- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.101
selam kızlarrr
evlilik işleri hiç bitmiyor yahu
sabah kalk kalk kalk işe koş koş koş
iş yap yap yap
eve koş koş koş
ekmek bitmiş dön geri al al al
aa ne güzel çamaşırcı bari bi iki seksi gecelik alayım para saç saç saç
otobüse koş koş koş
eve git yemeği ateşe koy üstünü değiştir
sabahtan kalma dağınıklığı topla tencereyi karıştır dibi tutmasın
şöyle bi küçük süpürgeyle üstten süpür süpür süpür
masayı kur kur kur topla topla topla
bulaşıklar makinaya, çayı demle
hoop gece olmuş
uyuma uyuma uyuma,gözlerini açabiliyosan duş al al al
azıcık uyu sabah kalk kalk kalk
işe koş koş koş
25 günlük evli bir missavukatın günlüğü
kızz ne diyoonn yandık desene valla gözüm korktu heeselam kızlarrr
iş yap yap yap
eve koş koş koş
otobüse koş koş koş
hoop gece olmuş
işe koş koş koş
selam kızlarrr
iş yap yap yap
eve koş koş koş
otobüse koş koş koş
hoop gece olmuş
işe koş koş koş
Maşallah canım ilk günler zordur Rabbim kolaylık versin zamanla bu tempoya alışacağız elbet mutlu olalım eşlerimiz anlayışlı olsun o da yeterCannlarrr merhaba herkesee ise basladim baslayali ayri dustum sizden simdi butun yazdiklarinizi tek tek okudumokeanoss00 ve colcicegigulbeseker Canlarim hayirli olsunnn rabbim bi yastikta kocatsinnn. Yaa kizlar ne zormus su evlilik olayi hakkaten heleki calisiyosan inanin sabah 7 de evden cikiyorum eve gelmem 8i geciyo. Sofra kur kaldir yarinin yemegini yap evi topla . Allah razi olsun kocisim yardim ediyo insallah hep boyle giderse bu arada annemi babami nasil ozledim bilemezsiniz surekli aklimda bi ara baya kotuydum ise baslamadan ama simdi butun gun kafam dagiliyo pek dusunemiyorum. Sizi seviyorumm
zamanla alışıcaz elbet önemli olan eşlerimizin anlayışlı ve bize yardımcı olması :)Bir an gözüm korktu ama bencede evlilik böyle birşey Güzelliklerini de konuşalım eşinle film izliyorsun beraber uyuyup uyanıyorsunuz herşey beraber
Maşallah canım ilk günler zordur Rabbim kolaylık versin zamanla bu tempoya alışacağız elbet mutlu olalım eşlerimiz anlayışlı olsun o da yeter
Evet canım herşey mutluluğumuz içinzamanla alışıcaz elbet önemli olan eşlerimizin anlayışlı ve bize yardımcı olması :)
Canım buradan devam edeceğiz adını değiştirir belkikızlarrr :) balayından dondum hersey harıkaydı Allahım hepinize yaşatsın insallah,mutluluğumuz daım olsun hepımızın :)
yenı bır başlık açılırsa lütfen haber verın :) iyiki varsınız bu sure zarfnda yalnz oldugumu hıc ama hıc hıssetmedım :) TEŞEKKUR EDERIMMM :)
anaammmm okuyunca bi gözüm korkmadı değil. 15 gün kala stres bastı vallahi :)))
kızz ne diyoonn yandık desene valla gözüm korktu hee
Bir an gözüm korktu ama bencede evlilik böyle birşey Güzelliklerini de konuşalım eşinle film izliyorsun beraber uyuyup uyanıyorsunuz herşey beraber
Maşallah canım ilk günler zordur Rabbim kolaylık versin zamanla bu tempoya alışacağız elbet mutlu olalım eşlerimiz anlayışlı olsun o da yeter
zamanla alışıcaz elbet önemli olan eşlerimizin anlayışlı ve bize yardımcı olması :)
yine de pişman değilim kızlar evlendiğime korkmayın
en güzeli de nehirnil'in dediği gibi birlikte film izlemek, eşim sağolsun nazımı pek bir çekiyor
örnek: yabancı bir diziye sardık bu aralar, eşim daha önce izlemiş ama benimle birlikte tekrar izliyor;
ben:aşkığğğmmmmm
eşim: efendim bebeyimmm
b: suuuğğğsadımmm
e:
b: yaaaaaa noğğğlurrrrr
eşim önce suyu getirir sonra gece beni götürür
velhasılı kelam sevenleri sevdiğine versinlerrr versinlerrr
Ne şeker anlatmışsın yaAşkla sevgiyle yapılan herşey güzel olacak tabi ki Rabbim mutluluğunuzu kat ve kat artırsın canım
