Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

üstümden tır geçti sanki. çok zor günler yaşadım, yoruldum, bunaldım üstelik iyileşmeye bile çalıştım. Elhamdülillah diyeyim başka sınavdan geçmeyeyim inşallah. toparlandık biraz. ev tutuldu bütün hazırlıklar yapıldı. düğün tarihini değiştirmedik. hatta hiç düşünmüyorduk ama balayı bile ayarladık. ne stresli bi süreçmiş kızlar yaa. ben hiç bişey anlamadım güzel geçmedi. inşallah sonu güzel olur. dualarınız da beni de unutmayın.

tanıdıklarla iş yapmak hep gıcıktır sıkıştırın yoksa sonra siz sıkışacaksınız

Canım şablon falan basit iş 2 güne elimizde oldu öyle söyleyeyim 1 güne bile basılıyor zaten herşey hazırlarında var zor birşey istemediyseniz harita belki oyalar yaptırmadığım için ona kesin birşey söyleyemiyorum ama ısrar edin bugün tekrar arayın derim ailemiz uzak bir yere gidecek Ankaraya mesela dağıtmaya götürecek kesinlikle hafta sonuna elimize almalıyız gibi meselagötürülüyor yalan değil yani annem gitti mesela
selamm arkadaslar çok çok az kaldı artık 23 mayıs son bi gelin çiçeğim kaldı onun siparişini vercem bıkaç güne teslim edıyolarmıs hersey bıttı artık gün sayıyorum
Hoşgeldin canım herşeyin bitmiş gelin çiçeği de hallolur hayırlısıyla

Canım toparlamanıza çok sevindim zorlu süreçler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun önemli olan atlatabilmek sağlık huzur inşallah sonrasında hiç sıkıntı çekmezsiniz

Sağol canım nasılsın
iyiyim canım davetiye işine sinir oldum davetiyeler gelmiş adam şablon haırlicak biz tamam deyince basıcak vericek ama daha şablon hazırlayamadı nişanlım arıyo hergün ama bugün göndercem diye gene göndermiyo adamın dükkanı basıcam az kaldı

Gunaydin kizlarrrrr oncelikle hepinize iyi kandiller aglak hallerim ilacla gecti ve hatta dun kinamda beni aglatamadilar oyle soyleyeyim :)) dun sabahin korunde gittik fotograf cektirmeye mahvolduk ama cok da eglendik ogleden sonra bitti isimiz sonrasinda da kina hazirliklariyla gecti. Kina da gayet guzeldi ama gec basladik cunku lanet olasi bi yol calismasi ve dolayisiyla trafik vardi her seye ragmen guzel ve yorucu bi gundu. Ben sirami savdim darisi sizlerin basina bu aksam da imam nikahim kiyilacak

Canım net bir şekilde şehir dışına davetiye gönderileceğini biletin alındığını yetişmesi gerektiğini söylesin nişanlın
Canım herşeyin güzel geçmesine çok çok sevindim mutluluklar dilerim şimdiden gönlünce eğlenmişsin bazı aksikler hep olur keyfini çıkarmaya bakacaksın

hayırlı olsun canımm aksilikler mutlaka olur ama sen keyfini çıkarmışsın ne güzel darısı bizim başımıza inşallah

selamm arkadaslar çok çok az kaldı artık 23 mayıs son bi gelin çiçeğim kaldı onun siparişini vercem bıkaç güne teslim edıyolarmıs hersey bıttı artık gün sayıyorum
rujj Bitmiş canım hepsi ne kalmış ki son 8 günümüz kaldı çıldırıciiiim
Aranızın düzelmesine sevindim tatlım. Allah nişanlına sağlık sıhhat versin kısa zamanda düzelir inşallah. Doğru kararı verdiğine inanıyorsan için rahat olsun. Bu dönemlerde hepimiz sıkılıp buınalıyoruz düğünden sonra bu durumların geçeceğini düşünüyorum.
Günaydın hayırlı cumalar hayırlı kandiller herkeseRabbim bütün dualarımızın karşılığını almamızı nasip etsin
Hayırlı kandiller kuzucum

Ayy ne güzel geçmiş kınada ben ağlarım diye düşünüyorum bakalım nasıl olacak Haftaya senin yaşadıklarını ben yaşayacağım :) Çarşamba fotoğraf çekimi, perşembe kına cuma imam nikahı :)) Salı da düğün salonuyla görüşeceğiz, dişçiye gideceğiz ve benim makyöze bir uğramam lazım :) Ayy çok yoğun geçecek bu hafta Ev temizlenecek kuaförde epilasyon işleri var oy oy
Günaydın herkese, hayırlı kandiller.

Ben evlendim

Yarın çeyizim gidiyor
Günaydın canım iyi kandiller :) Taze gelin gelmiş :) Her şey çook güzel olacak :)

kızlar hiç kimseyi takmadım 11 bucuga kadar oynadım herkes izledi hiiiiç de umrumda olmadı ne diyecekleri. ben bu zamana kadar yaşadığım stresi attım orda, he bi de 7 kocalı hürmüz'ün bu gece lazım diye bi şarkısı var onda hem söyledim hem oynadım herkesin ağzı beş karış açık kaldı :))))) bu da bizim kınamız

Eklentiler

• kinamiz.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 118
Tabi ki oynayacaksın canım söyleyeceksin senin gecen kimseyi takmak yok tabisiKınalarını sevsinler hemen yıkadınmı ne kadar tuttun ben sabaha kadar dursun diyorum kapkara olmaz herhalde

Oynayacaksın tabiki ben de bol bol oynayacağım Allah kısmet ederse. Boşver o haset fesat bakanları Kınanı sevsinler senin maşallah maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…