- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.121
Çok şükür halletmişsin onu canım ya büyük dertmiş bu çeyiz işi biz kıyafetleri götürmeyeceğiz şimdi mutfak eşyaları elektrikli aletler yorganlar yatak odası tekstili işte bunlar gidecek çok abartı bir sayımız olmaz sanırım 7-8 kişi falan anca oluruz bir elden yıkanır yerleştirilir amaben 2 hafta önce götürdüm çeyizimi canım o dert kaltı başımdan çok şükür koca bi kamyonla gitti eşyalarhala daha birsürü şey götürüyoruz bitmiyo valla yeni şeyler alıp duruyom baya kalabalık gittik herkes bişey yaptı kıyafetleri mutfak eşyalarını falan hep yerleştirdik çok şükür .. davetiye bizimde sorun canım dağıtmaya başladık ama daha şehir dışındakiler var bu hafta sonu annemle babam gidip dağıtcaklar önümüzdeki hafta sonuda giderler öyle öyle halletmeye çalışcaz artık .. yarın bohça alışverişine çıkıcaz çıkmışken kına alışverişini de halledelim diyoruz ama bakalım zaman kalırsa onu halledicem ... vee ben nikah şekeri olayını napcam bilmiyorum kavanozlardan istiyodum hazır olanlar pahalı geldi kendim yaparım dedim ama hala malzemelerini alıp yapmaya başlamadım nolcak bilmiyorum
ben 2 hafta önce götürdüm çeyizimi canım o dert kaltı başımdan çok şükür koca bi kamyonla gitti eşyalarhala daha birsürü şey götürüyoruz bitmiyo valla yeni şeyler alıp duruyom baya kalabalık gittik herkes bişey yaptı kıyafetleri mutfak eşyalarını falan hep yerleştirdik çok şükür .. davetiye bizimde sorun canım dağıtmaya başladık ama daha şehir dışındakiler var bu hafta sonu annemle babam gidip dağıtcaklar önümüzdeki hafta sonuda giderler öyle öyle halletmeye çalışcaz artık .. yarın bohça alışverişine çıkıcaz çıkmışken kına alışverişini de halledelim diyoruz ama bakalım zaman kalırsa onu halledicem ... vee ben nikah şekeri olayını napcam bilmiyorum kavanozlardan istiyodum hazır olanlar pahalı geldi kendim yaparım dedim ama hala malzemelerini alıp yapmaya başlamadım nolcak bilmiyorum
çeyiz yerleştirme işini hallettik işte büyük yük kalkıyo insanın üstünden .. kıyafetleri niye götürmiceksiniz canım ? en azından kışlıklarını götür kaldır derim ben ... olmazsa araba 2 sefer yapar canım bişey olmaz :)Çok şükür halletmişsin onu canım ya büyük dertmiş bu çeyiz işi biz kıyafetleri götürmeyeceğiz şimdi mutfak eşyaları elektrikli aletler yorganlar yatak odası tekstili işte bunlar gidecek çok abartı bir sayımız olmaz sanırım 7-8 kişi falan anca oluruz bir elden yıkanır yerleştirilir amaBizde de kapalı kasa bir araba gelecek ama sığar herhalde öyle umut ediyorum olmadı 2 sefer gidilip gelinecek Annem şehir dışına gitti geldi yakınları dağıtmadık çeyizden sonra önümüzdeki hafta içi başlayacak annem bende en yakınlarıma vereceğim iş yerini nişanlım dağıttı ben önümüzdeki hafta içi dağıtırım öyle böyle bitiyor Bohça yapmadık yapar mıyız bilmiyorum kına alışverişini yaptık eksikler tamam düğüne yakın işte çerez ve nikah şekeri alınacak sadece Canım yapabilir misin bilemedim inan ben herşeyi unutuyorum atlıyorum ya da yorgunluktan yetişemiyorum hiçbirşeye daha uygunlarından baksan kavanoz değilde kendinde yapsan pahalıya gelecek
evet birini görevlendirmem lazım bu iş içinkuzum yazışmaları okudum da nikah şekeri olayı dediğin gibi azck fiyatlı ama 2-3 günde bitiriyorlar eğer çevbrende becerikli yardım edecek kişiler varsa kdniniz yapabilirisiniz ama bu süreçte ona vakit ayırmak biraz zor olabilir.
