• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Ben yarin evleniyorum kizlar bu saat oldu hala uyuyamadim sabah 7 bucukta kuaforde olmamiz gerekiyor :KK14: ben hic hazir degilim nasil boyle bir karar verdim bilmiyorum hayatim komple degisecek :cry: insallah benim de sizlerin de sorunsuz dugunleri nikahlari olur. Bir dahaki yazisim balayindan olur muhtemelen. Bu arada evlenecek olanlari simdiden tebrik ederim dilerim her sey istediginiz gibi gecer kizlar. Sizi seviyorum guzel gelinler :KK61:

Ben yarin evleniyorum kizlar bu saat oldu hala uyuyamadim sabah 7 bucukta kuaforde olmamiz gerekiyor :KK14: ben hic hazir degilim nasil boyle bir karar verdim bilmiyorum hayatim komple degisecek :cry: insallah benim de sizlerin de sorunsuz dugunleri nikahlari olur. Bir dahaki yazisim balayindan olur muhtemelen. Bu arada evlenecek olanlari simdiden tebrik ederim dilerim her sey istediginiz gibi gecer kizlar. Sizi seviyorum guzel gelinler :KK61:
Canım benim böyle hissetmen cok normal ben de nikahtan once ayni seyleri hissetmistim ama emin ol imzayi attiktan sonra hepsi gececek :) Dugunde de bir guzel oynayip kurtlarini dokeceksin stresin gececek. Sonra da balayindan bizlere cok mutlu oldugunu yazacaksin :) Simdiden tebrik ederim insallah her sey cok guzel gecer cok guzel bir gelin olacaksin :* Kalbimiz seninle...

Evimi tamamen yerlestirdik gelin yatagi da yapildi artik hazir... Annemin evini toparliyoruz herkeste bir telas var. Bu saat oldu hala ayaktayim cok garip hisler icerisindeyim. Son 5 gün inşallah her şey hayal ettiğim gibi olur dile kolay 8 yıl bugunlerin hayalini kurdum. Sizleri cok seviyorum canlarim :*

Evimi tamamen yerlestirdik gelin yatagi da yapildi artik hazir... Annemin evini toparliyoruz herkeste bir telas var. Bu saat oldu hala ayaktayim cok garip hisler icerisindeyim. Son 5 gün inşallah her şey hayal ettiğim gibi olur dile kolay 8 yıl bugunlerin hayalini kurdum. Sizleri cok seviyorum canlarim :*

Beni ağlattınız ama ya :KK61:okudukça çok fena oldum inşallah hepimiz çok ama çok mutlu oluruz:nazar::KK68:

Buralar çok sessiz oldu En Büyük KK

Balaylarından sonra gelirler görürüm onları sonrada biz yokuz :KK54::KK70:

huuu huuuu taze gelin döndüüüüü :KK70::KK70:

selam kızlaaarrrr çok özledim hepinizi tam 37 sayfa okudum sabah işe gelir gelmezzzz :KK48:

bugün tam iki haftayı devirdik, Rabbim isteyen herkese nasip etsinn :KK51:

düğüne bir hafta kala izne ayrılmıştım, o kadar çok koşturdum ki, kına müzik listemi bile kına sabahı hazırladım :KK55::KK55:

kınada hiç ağlamadım, evden çıkarken biraz duygulandım ama bir damla gözyaşı dökmedim, :KK59:
çünkü ben bir başlarsam kimse durduramazdı, kimse de kendi gözyaşını tutamazdı,:KK51:
hep güldüm, fotoğraflarımın hepsinde en az 10 dişim var :KK70::KK70:

düğün gecesi eşim de ben de çok yorulduk zaten saçımı açmak 1 saat sürdü :KK48:

biraz oynaşalım dedik ama yorgunluktan sızdık :KK22:

ertesi sabah ver elini alaçatı, çeşme, ılıca,izmir, konak, karşıyaka derken bir haftalık tatilimiz bitti ve geri döndük,
bir de yanmışız amele gibi çok fena :-)
hiç denize giremedim, zaten balayının yarısında regli oldum :KK70:

evimizdeki bir hafta boyunca sürekli eksik gedik tamamlamaya çalıştık, düğünden önce market alışverişi yapmamıştık, balayından dönünce yaptık, inanın şu an evimde iki tane bile soğan yok, bi türlü tamamlayamadık :KK70:

haa bu arada kına ve düğünde ağlayamamamın acısını annemlere ilk kez gittiğimde çıkarttım, yaklaşık 3 saat boyunca elimde peçeteyle ağladım da ağladım :mad:

velhasılı kelam geldi geçti ve missavukat bugün işe başladı :KK59:

vatana millete hayırlı olsun :KK15:

selam kızlaaarrrr çok özledim hepinizi tam 37 sayfa okudum sabah işe gelir gelmezzzz :KK48:

