• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kızlar günaydın tatile girdiğimden beri işe kacta kalkıyosam o saatte 6buçukta kalkıyorum ve gerçekten geri uyuyamıyorum salı sabahı eşimin yani müstakbel eşimin memleketi havzaya geldik bi gece orda yattım dun baya kosturduk dun otele geldim ve supriz olarak teyzemlerde erken geldi onlarla beraberim ama hem heyecan hem stres var üzerimfe hep aglamaklıyım bide üzerimde ben ne yaptım havası var yani kararsızım evlenmesem mi acaba diyip duruyorum kendi kendime bide herkes gelip soruyo emin olmadığın nişi var mı diye sormayın zaten kötü hissediyorum ben ama diyemiyorumda of napcam bilmiyorum zaten telefondan giriyorum resm yukleyemiyorum görümcem ile geln converse i yaptık cok güzel oldu gelinliğimi kınalığımıda göstermek istiyorum ama tlfndam yuklenmiyo :KK43:
canım hepimizde var sanırım o duygu bende bi garibim sanki başkası evlenicek gibi durumu daha idrak edemedim 23 gün kaldı sonlara doğru durumu idrak edicem galiba :KK43: olmazsa sakinleştirici falan mı içsen burda ilaç ismi veren arkadaşlarda oldu bi araştır istersen canım .. resimlerini çok merak ettim canım eminim hepsi birbirinden güzeldir dönünce yüklersin resimlerini sakin olmaya çalış senin en mutlu günün tadını çıkar :KK51:

Kızlaaaaar muhteşem bir kına gecem oldu :) Herkes hayran kaldı. Hayal bile edemeyecegim kadar güzeldi. Organizasyon firmasi inanilmaz guzel bir ortam ve eglence yaratti. Kina anina kadar her sey cok guzeldi sonrasinda kina yakilirken cok agladim anneme sarildim bir daha agladim. Sonra tekrar oynamaya devam :) Icimde hem büyük bir mutluluk bugunu sorunsuz alnimin akiyla atlatmanin ferahligi hem de büyük bir burukluk var. Allah isteyen herkese yasatsin insallah sizlerin de cok guzel gecer... Sizi seviyorum bugun imam nikahi cumartesi de dugun var bana sans dileyin :)

Kızlaaaaar muhteşem bir kına gecem oldu :) Herkes hayran kaldı. Hayal bile edemeyecegim kadar güzeldi. Organizasyon firmasi inanilmaz guzel bir ortam ve eglence yaratti. Kina anina kadar her sey cok guzeldi sonrasinda kina yakilirken cok agladim anneme sarildim bir daha agladim. Sonra tekrar oynamaya devam :) Icimde hem büyük bir mutluluk bugunu sorunsuz alnimin akiyla atlatmanin ferahligi hem de büyük bir burukluk var. Allah isteyen herkese yasatsin insallah sizlerin de cok guzel gecer... Sizi seviyorum bugun imam nikahi cumartesi de dugun var bana sans dileyin :)
ayyy tüylerim diken diken oldu okurken canım ne güzel geçmiş çok şükür :nazar: inşallah darısı başımıza ...
:KK68:

canım benimmmmmm :KK19:

ben de anneme sarılıp "oldu mu" demiştim kına yakıldıktan sonra, kamera kaydında bile duyuluyor :KK51:

düğünde de çok eğlenirsin umarım :KK5:

Canim her seyin istedigin gibi gecmesine cok sevindimmmmm. Bugun senin dugun gunun yine her sey gonlunce olur insallah. Biz de seni seviyoruz :KK15:

Gunaydin kizlar. Dun gece balayindan donduk :) evi bok goturuyor sabahin korunden beri onunla ugrasiyoruz esim sozde yardimci olmaya calisiyor ama her seye karismasina acayip uyuz oldum ben de onu kahvalti almaya gonderdim. Evde hicbir sey yok bugun alisverise cikacagiz da yiyecek bir seyler girecek evimize :)) sizlere de afiyet olsun. Bu hafta sonu dugunu nikahi olan tum gelinleri tebrik ediyorum ve kolayliklar diliyorum :KK68:

Ca
Kizlarrr suan kuafordeyim aksama dugunum var :) Sizi seviyorum :)

Canım allah mutlu mesut etsin. İnş herşey istediğin gibi geçmiştir. Yarın da benim dugunum vr ama canım çok sıkkın şehir dısından ailem geldi ve az önce annemle cok ciddi tartıstık. Canım cok sıkkın

show time organizasyonu kına gecelerini tavsiye ederim herkeze biz cok memnun kaldık ve işlerinde uzmanlar

Iyi geceler kızlar balayı yolundan selamlar sevgiler :) Muhtesem bir düğün ağzına kadar kalabalık bir salonla geceyi sonlandirdik :) Tek pürüz fotoğrafçı kadındı hiçbir pozu yakalayamadi her seyi tekrar yaptirdi bize ama o bile keyfimizi kaciramadi :) Allah hepinize benim gibi sorunsuz güzel bir düğün nasip etsin :) Canım arkadaşım nehirnil111 nehirnil111 de yanımdaydi ona bir de buradan tesekkur ediyorum onu çooook seviyorum :* Sizleri de çok seviyorum :)

Iyi geceler kızlar balayı yolundan selamlar sevgiler :) Muhtesem bir düğün ağzına kadar kalabalık bir salonla geceyi sonlandirdik :) Tek pürüz fotoğrafçı kadındı hiçbir pozu yakalayamadi her seyi tekrar yaptirdi bize ama o bile keyfimizi kaciramadi :) Allah hepinize benim gibi sorunsuz güzel bir düğün nasip etsin :) Canım arkadaşım nehirnil111 nehirnil111 de yanımdaydi ona bir de buradan tesekkur ediyorum onu çooook seviyorum :* Sizleri de çok seviyorum :)
canım nasıl mutlu oldum çok güzel geçmiş düğünün darısı başınmıza inşallah :) şimdi bütün yorğunluğu atma zamanı tadını çıkar :)

Gunaydin kizlar. Dun gece balayindan donduk :) evi bok goturuyor sabahin korunden beri onunla ugrasiyoruz esim sozde yardimci olmaya calisiyor ama her seye karismasina acayip uyuz oldum ben de onu kahvalti almaya gonderdim. Evde hicbir sey yok bugun alisverise cikacagiz da yiyecek bir seyler girecek evimize :)) sizlere de afiyet olsun. Bu hafta sonu dugunu nikahi olan tum gelinleri tebrik ediyorum ve kolayliklar diliyorum :KK68:
Canım mutluluklar dilerim:nazar::KK60:İlk günler o uyuzluklar olur yavaş yavaş alışacaksınız birbirinize:KK68:
Kizlarrr suan kuafordeyim aksama dugunum var :) Sizi seviyorum :)

Bende seni çok ama çok seviyorum kuzucum çok güzeldi herşey hatta muhteşemdi hayatımda ilk defa bu kadar güzel ve tatlı hatta bal gibi cana yakın bir gelin gördüm :KK19:en güzeli de herkesten çok eğlenmeniz insanları eğlendirmenizdi nasıl güzeldi ya hala dilimizde bizim nişanlımızla keşke daha uzun durabilseydik diye üzülmedik değil yani:KK61:müziği eğlencesi ortamı herşey harikaydı çok eğlendik çok:nazar::KK60:Rabbim hep o güzel yüzünüzü güldürsün en kötü gününüz öyle olsun inşallah:KK73::KK71:

:KK9::KK9:Dünya Mutfağı Oylaması:KK9::KK9:
1.png

Back