çeyiz yerleştirme işini hallettik işte büyük yük kalkıyo insanın üstünden .. kıyafetleri niye götürmiceksiniz canım ? en azından kışlıklarını götür kaldır derim ben ... olmazsa araba 2 sefer yapar canım bişey olmaz :)
ya bu nikah şekeri olmasa nolur ? nişanımda dağıtmıştım kimisi 3-5 tane alıyo kimisi ben almadım diyo biri geliyo varsa ver komşuma götüreyim gördü hoşuna gitti diyo sonra bi bakıyosun çocukların elinde oyuncak olmuş parçalamışlar sinir oldum ben nişanda bisiklet yaptırmıştım bi baktım çocuklar çiçeklerini koparmış oyuncak diye oynuyolardüğün daha kalabalık olcak bide off bilemedim valla kendim yapsam ucuza geliyo canım internette baktım 110 tane boş küçük kavanoz 38 tl içine bi kaç badem şekeri koyup kurdeleyle bağlicam hazır alınca tanesi 3 - 3,5 tl diyolar
belki bende dağıtmam canım zaten çok yakınlarım nişanıma geldi benden hatıra olarak o dağıttığım bisikletler var zaten düğünde belki dağıtmam olmazda kınada dağıtabilirim ayna falan dağıtmayı düşünüyorum kınadaKıyafetleri hiç ayırmadım canım ya şimdi onları nasıl hafta sonuna yetiştiririm bilemedim kiÇeyizden sonra götüreyim ya Vallahi bana nikah şekeri kartondan zaten çok tatlı gelin damat onlar bedavaya arkadaşımdan geldi sticker yapıştırdım sadece altına kurdele aldık bağlayacağım bir de nikah şekeri alacağız içine o yüzden dağıtıyorum yoksa dağıtmazdım canım 230 tane var yetmezse de olduğu kadar işte dedik
Genelde artık o kadar nikah şekeri herkes dağıtmıyor canımbelki bende dağıtmam canım zaten çok yakınlarım nişanıma geldi benden hatıra olarak o dağıttığım bisikletler var zaten düğünde belki dağıtmam olmazda kınada dağıtabilirim ayna falan dağıtmayı düşünüyorum kınada
Aynen canım ya yeter bende tef aldım kına çerez falan da alcam yeter valla napim okadar dans gösterisi yapcam gelenlere hem düğünde hem kınada daha ne istiyolar dimi amaGenelde artık o kadar nikah şekeri herkes dağıtmıyor canımBen kına için kına aldım sadece Eminönünden uygun paketlerden bir de çerez alacağım keselerini aldım poşetleyip içine koyacağım ee eğlenirken kullanmak için gençlere taç kemer mendil bir sürü şey aldım yeter de artar vallahi
O kadar oynayacağız yeterde artar benceAynen canım ya yeter bende tef aldım kına çerez falan da alcam yeter valla napim okadar dans gösterisi yapcam gelenlere hem düğünde hem kınada daha ne istiyolar dimi ama
inşallah canım az kaldı zaten yaklaştık baya yılbaşında daha 6 ay var diye konuşuyoduk ne çabuk geçti anlamadım :)O kadar oynayacağız yeterde artar benceİnşallah buradaki herkes gibi bizimde çok güzel geçer herşeyimiz canım
Evet su gibi geçti tabiri çok doğruymuş bu içinde bulunduğumuz süreçte günleri tutamıyorum sankiinşallah canım az kaldı zaten yaklaştık baya yılbaşında daha 6 ay var diye konuşuyoduk ne çabuk geçti anlamadım :)
sorma canım yaa günler çok çabuk geçiyo stres oldum valla daha yapılcak çok iş var ama günümüz azEvet su gibi geçti tabiri çok doğruymuş bu içinde bulunduğumuz süreçte günleri tutamıyorum sanki
sorma canım yaa günler çok çabuk geçiyo stres oldum valla daha yapılcak çok iş var ama günümüz az5 haziranda izne ayrılmayı düşünüyorum daha patronla konuşmadım gerçi inşallah sorun çıkmaz annemle babamda 1 haziranda izne ayrılcak anneme devretcem herşeyi valla özellikle evle o ilgilensin yerleştirsin herşeyi benim düğünle ilgili ayrıntılara odaklanmam lazım daha düğün mekanına gidip ayrıntıları konuşmam lazım