düğüne bir hafta kala izne ayrılmıştım, o kadar çok koşturdum ki, kına müzik listemi bile kına sabahı hazırladım :KK55::KK55:

kınada hiç ağlamadım, evden çıkarken biraz duygulandım ama bir damla gözyaşı dökmedim, :KK59:
çünkü ben bir başlarsam kimse durduramazdı, kimse de kendi gözyaşını tutamazdı,:KK51:

ertesi sabah ver elini alaçatı, çeşme, ılıca,izmir, konak, karşıyaka derken bir haftalık tatilimiz bitti ve geri döndük,

evimizdeki bir hafta boyunca sürekli eksik gedik tamamlamaya çalıştık, düğünden önce market alışverişi yapmamıştık, balayından dönünce yaptık, inanın şu an evimde iki tane bile soğan yok, bi türlü tamamlayamadık :KK70:

haa bu arada kına ve düğünde ağlayamamamın acısını annemlere ilk kez gittiğimde çıkarttım, yaklaşık 3 saat boyunca elimde peçeteyle ağladım da ağladım :mad:

Canım hoşgeldin mutluluklar dilerim bir ömür boyu maşallah herşeyinin güzel geçmesine çok sevindim:nazar::KK60:Herşey gönlünce olsun inşallah:KK68:Balayıda yapılmış düğün kına ohh istediğin gibi olmuş ne güzel canım :21:eksik bitermi yavaş yavaş tamamlarsınız elbet sıkıntı yapma hangimizin yok ki :KK19:

Canım hoşgeldin mutluluklar dilerim bir ömür boyu maşallah herşeyinin güzel geçmesine çok sevindim:nazar::KK60:Herşey gönlünce olsun inşallah:KK68:Balayıda yapılmış düğün kına ohh istediğin gibi olmuş ne güzel canım :21:eksik bitermi yavaş yavaş tamamlarsınız elbet sıkıntı yapma hangimizin yok ki :KK19:

teşekkür ederimmm canımmmmm :KK19::KK19:

anı yaşadım o yüzden herşey yolunda gitti sanırım :KK48:

Canim hos geldin :) Her seyin guzel gecmesine cok sevindim :KK66:

Canım hoş geldin biz de seni cok özledik :) Her seyin yolunda gitmesine cok sevindim :) Simdi bizler de seninle aynı heyecanlari yaşıyoruz benim dugunume 4 kınama 2 gün kaldı :) Insallah sonunda ben de senin gibi her sey cok guzeldi diye gelebilirim iyi ki yazdin cok sevindim...

Benim icin kınaya 2 düğüne son 4 gün :) Heyecanlı mıyım ne durumdayım inanın bilmiyorum cok soğuk kanliyim su iki gündür :) Esim yolda sonunda geliyor Allah kısmet ederse yarın yanımda olacak ve kosturmaya devam edecegiz. yarin salonla gorusup giydirme renklerine cicek ve samdanlara karar vercegiz sonra da dişçi randevumuz var :) Yine yazarım sizi seviyorum...

Benim icin kınaya 2 düğüne son 4 gün :) Heyecanlı mıyım ne durumdayım inanın bilmiyorum cok soğuk kanliyim su iki gündür :) Esim yolda sonunda geliyor Allah kısmet ederse yarın yanımda olacak ve kosturmaya devam edecegiz. yarin salonla gorusup giydirme renklerine cicek ve samdanlara karar vercegiz sonra da dişçi randevumuz var :) Yine yazarım sizi seviyorum...
canım sayılı gün işte geliyo hemen çok az kaldı senin darısı bizim başımıza :nazar: herşey çok güzel olcak inşallah canım keyfini çıkar anı yaşa :KK51:

Alanya dan selamlar kizlar :) cok sukur her seyi geride biraktik problemsiz bir nikah ve arkasindan unutulamayacak teknede dugun ile evlenme olayini hallettik :) tek problem bendim. Taki toreninde annem babam gelince aglamaya basladim sonrasinda zor sustum. Teknede hic aglamadim cok eglenceli oldu ama tekne bitip de eve gitmek gerekince oyle bir agladim ki icim disima cikti. Eve geldik ben butun gece ve hatta sabah agladim. Balayina sis gozlerle geldim esim sagolsun cok anlayisli ilk gun annemlere gitmeyi bile teklif etti ama o sis gozlerle gidersem onlar daha cok uzulur diye gitmedik. Nasil alisicam annem babamdan ayri yasamaya bilmiyorum su an yazarken bile gozlerim dolu dolu. Cok ozledim. Cok sukur cok yakiniz ya baska sehirlere gelin gidenler? Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar. Herkese iyi kinalar, dugunler ve iyi eglenceler. Hepinizi optum.

