• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım hayırlı uğurlu olsun, Rabbim evlenene yardımcı oluyo. Allah işlerini rast getirsin insallah bundan sonra da :KK15:

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım, başımda 4 elti 1 görümce var. daha Bu eltimde daha 2-3 kez görüştüm şimdiye kadar ama yaptığı şeyler kendisine yakışmıyo. Bundan sonrada muhattap dahi almayacağım önemsiz biri olduğunu hissettireceğim ona.
Canım küçük kaynım jeofizikmühendisi.

Canım kimi severlerse sevsinler ben kendi sevgimden mesulüm kendi davranışlarımdan mesulüm ama haksızlığa da tahammül edemiyorum. Kendi annem ve babamın çocuklar arasında yaptıkları ayrıma bile dayanamıyorum. Senin dediğin gibi bana zararı olmasın da ne halt ediyorlarsa etsinler. Maalesef kavga ettim kötü oldu içimdekini tutamadım. bir daha böyle canımın sıkılmaması için çok muhattap olmamaya özen göstericem.
Yok yok sen akıl hocamızsın, sensiz buraların tadı olmuyo :KK50:

Allah mutluluğunu daim etsin güzellik. ne güzel işte nasipliymişsin sana sürtünmem lazım :))

Canım az önce inceledim gösterdiğin ütüyü bana biraz pahalı geldi. ama kullananlar memnunsa bir kere alırsın uzun yıllar seni götürür :)
Canim utu masai icin 150 tl normal ama utun ne kdr goremedm

Cani
Kızlar Esse'nin Gazella markalı ütü masası hakkında ne düşünüyorsunuz? 150 tl bir ütü masası için pahalı mı sizce?
canim ben yorumu ilerleyen sayfalara yazmistiim yine yazm uygun cnm bnce guzel ve iyi olursa ben daha fazla bile verirm bi kere aliniyr sonucta herzmn alablcgmz seylr dglrr

günaydın kızlar :) arzu kapadokya civarında oturuyordun galiba biz hala ve hala balayı oteli bulamadık .. :( o civarlarda varsa bildiğin güzel tavsiye eder misin bir otel :( tabi hala boş odası kalmıssa ... :(

günaydın kızlar :) arzu kapadokya civarında oturuyordun galiba biz hala ve hala balayı oteli bulamadık .. :KK43: o civarlarda varsa bildiğin güzel tavsiye eder misin bir otel :KK43: tabi hala boş odası kalmıssa ... :KK43:

Kapadokya karlık evini herkes öneriyor balayı konularında canım bir bakın isterseniz biraz tuzlu fiyatları ama tam balayı çiftleri içinmiş Hoppa

günaydın kızlar :) arzu kapadokya civarında oturuyordun galiba biz hala ve hala balayı oteli bulamadık .. :KK43: o civarlarda varsa bildiğin güzel tavsiye eder misin bir otel :KK43: tabi hala boş odası kalmıssa ... :KK43:
canım evet kapadokya dayım.ben Göreme Kaya Otelde çalışıyorum.internet sitesinden bakabilirsin istersen yardımcıda olurum.beğenmezsende bana özelden msj at başka tavsiyelerdede bulunurum.bütçeniz ne kadar bilmiyorum.ama karlık evi bütçe olarak benim bütçei aşan bi yer.ama çok güzel tabi.yardımcı olurum canım yer konusundada sıkıntı yok geç değil henüz :KK68:
Kapadokya karlık evini herkes öneriyor balayı konularında canım bir bakın isterseniz biraz tuzlu fiyatları ama tam balayı çiftleri içinmiş Hoppa

Slm kızlar bende ağustosta evlendim gelinligim nisanligim kinaligim sıfır alındı birkez giyildi gelinlik ve nisan lik prenses model kinaligim ozel dikim 36.38.40 beden aklınızda bulunsun

canım evet kapadokya dayım.ben Göreme Kaya Otelde çalışıyorum.internet sitesinden bakabilirsin istersen yardımcıda olurum.beğenmezsende bana özelden msj at başka tavsiyelerdede bulunurum.bütçeniz ne kadar bilmiyorum.ama karlık evi bütçe olarak benim bütçei aşan bi yer.ama çok güzel tabi.yardımcı olurum canım yer konusundada sıkıntı yok geç değil henüz :KK68:
yaa bende daha nerde balayı yapcagımıza karar vermedım aslında balayı olmasada olur dıyo ramazan bayramında gıderız bıyerlere falan dedı ama kac aya kadar balayından yararlanabılıyoruz bılmıyorum oyle bısı duydum ben cunku

