- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
- #8.061
canım hepimizde var sanırım o duygu bende bi garibim sanki başkası evlenicek gibi durumu daha idrak edemedim 23 gün kaldı sonlara doğru durumu idrak edicem galiba olmazsa sakinleştirici falan mı içsen burda ilaç ismi veren arkadaşlarda oldu bi araştır istersen canım .. resimlerini çok merak ettim canım eminim hepsi birbirinden güzeldir dönünce yüklersin resimlerini sakin olmaya çalış senin en mutlu günün tadını çıkarKızlar günaydın tatile girdiğimden beri işe kacta kalkıyosam o saatte 6buçukta kalkıyorum ve gerçekten geri uyuyamıyorum salı sabahı eşimin yani müstakbel eşimin memleketi havzaya geldik bi gece orda yattım dun baya kosturduk dun otele geldim ve supriz olarak teyzemlerde erken geldi onlarla beraberim ama hem heyecan hem stres var üzerimfe hep aglamaklıyım bide üzerimde ben ne yaptım havası var yani kararsızım evlenmesem mi acaba diyip duruyorum kendi kendime bide herkes gelip soruyo emin olmadığın nişi var mı diye sormayın zaten kötü hissediyorum ben ama diyemiyorumda of napcam bilmiyorum zaten telefondan giriyorum resm yukleyemiyorum görümcem ile geln converse i yaptık cok güzel oldu gelinliğimi kınalığımıda göstermek istiyorum ama tlfndam yuklenmiyo