Amin canım inşallahaminn canımmmm hepimizin kat be kat mutlulukları olsun inşşallahh
ayy çok tatlısınız yaayine de pişman değilim kızlar evlendiğime korkmayın
en güzeli de nehirnil'in dediği gibi birlikte film izlemek, eşim sağolsun nazımı pek bir çekiyor
örnek: yabancı bir diziye sardık bu aralar, eşim daha önce izlemiş ama benimle birlikte tekrar izliyor;
ben:aşkığğğmmmmm
eşim: efendim bebeyimmm
b: suuuğğğsadımmm
e:
b: yaaaaaa noğğğlurrrrr
eşim önce suyu getirir sonra gece beni götürür
velhasılı kelam sevenleri sevdiğine versinlerrr versinlerrr
günaydın canım hayırlı cumalar :) nasılsınGünaydın hayırlı cumalar herkese
İyiyim çok şükür canım yorgunluk dışında sen nasılsıngünaydın canım hayırlı cumalar :) nasılsın
bende iyi sayılırım canım tekli koltuklarımın kolları istediğim modeldekinden biraz ince olmuş moralim bozuldu adam düzeltiriz falan demiş ama bakalım nolcak bilmiyorumİyiyim çok şükür canım yorgunluk dışında sen nasılsın
Halledecekler canım sıkma canını onların hataları sonuçtabende iyi sayılırım canım tekli koltuklarımın kolları istediğim modeldekinden biraz ince olmuş moralim bozuldu adam düzeltiriz falan demiş ama bakalım nolcak bilmiyorum
sen neler yaptın nasıl gidiyo 2 haftamız kaldı sayılır hazırlıklar ne alemde :)
ayy sen böyle saydıkca aa bende yapmadım onu aa cidden onu bende yapayım dedim okurkenHalledecekler canım sıkma canını onların hataları sonuçtaO aksilikler hep mevcut canım ya salon için seçtiğimiz halı çeyize yetişemiyor idaretenlik başka modeli getireceklermiş diğeri fuardan dolayı bir dahaki hafta içi gelecekmiş Perdeleri de cumartesiye yetiştirmeye çalışıyorlar bir sürü eksiğim var sanki kaşıklık sıvı sabunluk folyoluk falan çok büyük dert gibi kafama taktım aynam delinip takılacak raflarım aynı şekilde ve biz pazar çeyiz götürüyoruz erkenden aradan çıksın diye Saç makyaj provalarım duruyor düğün mekanına gidilecek kontrol için fotocuyla konuşulacak nasıl çekim olacağı nerede olacağı falan slaytım duruyor kına-düğün müziklerini diske atmakta ayrıca olay
İşte böyle ufak tefekler olsalarda can sıkıyor değilmi ben takıntılı değilim yani her gün nişanlıma ajanda gibi hatırlatma yapıyorum artık yoruldum ya aldığım peçete diye englishhomedakiler amerikan servis olarak çıktı bugün o da değiştirilecekayy sen böyle saydıkca aa bende yapmadım onu aa cidden onu bende yapayım dedim okurkenbenim tablolar duvara asılacaklar falan hep duruyo şohben takılcak saç makyaj provam var benimde 10 haziranda balayı yeri aranıp teyit edilecek düğün mekanıyla görüşülecek fotoğrafçıyla görüşülecek müzikler atılacak offf daha halımı almadım bile ben
ben 2 hafta önce götürdüm çeyizimi canım o dert kaltı başımdan çok şükür koca bi kamyonla gitti eşyalarİşte böyle ufak tefekler olsalarda can sıkıyor değilmi ben takıntılı değilim yani her gün nişanlıma ajanda gibi hatırlatma yapıyorum artık yoruldum ya aldığım peçete diye englishhomedakiler amerikan servis olarak çıktı bugün o da değiştirilecekBizimde sıcak su için termosifonmu ne ondan takılacak fırının açılması için borusuda bağlanacak ama onlar çeyizden sonraya kaldı öyle yapalım sonra yapalım dedim sonuçta daha 2 haftamız var senin çeyiz ne zaman gidecek haftaya cumartesi iğneli epilasyonum olmasaydı haftaya götürmek istiyordum ama yetiştiremem diye bu hafta sonuna istiyorum bakalım yetişecekmi perdeler falan pazar seçim o zaman hiç götüremezdik kayınvalidem uzağa davetiye dağıtmaya gidecekmiş daha bizimde davetiyeler duruyor çıldırıcığimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?