yaa bende daha nerde balayı yapcagımıza karar vermedım aslında balayı olmasada olur dıyo ramazan bayramında gıderız bıyerlere falan dedı ama kac aya kadar balayından yararlanabılıyoruz bılmıyorum oyle bısı duydum ben cunku
canım bence ufak bi kaçamak yapmak lazım düğünden hemen sonra 2 gun de olsa.balayı için süre ne kadar bilmiorum ama akdeniz tarafnda 7 ay die okumuştum yanlıs hatırlamıyorsam.kapadokyada çalışıyorum ben ama burda ötyle bi zaman dilimi yok balayına geliyoruz dediğiniz zaman yardımcı olurlar kimse ne zaman evlendin die sormaz :)

canım bence ufak bi kaçamak yapmak lazım düğünden hemen sonra 2 gun de olsa.balayı için süre ne kadar bilmiorum ama akdeniz tarafnda 7 ay die okumuştum yanlıs hatırlamıyorsam.kapadokyada çalışıyorum ben ama burda ötyle bi zaman dilimi yok balayına geliyoruz dediğiniz zaman yardımcı olurlar kimse ne zaman evlendin die sormaz :)
iyi iyi supermıs o zamansa :) ya bızım sımdı yol sıkıntımız var samsunda olucak dugunde bıde ıstanbula gerı donucez yanı o yuzden hatta ılk aksam otelde ıkkıncı aksam kayınvalıdemde kalıcakmısız ama bende 3ncu gun bıyerlere gıdıp basbasa bıraz kalalım ıstıyorum ya bakalım nasıl olcak

özleden yazdım canm sana :)

ozaman tatil olur canım ya sanki düğünden hemen sonra daha eğlenceli olur..bizde bugun ayarladık balayını 2.düğünüm 31 mayısta 1 haziranda yolcuyuz italyaya:KK54:düğündense balayına daha çok heyecan duyuyorum:KK53:

kızlar sevdıgınızın cımrı olup olmamasını nası anlarsınız bız sevdıcegımle maddı konularda cok tartısır olduk en ufak bıseye bıle alalım desem hayır demeye basladı ama bunun nedenı evlılık surecınde olmamız mı yoksa gercekten cımrı mı anlayabılmıs degılım ve bu konu benı cok korkutuyo acıkcası babam cımrı erkekden pıntı erkekden herzaman uzak olucaksın der bana ya cok korkuyorum yanı nasıl anlarım cımrı olup olmadıgını

kızlar sevdıgınızın cımrı olup olmamasını nası anlarsınız bız sevdıcegımle maddı konularda cok tartısır olduk en ufak bıseye bıle alalım desem hayır demeye basladı ama bunun nedenı evlılık surecınde olmamız mı yoksa gercekten cımrı mı anlayabılmıs degılım ve bu konu benı cok korkutuyo acıkcası babam cımrı erkekden pıntı erkekden herzaman uzak olucaksın der bana ya cok korkuyorum yanı nasıl anlarım cımrı olup olmadıgını
Canım genelde erkekler bu zaman arefesinde biraz daha tutumlu davranmaya çalışıyorlar bu zamana kadar zaten anlardın cimri olduğunu şu zaman zarfında oluştuysa birşeyler stresten korkudan derim ben mesela sanamı kıyamıyor yoksa gerekli şeylere bilemi hayır diyor örnek verirsen daha rahat yardımcı oluruz sana bir de maddi durumu iyi değilse eğer böyle bir tutum içine girmiş olabilir ödeyemem borç içinde kalırız korkusundanHoppa

Canım genelde erkekler bu zaman arefesinde biraz daha tutumlu davranmaya çalışıyorlar bu zamana kadar zaten anlardın cimri olduğunu şu zaman zarfında oluştuysa birşeyler stresten korkudan derim ben mesela sanamı kıyamıyor yoksa gerekli şeylere bilemi hayır diyor örnek verirsen daha rahat yardımcı oluruz sana bir de maddi durumu iyi değilse eğer böyle bir tutum içine girmiş olabilir ödeyemem borç içinde kalırız korkusundanHoppa
yok kuzum kendısıde bende calısıyoruz evımızın buuyuk ıhtıyaclarını zaten aılelerımız karsılıcak ama en basıtınden bıraz once bı kıtap vardı alayım mı dedım hayır dedı cok bozuldum neden hayır dıyo kı alt tarafı bı kıtp 3.5 tl yanı nolabılır kı

Back
X