eşyaları kullanması inanılmaz bir duygudur eminim. Ben çeyiz eşyaları alırken bile inanılmaz heyecanlanıyorum, onları yerleştirip kullanmak nasıl muhteşemdir... Ben de dün günlük çkb'yi hallettim almak istediğim bambaşka bir markadan takım aldım ama çok içime sindigünaydın kızlaaarrrrr :) düm 1,5 aylık evli arkadaşıma yemeğe gittik. evini gezdirdi bize. tabii sohbet konusu düğün ve eşyalarbana da sıkı sıkı tembih etti hemen çeyizinin eksiklerini tamamla şimdiden diye.. çok özendim yaaa. Rabbim bize de gösterir inşallah o günleri...
Günaydın canım... İnsanın kendi evinin olması aldığı eşyaları kullanması inanılmaz bir duygudur eminim. Ben çeyiz eşyaları alırken bile inanılmaz heyecanlanıyorum, onları yerleştirip kullanmak nasıl muhteşemdir... Ben de dün günlük çkb'yi hallettim almak istediğim bambaşka bir markadan takım aldım ama çok içime sindiSon eksik nevresimlerimi de alarak sezonu kapattım daha nevresim almayacağım
Canım ben nevresim konusunda uzmanlık yaptım doktoraya doğru gidiyorum tam adamına sordun yanigünaydın canım valla ben çok hevesleniyorum zaten :) yaa inanır mısın hiç nevresimim yokannem iki tane çeyizciye yaptırdı dantelli kenarları falan. başka yok. hangi marka ve ne kadar aldın sen? arkadaşım alabildiğin kadar çok nevresim al çok lazım oluyor sürekli değiştirmek zorunda kalıyorsun dedi %100 pamuklu olanlardan Taç falan önerdi bana. misafirler içinde Bimdekilerden almış baktık dün gayette kaliyeli.ç Ha bide kendisi için satenli nevresim de almış bana da önerdi 1-2 tane de saten al diye...
Canım ben nevresim konusunda uzmanlık yaptım doktoraya doğru gidiyorum tam adamına sordun yaniÇok fazla nevresim takımım var biraz daha alırsam koyacak yer bulamayacağım... Ben kendi kullanacaklarım için Sarev, Taç, English Home tercih ettim. Misafirler için de Madamme Coco ve Minteks vs gibi ucuz şeyler aldım. Sarev'den aldıklarım pamuk-saten. Sana da saten almanı tavsiye etmiyorum bizde vardı saten acayip kayıyor ve yapışıyor insana. Pamuk satenler, saten görünümlü ama kaymıyor, yapışmıyor ve en önemlisi yıkandığında kırışmıyor gibi bir şey. Kendim evde kullanıyorum oradan biliyorum. Pamuk saten dışındakilerde %100 Pamuk öneririm. Taç çok iyi bir marka yine evde var 8-9 yıldır ne rengi soldu ne yıprandı. Misafir için de çok paralar dökme bence. %100 pamuk olduktan sonra fiyatı hiç önemli değil. Benim çeyiz topiğim var, incele istersen sana da fikir olur bugüne kadar neler aldıysam orada. Dün aldıklarımı da ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okeanoss00un-ceyizleri.708600/
Bazı resimler sitenin değişimi sebebiyle bozulmuş, bornoz takımını aldıktan sonra topiği yenilemeyi düşünüyorum çok parça parça oldu hem de resimler bozulduğu için :)harikasınnnnn hemen bakıyorum
Bazı resimler sitenin değişimi sebebiyle bozulmuş, bornoz takımını aldıktan sonra topiği yenilemeyi düşünüyorum çok parça parça oldu hem de resimler bozulduğu için :)
Düzenle tabi bizlere de fikir olur. Bornoz için Taç ya da Özdilek düşünüyorum canım.valla çok yardımcı olur bana daevet bazıları görünmüyordu. ben de düzenlesem mi acep?:) ama eksiğim çok fazla... bornoz takımını ne marka düşünüyorsun?
