Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

anaammmm okuyunca bi gözüm korkmadı değil. 15 gün kala stres bastı vallahi :)))

kızz ne diyoonn yandık desene valla gözüm korktu hee

Cannlarrr merhaba herkesee ise basladim baslayali ayri dustum sizden simdi butun yazdiklarinizi tek tek okudum okeanoss00 ve colcicegigulbeseker Canlarim hayirli olsunnn rabbim bi yastikta kocatsinnn. Yaa kizlar ne zormus su evlilik olayi hakkaten heleki calisiyosan inanin sabah 7 de evden cikiyorum eve gelmem 8i geciyo. Sofra kur kaldir yarinin yemegini yap evi topla . Allah razi olsun kocisim yardim ediyo insallah hep boyle giderse bu arada annemi babami nasil ozledim bilemezsiniz surekli aklimda bi ara baya kotuydum ise baslamadan ama simdi butun gun kafam dagiliyo pek dusunemiyorum. Sizi seviyorumm

Bir an gözüm korktu ama bencede evlilik böyle birşey Güzelliklerini de konuşalım eşinle film izliyorsun beraber uyuyup uyanıyorsunuz herşey beraber
Maşallah canım ilk günler zordur Rabbim kolaylık versin zamanla bu tempoya alışacağız elbet mutlu olalım eşlerimiz anlayışlı olsun o da yeter

zamanla alışıcaz elbet önemli olan eşlerimizin anlayışlı ve bize yardımcı olması :)

Canım buradan devam edeceğiz adını değiştirir belki okeanoss00 kuzum ama buradayız inşallah düğünden sonrada sizlerde gelin

anaammmm okuyunca bi gözüm korkmadı değil. 15 gün kala stres bastı vallahi :)))

kızz ne diyoonn yandık desene valla gözüm korktu hee

zamanla alışıcaz elbet önemli olan eşlerimizin anlayışlı ve bize yardımcı olması :)

yine de pişman değilim kızlar evlendiğime korkmayın

en güzeli de nehirnil'in dediği gibi birlikte film izlemek, eşim sağolsun nazımı pek bir çekiyor

örnek: yabancı bir diziye sardık bu aralar, eşim daha önce izlemiş ama benimle birlikte tekrar izliyor;
ben:aşkığğğmmmmm
eşim: efendim bebeyimmm
b: suuuğğğsadımmm
e:
b: yaaaaaa noğğğlurrrrr
eşim önce suyu getirir sonra gece beni götürür

velhasılı kelam sevenleri sevdiğine versinlerrr versinlerrr

Ne şeker anlatmışsın ya Aşkla sevgiyle yapılan herşey güzel olacak tabi ki Rabbim mutluluğunuzu kat ve kat artırsın canım

ayy çok tatlısınız yaa bizimde az kaldı o günlere allah bütün sevenleri birbirine kavuştursun inşallah

İyiyim çok şükür canım yorgunluk dışında sen nasılsın
bende iyi sayılırım canım tekli koltuklarımın kolları istediğim modeldekinden biraz ince olmuş moralim bozuldu adam düzeltiriz falan demiş ama bakalım nolcak bilmiyorum
sen neler yaptın nasıl gidiyo 2 haftamız kaldı sayılır hazırlıklar ne alemde :)

Halledecekler canım sıkma canını onların hataları sonuçtaO aksilikler hep mevcut canım ya salon için seçtiğimiz halı çeyize yetişemiyor idaretenlik başka modeli getireceklermiş diğeri fuardan dolayı bir dahaki hafta içi gelecekmişPerdeleri de cumartesiye yetiştirmeye çalışıyorlar bir sürü eksiğim var sanki kaşıklık sıvı sabunluk folyoluk falan çok büyük dert gibi kafama taktımaynam delinip takılacak raflarım aynı şekilde ve biz pazar çeyiz götürüyoruz erkenden aradan çıksın diyeSaç makyaj provalarım duruyor düğün mekanına gidilecek kontrol için fotocuyla konuşulacak nasıl çekim olacağı nerede olacağı falanslaytım duruyor kına-düğün müziklerini diske atmakta ayrıca olay

ayy sen böyle saydıkca aa bende yapmadım onu aa cidden onu bende yapayım dedim okurken benim tablolar duvara asılacaklar falan hep duruyo şohben takılcak saç makyaj provam var benimde 10 haziranda balayı yeri aranıp teyit edilecek düğün mekanıyla görüşülecek fotoğrafçıyla görüşülecek müzikler atılacak offf daha halımı almadım bile ben

İşte böyle ufak tefekler olsalarda can sıkıyor değilmi ben takıntılı değilim yani her gün nişanlıma ajanda gibi hatırlatma yapıyorum artık yoruldum ya aldığım peçete diye englishhomedakiler amerikan servis olarak çıktı bugün o da değiştirilecekBizimde sıcak su için termosifonmu ne ondan takılacak fırının açılması için borusuda bağlanacak ama onlar çeyizden sonraya kaldı öyle yapalım sonra yapalım dedim sonuçta daha 2 haftamız varsenin çeyiz ne zaman gidecek haftaya cumartesi iğneli epilasyonum olmasaydı haftaya götürmek istiyordum ama yetiştiremem diye bu hafta sonuna istiyorum bakalım yetişecekmi perdeler falanpazar seçim o zaman hiç götüremezdik kayınvalidem uzağa davetiye dağıtmaya gidecekmiş daha bizimde davetiyeler duruyor çıldırıcığimmm

ben 2 hafta önce götürdüm çeyizimi canım o dert kaltı başımdan çok şükür koca bi kamyonla gitti eşyalar hala daha birsürü şey götürüyoruz bitmiyo valla yeni şeyler alıp duruyom baya kalabalık gittik herkes bişey yaptı kıyafetleri mutfak eşyalarını falan hep yerleştirdik çok şükür .. davetiye bizimde sorun canım dağıtmaya başladık ama daha şehir dışındakiler var bu hafta sonu annemle babam gidip dağıtcaklar önümüzdeki hafta sonuda giderler öyle öyle halletmeye çalışcaz artık .. yarın bohça alışverişine çıkıcaz çıkmışken kına alışverişini de halledelim diyoruz ama bakalım zaman kalırsa onu halledicem ... vee ben nikah şekeri olayını napcam bilmiyorum kavanozlardan istiyodum hazır olanlar pahalı geldi kendim yaparım dedim ama hala malzemelerini alıp yapmaya başlamadım nolcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…