nişanlım aradı şimdi koltuklar gelmiş eve tekliler o şekilde kalmış adam düğünden sonra söküp sıfırdan yaparım demiş benimde aklıma yattı
bu arada okeanoss00 arkadaşımız antalya ya balayına gelicekti yanlış hatırlamıyosam şansına 2 gündür hava yağmurlu bide ben ona hava iyi olur demiştim ya
Bende çok stresliyim gerginim heyecandan çok sinir var bende herkese esiyor gürlüyorumBen 15 Haziranda ayrılacağım canım düğünden sonra kullanacağım devletin verdiği 3 günlük izni ve bir haftalık iznimi böyle daha çok dinlenirim gibi geliyor artık öncesinden akşamları falan halletmeye çalışacağız inşallah aksilik olmaz bu hafta sonu yerleştirirsek çeyizi bir dahaki hafta sonu düğün mekanı olayını fotoğrafçıyla detayları iğneli epilasyonumu ufak ayrıntıları saç makyaj provalarımı falan tamamlamayı düşünüyorum o kadar işi 2 güne nasıl sığdıracağım muamma ama sığdırmak zorundayım hafta içide halledebilirsek en azından fotoğrafla düğün olayını hallederiz daha iyi olur provaları falan
Öyle yapsın canım artık hemen araya sıkıştırmayın düğünden sonra teslim eder teklileri istediğiniz şekilde maalesef insanlar diyormuş doğruymuş bir sürü aksilik çıkıyor ne yapalım yeni bir yuva kuruluyor hayatlar birleşiyor ne kadar planlıda olsak zor
Evet ya kuzumun şansına havalar niye böyle oldu ya çok üzüldüm hep kapalı ya da yağmurlu rahatça denize girememişlerdir kesininşallah son günlerinde bari keyfini çıkarırlar nerden bileceksin Mayısın sonu Antalya tarafları kesin sıcak olur güneşli olur diyor insan bizde 15 gün sonra oradayız aynısı olabilir şans işte
aynı bende yaa heycan yok hiçBende çok stresliyim gerginim heyecandan çok sinir var bende herkese esiyor gürlüyorumBen 15 Haziranda ayrılacağım canım düğünden sonra kullanacağım devletin verdiği 3 günlük izni ve bir haftalık iznimi böyle daha çok dinlenirim gibi geliyor artık öncesinden akşamları falan halletmeye çalışacağız inşallah aksilik olmaz bu hafta sonu yerleştirirsek çeyizi bir dahaki hafta sonu düğün mekanı olayını fotoğrafçıyla detayları iğneli epilasyonumu ufak ayrıntıları saç makyaj provalarımı falan tamamlamayı düşünüyorum o kadar işi 2 güne nasıl sığdıracağım muamma ama sığdırmak zorundayım hafta içide halledebilirsek en azından fotoğrafla düğün olayını hallederiz daha iyi olur provaları falan
Öyle yapsın canım artık hemen araya sıkıştırmayın düğünden sonra teslim eder teklileri istediğiniz şekilde maalesef insanlar diyormuş doğruymuş bir sürü aksilik çıkıyor ne yapalım yeni bir yuva kuruluyor hayatlar birleşiyor ne kadar planlıda olsak zor
Evet ya kuzumun şansına havalar niye böyle oldu ya çok üzüldüm hep kapalı ya da yağmurlu rahatça denize girememişlerdir kesininşallah son günlerinde bari keyfini çıkarırlar nerden bileceksin Mayısın sonu Antalya tarafları kesin sıcak olur güneşli olur diyor insan bizde 15 gün sonra oradayız aynısı olabilir şans işte
herkes antalya ya geliyo ben antalyadan kaçıyorumayy bende 2 hafta sonra Antalya taraflarında olacağım şu an aklıma geldi çookkk heyecanlıyım balayı ve tatil için fazlasıyla sabırsızlanıyorum :):)