Mağazalarından aldıklarım da var mesela Sarev, English Home, Madamme Coco gibi. İnternetten aldıklarım da var. Züccaciyeden aldıklarım da var. Eminönü'ne gidip aldıklarım da var. Fİyatları nevresimler için mi soruyorsun ona göre yazacağım. Benim aldıklarımın fiyatlarını not ettiğim bir defterim var böylece her şey bittiğinde kaç para harcadığımı görmüş olacağımayrıca bunları markaların kendi mağazalaından mı aldın? internetten mi? yoksa züccaciye dükkanlarından mı? fiyatları ne kadar hemen hemen? benim aslında çok önceden aldığım yemek takımım tencere setim, atal bıçak takımım ve kahvaltı setim var. sadece günlük kullanım için almam gerek. kahvaltı takımını keramika kalpli seriden istiyorum. kalpli şeylere çok hevesim var ne olursa olsun
Mağazalarından aldıklarım da var mesela Sarev, English Home, Madamme Coco gibi. İnternetten aldıklarım da var. Züccaciyeden aldıklarım da var. Eminönü'ne gidip aldıklarım da var. Fİyatları nevresimler için mi soruyorsun ona göre yazacağım. Benim aldıklarımın fiyatlarını not ettiğim bir defterim var böylece her şey bittiğinde kaç para harcadığımı görmüş olacağım
Sarev'in mağazasından aldığımda indirim yoktu, indirimleri takip edip alsan senin için daha iyi olur. 2 tane almıştım ordan pamuk-saten biri 208 liraymış, diğeri 256 lira, dokuları bir harika. Taç'tan aldığım 90 tl. English Home'da indirimleri takip ederek aldım 66.50 a geldi. Bir züccaciyeden aldıklarım var mesela onlar misafirler için 50-65 tl aralığında Carrefour'dan aldığım var pamuk saten 60 tl idi oda gayet güzel, test edildi onaylandı. Ve bu saydıklarım hep çift kişilik. Dün Madamme Coco'dan aldıklarımsa tek kişilik ve 45 tl :)ayyy yazarsan çok sevinirim. valla çok iyi fikir yazmak. ayrıca teşekkür ederim sana yeniden çeyiz için heveslendim. ben bayadır almıyorum bişey. daha doğrusu hiçbişey almadım desem yeridir. ilk önceliğim nevresim takımları ve elektrikli süpürge ile ütü...
Sarev'in mağazasından aldığımda indirim yoktu, indirimleri takip edip alsan senin için daha iyi olur. 2 tane almıştım ordan pamuk-saten biri 208 liraymış, diğeri 256 lira, dokuları bir harika. Taç'tan aldığım 90 tl. English Home'da indirimleri takip ederek aldım 66.50 a geldi. Bir züccaciyeden aldıklarım var mesela onlar misafirler için 50-65 tl aralığında Carrefour'dan aldığım var pamuk saten 60 tl idi oda gayet güzel, test edildi onaylandı. Ve bu saydıklarım hep çift kişilik. Dün Madamme Coco'dan aldıklarımsa tek kişilik ve 45 tl :)
Sarev'in mağazasından aldığımda indirim yoktu, indirimleri takip edip alsan senin için daha iyi olur. 2 tane almıştım ordan pamuk-saten biri 208 liraymış, diğeri 256 lira, dokuları bir harika. Taç'tan aldığım 90 tl. English Home'da indirimleri takip ederek aldım 66.50 a geldi. Bir züccaciyeden aldıklarım var mesela onlar misafirler için 50-65 tl aralığında Carrefour'dan aldığım var pamuk saten 60 tl idi oda gayet güzel, test edildi onaylandı. Ve bu saydıklarım hep çift kişilik. Dün Madamme Coco'dan aldıklarımsa tek kişilik ve 45 tl :)
Ben sitelerine giriyordum. Ufak tefek bir şey alırsan da mağazalar telefon numaranı kaydedip kampanyalarını mesaj atıyorlar. Sarev ve Madamme Coco mesaj atıp haber veriyor. English Home sitesine bakıp ara ara gitmeni tavsiye ederim. Karaca Home'dan almak kısmet olmadı kalitesini bilmiyorum aslında onda da beğendiğim bir model var ama onu da alırsam annen beni gebertecekMadame Cocoyu kaçırdım :/ Çift kişilik kalmamış hiçbiryerde. Ayy bunları ben nerede takip edeyim? Feyste mi yoksa hergün sitelerine mi gireyim? :) Çok zor şeylermiş de altından kalkamayacakmışım gibi hissediyorum. Karacahome var benim oturduğum yerde. Kalite olarak nasıl sence biliyor musun?
Markafoniden alabilirsin tabiki ama önce sitesinden gerçek fiyatını kontrol et çok şişirip bir de indirim yaptık diye daha pahalıya satabiliyorlar :) Benimkinde de yok valla spatula filan alıyo banaşuan markafoni de Taç nevresimler var 90 tl. yorgan da var. annem bana 2 tane yorgan diktiriyor yünden. kaynanam da diktirecekjmiş galiba. Ellerin kaynanası nevresim takımı alıyor 2 tane, yorgan yapıyor falan.. benimkinde tık yok anam
Ranforce de dokuma sıklığı demek bildiğim kadarıyla %100 pamuk olması şartıyla ranforce da tercih edebilirsin.ha bide ranforge, elagance falan var. bunlar model mi? soruyorum çünkü bilgim yok. çoook cahilim
Ranforce de dokuma sıklığı demek bildiğim kadarıyla %100 pamuk olması şartıyla ranforce da tercih edebilirsin.
Markafoniden alabilirsin tabiki ama önce sitesinden gerçek fiyatını kontrol et çok şişirip bir de indirim yaptık diye daha pahalıya satabiliyorlar :) Benimkinde de yok valla spatula filan alıyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?