- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
- #8.001
günaydın kızlar düğünüme tam 1 ay var 14 haziran gelsin artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim ben sana hiç kıyamam :) Düğün stresi seni çok etkilemiş ben de kötüyüm de senin kadar değil daha günüm olduğundan sanırım... Her şey çok güzel olacak muhteşem bir gelin olacaksın bize yazmayı ihmal etme seni seviyoruz :)Selam kizlar evimin son temizligi yapildi bugun. Dunden beri bitmeyen bir aglama krizim var bugun pasiflora icmeye basladim stres dayanilmayacak bi hale geldi benim icin. Yarin fotograf cekimi ve kina var ama sanki baskasininkine katilicam gercek gibi gelmiyor ama o kadar gerginim ki sebepsiz yere. Insallah bi an once ben kafayi siyirmadan bu surec biter gider.. Eger stres probleminiz varsa pasiflorayi oneririm hem de bitkisel :)
Az kaldı az çabucak geçiverecek :) Benim de kaldı 9 kınam haftaya bugüngünaydın kızlar düğünüme tam 1 ay var 14 haziran gelsin artık
günaydın kızlar düğünüme tam 1 ay var 14 haziran gelsin artık
Aynen canım herkes gidiyor bir yerlereBuralar çok sessiz oldu
Sorma canım unutulduk :)Aynen canım herkes gidiyor bir yerlere
Biz unutulacak insan mıyız yaSorma canım unutulduk :)
Madem giriyorsun iki satır yazsana düğündaşım :)Aaa ne demek unutulduk ben telefondan girdiğimden sürekli logout oluyom ondan :) yoksa ben daha burdayım yani :)
Bilmiyorum ki nilim baksana kimse pas vermez oldu topiğimde sinek avlanıyorBiz unutulacak insan mıyız ya
Balaylarından sonra gelirler görürüm onları sonrada biz yokuzMadem giriyorsun iki satır yazsana düğündaşım :)
Bilmiyorum ki nilim baksana kimse pas vermez oldu topiğimde sinek avlanıyor
Yazıyorum düğündaşımda sonra bişi yazıyoken iş geliyo göndermeyi unutorum :) kafam bi dünya zaten :)Madem giriyorsun iki satır yazsana düğündaşım :)
Bilmiyorum ki nilim baksana kimse pas vermez oldu topiğimde sinek avlanıyor
Aynen kuzum biz de onlara pas vermicezBalaylarından sonra gelirler görürüm onları sonrada biz yokuz
Hepimiz öyleyiz canım ya kaldı 9 gün var mı heyecan :) Haftaya bugün benim kınam var :)Yazıyorum düğündaşımda sonra bişi yazıyoken iş geliyo göndermeyi unutorum :) kafam bi dünya zaten :)
Balayından girip balayındayım diycem daha detay vermeyeceğim ahahaAynen kuzum biz de onlara pas vermicez
Ya ben daha pek bişi anlayamadım alcagım seyleridekendim secmedim evide başkası yerleştirdi yani annem ondan suan sadece bekliyorum yani :)Aynen kuzum biz de onlara pas vermicez
Hepimiz öyleyiz canım ya kaldı 9 gün var mı heyecan :) Haftaya bugün benim kınam var :)
Bu kadar uzun olmaması lazım benim hemen hallolmuştu. Bence bir sorun ne zaman dağıtacaksınız onu da düşünün canım.kızlar 1 hafta önce davetiye için konuşmaya gittik kayınpederimin tanıdığı bi yer varmış gittik beğendim adet söyledik ama hala ortada bişey yok bu kadar uzun mu sürüyo davetiye işi ya adam daha şablon göndericek biz onay verince basıcak ama hala bi şablon hazırlayamadı bide davetiye arkasına harita bastırıcaz düğün yeri için onuda hazırlamadı 1 haftadır bekliyoruz tanıdık diye bişey diyemiyoruz normal mi bu kadar uzun sürmesi sizce ?
kızlar 1 hafta önce davetiye için konuşmaya gittik kayınpederimin tanıdığı bi yer varmış gittik beğendim adet söyledik ama hala ortada bişey yok bu kadar uzun mu sürüyo davetiye işi ya adam daha şablon göndericek biz onay verince basıcak ama hala bi şablon hazırlayamadı bide davetiye arkasına harita bastırıcaz düğün yeri için onuda hazırlamadı 1 haftadır bekliyoruz tanıdık diye bişey diyemiyoruz normal mi bu kadar uzun sürmesi sizce ?
Bu kadar uzun olmaması lazım benim hemen hallolmuştu. Bence bir sorun ne zaman dağıtacaksınız onu da düşünün canım.
canım 1 hafta olduysa normal olabilir ama yinede sormanızda fayda var sorun yoktur sanmıyorum.