• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Allah im işlerim ne güzel peşpeşe rast gidiyo evimizi de tuttuk sayılır ve arasam bulamicagim bi ev denk geldi kızlar ufak tefek işleri kalmış bitmek üzere harika ba yıl dik inşallah herşey gonlumuzce devam eder çok mutluyum :21::21::21:
Hayırlı olsun canım ne güzel başladın güne böyle maşallah :nazar::KK68:

bende ıyı baslamıstım ama calısma arkadaslarıma suan sınır oldum hepsını bı kasık suda bogmak ıstıyorum :rolleyes::KK62:

Kizlaaaar mujdelerle geldim sinavimi kazandım artık memurum çok şükür yılların emeği sonunda nasip oldu :KK73:evlilikte keramat var inaniyorummm

tebrik ederim :KK73:hayırlı olsun

Allah im işlerim ne güzel peşpeşe rast gidiyo evimizi de tuttuk sayılır ve arasam bulamicagim bi ev denk geldi kızlar ufak tefek işleri kalmış bitmek üzere harika ba yıl dik inşallah herşey gonlumuzce devam eder çok mutluyum :21::21::21:

oh ne güzel, maşallah de :nazar:

Her yerde var onlardan takma :)))
kuzum emın ol benımkılerden yoktur bızım odada 6 erkek tek bayan ben olmak uzere 7 kısı calısıyor ve erkekler asırı alevlı bı gunes ısıgı gorduler mı hemen cam acıyolar ama olan bana oluyo suan adet oldum sıcak su torbamı sabah almıstım yanıma ama cam actıkca benım zaten varolan sancım daha da artıyo bu yuzden onları bı kasık suda bogmak ıstıyorum hepsı erkek ve camı kapattıgım anda bana laf edıyolar ama benımkıde can yahu

kuzum emın ol benımkılerden yoktur bızım odada 6 erkek tek bayan ben olmak uzere 7 kısı calısıyor ve erkekler asırı alevlı bı gunes ısıgı gorduler mı hemen cam acıyolar ama olan bana oluyo suan adet oldum sıcak su torbamı sabah almıstım yanıma ama cam actıkca benım zaten varolan sancım daha da artıyo bu yuzden onları bı kasık suda bogmak ıstıyorum hepsı erkek ve camı kapattıgım anda bana laf edıyolar ama benımkıde can yahu
Rahatsızım dersen bir şey demezler belki?

Rahatsızım dersen bir şey demezler belki?
ondan sonrada yazın ceket gıyınce klıma actıklarından adım üşüyen kıza cıktı :) usudugumden degıl kı arkadas sız bı acıyonuz klımayı eksı 5 dereceye sankı bende orda buz kalıbı gıbı oluyorum zaten oturrak calısıyoruz bıde boyle yapıyolar hayır zaten adet donemımde ben hastaneye kaldırılan bırıyım sımdı dugunede ıkı ay kaldı agrı kesıcı falan ıcersem ya erken bıtıcek sonra gunu oynuıcak yada gec bıtıcek yıne gunu oynıcak bu seferde dugun gunune denk gelıcek ondan korkuyom

Mor :rolleyes: Bunu da mor alırsam eşim beni paralayacak. Mor manyaklığımı artık herkes biliyordur :KK70: Benim gösterdiğim pahalı mı sence?

başka rengi de var sanırsam, ne renk olduğundan emin değilim. ya ben fiyat karşılaştırması konusunda başarılı bir insan değilim :KK12: canlı görüp bakmak lazım sanırım. benimki biraz genişçe ve o yüzden çok rahat geldi bana, ama senin için rahatlık farklı olabilir :KK66:

başka rengi de var sanırsam, ne renk olduğundan emin değilim. ya ben fiyat karşılaştırması konusunda başarılı bir insan değilim :KK12: canlı görüp bakmak lazım sanırım. benimki biraz genişçe ve o yüzden çok rahat geldi bana, ama senin için rahatlık farklı olabilir :KK66:
Geniş olması benim açımdan da rahatlık 42 cm yazıyor. Alacağım galiba emin değilim hala ama :D

ondan sonrada yazın ceket gıyınce klıma actıklarından adım üşüyen kıza cıktı :) usudugumden degıl kı arkadas sız bı acıyonuz klımayı eksı 5 dereceye sankı bende orda buz kalıbı gıbı oluyorum zaten oturrak calısıyoruz bıde boyle yapıyolar hayır zaten adet donemımde ben hastaneye kaldırılan bırıyım sımdı dugunede ıkı ay kaldı agrı kesıcı falan ıcersem ya erken bıtıcek sonra gunu oynuıcak yada gec bıtıcek yıne gunu oynıcak bu seferde dugun gunune denk gelıcek ondan korkuyom
Canım içme ilaç madem öyle :) Yapacak pek bir şey yok aslında sabretmekten başka.

Kizlaaaar mujdelerle geldim sinavimi kazandım artık memurum çok şükür yılların emeği sonunda nasip oldu :KK73:evlilikte keramat var inaniyorummm

Canım hayırlı uğurlu olsun, Rabbim evlenene yardımcı oluyo. Allah işlerini rast getirsin insallah bundan sonra da :KK15:

Ayy canm allah yardmcn olsn telden gryrm fazla yazamycm cok sey sylmk isterdm ama bilgusayarmda kuck bi srn vr uzuldm ya bu ne byle neyse cnm canini skma kaynin ne is yapyrki oyle sylyr

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım, başımda 4 elti 1 görümce var. daha Bu eltimde daha 2-3 kez görüştüm şimdiye kadar ama yaptığı şeyler kendisine yakışmıyo. Bundan sonrada muhattap dahi almayacağım önemsiz biri olduğunu hissettireceğim ona.
Canım küçük kaynım jeofizikmühendisi.

Yok estagfurullah ne terbiyesizliği güzelim. Ben senin için söylüyorum böyleleri için kendini üzmeye değmez. Sevsin kaynını daha çok boşver. Yardım ederse de etsin. Sizden para istemedikten sonra kime ne veriyorsa versin. Kısacası size zararı dokunmasın. Eşinle de bunlar için sakın kavga etme. İş sizin paranızla sizin hakkınıza girmeye başlandığında müdahale edersin. Kesinlikle takmamalısın.
Akıl hocası olamam ama arkadaşlarıma yardım etmeyi seviyorum biraz olsun içini rahatlatabildiysem ne mutlu bana :KK60:

Canım kimi severlerse sevsinler ben kendi sevgimden mesulüm kendi davranışlarımdan mesulüm ama haksızlığa da tahammül edemiyorum. Kendi annem ve babamın çocuklar arasında yaptıkları ayrıma bile dayanamıyorum. Senin dediğin gibi bana zararı olmasın da ne halt ediyorlarsa etsinler. Maalesef kavga ettim kötü oldu içimdekini tutamadım. bir daha böyle canımın sıkılmaması için çok muhattap olmamaya özen göstericem.
Yok yok sen akıl hocamızsın, sensiz buraların tadı olmuyo :KK50:

Allah mutluluğunu daim etsin güzellik. ne güzel işte nasipliymişsin sana sürtünmem lazım :))

Kızlar Esse'nin Gazella markalı ütü masası hakkında ne düşünüyorsunuz? 150 tl bir ütü masası için pahalı mı sizce?

Canım az önce inceledim gösterdiğin ütüyü bana biraz pahalı geldi. ama kullananlar memnunsa bir kere alırsın uzun yıllar seni götürür :)

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz...aranizda nikah sekerlerine karar veren var mi?aklima takildi da birden :)))

Back
X