Alanya dan selamlar kizlar :) cok sukur her seyi geride biraktik problemsiz bir nikah ve arkasindan unutulamayacak teknede dugun ile evlenme olayini hallettik :) tek problem bendim. Taki toreninde annem babam gelince aglamaya basladim sonrasinda zor sustum. Teknede hic aglamadim cok eglenceli oldu ama tekne bitip de eve gitmek gerekince oyle bir agladim ki icim disima cikti. Eve geldik ben butun gece ve hatta sabah agladim. Balayina sis gozlerle geldim esim sagolsun cok anlayisli ilk gun annemlere gitmeyi bile teklif etti ama o sis gozlerle gidersem onlar daha cok uzulur diye gitmedik. Nasil alisicam annem babamdan ayri yasamaya bilmiyorum su an yazarken bile gozlerim dolu dolu. Cok ozledim. Cok sukur cok yakiniz ya baska sehirlere gelin gidenler? Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar. Herkese iyi kinalar, dugunler ve iyi eglenceler. Hepinizi optum.
Tatlim benim her seyin sorunsuz gecmesine cok sevindim guzel gelinimiz :) Aileden ayrilmak cok zor zamanla alisacagiz doganib kanunu bu... Uzulme bak sevdigin adama kavustun aileni de sik sik goreceksin. insallah cok mutlu olursunuz :) :*

Kizlar yarin fotograf cekimimiz var sabah 10 da makyaj randevuma gidiyorum oradan da kuafore gecip sacim yapilacak :) Insallah guzel bir gun geciririz yorgun olmazsam aksama yine yazarim :) Diger gun de kinam var hayırlısı :)

kızlar iyi geceler hatta iyi sabahlar hengameden yazamıyorum k. bakmayın :( bu akşam kınam var, ve heyecan yapmaya basladım bile bi duygusallık çöktü içime :( ama aynı zmanda kosturma halindeyim. hepinizi öpüyorum

Kizlar yarin fotograf cekimimiz var sabah 10 da makyaj randevuma gidiyorum oradan da kuafore gecip sacim yapilacak :) Insallah guzel bir gun geciririz yorgun olmazsam aksama yine yazarim :) Diger gun de kinam var hayırlısı :)

kızlar iyi geceler hatta iyi sabahlar hengameden yazamıyorum k. bakmayın :KK43: bu akşam kınam var, ve heyecan yapmaya basladım bile bi duygusallık çöktü içime :KK43: ama aynı zmanda kosturma halindeyim. hepinizi öpüyorum

kızlar o beklediğiniz günler gelip çattı:KK4: böyle okudukca bende çok heycanlanıyorum benim daha 24 günüm var :KK17:
inşallah herşey gönlünüzce geçer güzel gelinler haberlerinizi , resimlerinizi bekliyoruz tadını çıkarın her anın :KK36:

Ağlatma beni canım ya:KK61:Hayırlı olsun mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsun inşallah:nazar::KK68:
Rabbim yardımcın olsun kuzum :KK68:
kızlar iyi geceler hatta iyi sabahlar hengameden yazamıyorum k. bakmayın :KK43: bu akşam kınam var, ve heyecan yapmaya basladım bile bi duygusallık çöktü içime :KK43: ama aynı zmanda kosturma halindeyim. hepinizi öpüyorum
Canım Rabbim yardımcın olsun o duygusallık bende şimdiden var inşallah gönlümüzce olsun herşey ailelerimizde bizi mutlu gördükçe mutlu olacak :nazar::KK68:

hadi bakalım mayıs ayı gelincikleri son birr ikiiiii :KK55:

ayy şaka gibi ben evleneli 20 gün olmuş zaman öyle bir geçti ki :KK51:

şimdiden Allah yardımcınız olsun kızlar, kına düğün yorgunluğu balayında atılmıyor maaleseff :KK70::KK70:

Kızlar günaydın tatile girdiğimden beri işe kacta kalkıyosam o saatte 6buçukta kalkıyorum ve gerçekten geri uyuyamıyorum salı sabahı eşimin yani müstakbel eşimin memleketi havzaya geldik bi gece orda yattım dun baya kosturduk dun otele geldim ve supriz olarak teyzemlerde erken geldi onlarla beraberim ama hem heyecan hem stres var üzerimfe hep aglamaklıyım bide üzerimde ben ne yaptım havası var yani kararsızım evlenmesem mi acaba diyip duruyorum kendi kendime bide herkes gelip soruyo emin olmadığın nişi var mı diye sormayın zaten kötü hissediyorum ben ama diyemiyorumda of napcam bilmiyorum zaten telefondan giriyorum resm yukleyemiyorum görümcem ile geln converse i yaptık cok güzel oldu gelinliğimi kınalığımıda göstermek istiyorum ama tlfndam yuklenmiyo :(

Back