Amin canım inşallahCanlaarr nasilsiniz stres yapanlar lutfen sakin olun. Hersey oyle yada boyle oluyo butun aksilikler duzeliyo hiic caninizi sikmayin gercekten ysadigim icin soyluyorum skmayin o tatli caninizi. Sadece dua edin bol bol. Hersey iyi gecsin hepinizin gonlune gore olsun hersey insallaaah
Evet bende balayı için oldukça sabırsızlanıyorum düğün için olsun bitsin modundayımayy bende 2 hafta sonra Antalya taraflarında olacağım şu an aklıma geldi çookkk heyecanlıyım balayı ve tatil için fazlasıyla sabırsızlanıyorum :):)
aynı bende yaa heycan yok hiçakşamları halledersin canım işlerini yetişir herşey merak etme nişanlımda diyo 2 haftalık iznimiz var düğünden sonra kullanalım gezip tozalım diyo ama benim 8 inde nikahım var 10 unda saç makyaj provası var o hafta imam nikahınıda kıydırmam gerek zaten 3 gün öyle gidiyo mecbur izin almam lazım
2 günde holloulur canım onlar nolcak fotoğrafçıda 1 saat düğün mekanında 2 saat epilasyonda 1 saat kuaförde 3 saat sürse işin 1 günde bile hollolur allahın izniyle
yani aksilikler çıkıcak illaki biliyorum genede bile bile kafaya takıyorum işte
aynen ben antalya da hava niye böyle oldu anlamadım allahın işine karışılmaz ama hiç böyle olmazdı mevsimler birbirine karıştı resmen
ya bide aklıma şimdi geldi tamamen unutmuşum ben doğum kontrol hapı kullanmaya başlicaktım ve hala başlamadım offfgeç kaldım dimi
Doğru diyosun aslında canım yaa nikahın kıyıldığı gün izinli olurum zaten imam nikahını o günde kıydırabiliriz provalarıda iş çıkışı yapsam düğünden sonra kullanırım izni tabi daha patronla konuşmam lazım önce ne dicek bakalımAmin canım inşallahSen nasılsın bizdeki paniği farkettin zaten
Evet bende balayı için oldukça sabırsızlanıyorum düğün için olsun bitsin modundayım
Şimdi sen anlatınca yetiştirirsin nehir sakin ol dedimAnladım canım sen önceden nikahı falan yaptırdığın için öncesinden istiyorsun ama saç makyaj provanı akşamları erken çıksan halledersin imam nikahınıda aynı şekilde imam istediğiniz saatte gelebilir bizde kınadan bir gün önce akşam çağıracağız mesela nikah içinde işyeri izin versin 1 gün ne olacak onu izninden kestirirsin istersen
Mevsimler değişiyor gerçekten korkumdan o yüzden açık hava düğünü yapmadım burada da havalar 1 haftadır bozuk kapalı hepCanım genelde 1 ay önceden başlatıyorlar ama geç kalmışta sayılmazsın en azından ilk günler başka türlü korunursunuz sonraki günler hapa devam bence aklına gelmişken al derim
aynı bende yaa heycan yok hiçakşamları halledersin canım işlerini yetişir herşey merak etme nişanlımda diyo 2 haftalık iznimiz var düğünden sonra kullanalım gezip tozalım diyo ama benim 8 inde nikahım var 10 unda saç makyaj provası var o hafta imam nikahınıda kıydırmam gerek zaten 3 gün öyle gidiyo mecbur izin almam lazım
2 günde holloulur canım onlar nolcak fotoğrafçıda 1 saat düğün mekanında 2 saat epilasyonda 1 saat kuaförde 3 saat sürse işin 1 günde bile hollolur allahın izniyle
yani aksilikler çıkıcak illaki biliyorum genede bile bile kafaya takıyorum işte
aynen ben antalya da hava niye böyle oldu anlamadım allahın işine karışılmaz ama hiç böyle olmazdı mevsimler birbirine karıştı resmen
ya bide aklıma şimdi geldi tamamen unutmuşum ben doğum kontrol hapı kullanmaya başlicaktım ve hala başlamadım offfgeç kaldım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?