- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #5.541
Evet şarkıyı biliyorum Ama yabancı müzik istemedim yoksa maher zahin for the rest of my life düşünmüştüm
Hayirdir canim noluyo sana boyle :)ben yine PembeLokum oldum canım
Hayirdir canim noluyo sana boyle :)
Duzelttim :)yeni rumuzuma alışamadım eskisine geri döndüm
Duzelttim :)
Rica ederim tatlim :)sağol canım :)
Benim sarkilarimi begenmediniz ama ben cok seviyorum
kızlar düğünde giriş müziğinizi belirlediniz mi:))
Benim sarkilarimi begenmediniz ama ben cok seviyorum
Günaydın kızlar :)
Bir sen beğendin kuzucumokeanoss00 kuzucum gibi Burcu Güneş - Mutluyuz ondan esinlendim Bimbambom düşünüyordum ama son karar Mutluyuz
Günaydın kuzum güzel olmaz mı hiç hepsini çaldım farkındaysan
Hadi bakalım güle güle kullanın inşallah :) Benimkiler geldiğinde aynı heyecanı hissetmiştim bilirim :)günaydın gelinleeer..
bugun benim yatak odam geliyoooben orda yokum aklım istanbulda bu yuzden allahtan kayınvalidem var ona güvenim tam
Hayırlı olsun canım büyük bir heyecanı vardırgünaydın gelinleeer..
bugun benim yatak odam geliyoooben orda yokum aklım istanbulda bu yuzden allahtan kayınvalidem var ona güvenim tam
Bir sen beğendin kuzucumDiğer kızlar maşallah hep yabancı şarkılar seçmişler bizimki yanlarında kro gibi kaldı
Yerim ben seniHayırlı olsun canım büyük bir heyecanı vardır
Kuzum ben çevreyi bırak anlamadıgım şarkıda eğlenemem o yüzden türkçe istedimNeresi kıro modernler
Bizimkilerde bakar bende anlamazdımYerim ben seniÇevremi düşünüyorum ben aval aval bakacaklar ne yapıyor bunlar diye :) Hem kendi sevdiğim hem onlar eğlenebileceği bir şey olsun dedim iyi de oldu di mi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?