Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Yastıkları bence de kaz tüyü almayın; hem hayvanlara eziyet hem de yıkama sorunu var. Ben yün aldım, yıkanabiliyor sıkıntısı yok. Yastıklarım da bambu micro karışım; çoğunluk bambu.

Eksiklere bakınca bana da fenalıklar geliyor bazen. Ev arıyoruz, 3 ay kaldı eşya yok... Beyaz eşyaların bir kısmı alındı, mutfak neredeyse tamam gibi ama işte ev olmayınca sanki her şey havada...

Kına organizasyon ve o akşamki fotoğrafçı işini gayet uyguna hallettim çok şükür ondan kurtuldum :)
Canım dış çekim için 550 dediler album yapilacak. Nasıl fiyati sizce? 50 foto dan olusack mat istedim

Yastıkları bence de kaz tüyü almayın; hem hayvanlara eziyet hem de yıkama sorunu var. Ben yün aldım, yıkanabiliyor sıkıntısı yok. Yastıklarım da bambu micro karışım; çoğunluk bambu.

Eksiklere bakınca bana da fenalıklar geliyor bazen. Ev arıyoruz, 3 ay kaldı eşya yok... Beyaz eşyaların bir kısmı alındı, mutfak neredeyse tamam gibi ama işte ev olmayınca sanki her şey havada...

Kına organizasyon ve o akşamki fotoğrafçı işini gayet uyguna hallettim çok şükür ondan kurtuldum :)
Kina icin benim de video cekimine ihtiyacim var ama 500 lira istiyorlar. Uygun bir yer bulamadim ne yapacagim bilmiyorum. Organizasyon firmasiyla anlastim o kadar o eglence olumsuzlessin istiyorum ama ama iste :( Istanbul'da uygun fiyata video cekim yapan biluyorsaniz bana da soyleyin kizlar...

Kina icin benim de video cekimine ihtiyacim var ama 500 lira istiyorlar. Uygun bir yer bulamadim ne yapacagim bilmiyorum. Organizasyon firmasiyla anlastim o kadar o eglence olumsuzlessin istiyorum ama ama iste :KK43: Istanbul'da uygun fiyata video cekim yapan biluyorsaniz bana da soyleyin kizlar...

Ben de videoyu kına mekanıyla ayarlamayı düşünüyorum o yüzden hiç dışardan araştırmadım. Senin mekanın vardır belki bir bildiği ? Normal fotoğraf stüdyoları uyguna yapabiliyorlar ama video çekimi bu 300-400 den aşağı olmaz sanki :-/

Ben kaztüyü ile olan her şeye çok karşıyım. İlk olarak o hayvanlara ne kadar eziyet ederek tüylerini yolduklarını bilmenizi isterim. İkincisi de kaztüyü yıkandığında kötü kokuyormuş. Ben rahat edeceğim diye hayvanların eziyet edilerek üretildikleri şeyleri almayı doğru bulmuyorum. Hem biz öyle çok soğuk bir ülkede yaşamıyoruz kaztüyü daha soğuk ülkeler için uygun bence, hatta kimse kullanmasın yazık hayvancıklara :mad:
çoooook haklısın ben de biliyorum o sahneleri çok yazık biz insanlar zzalimiz

Kizlaaarrr mayistaki dugune yetismesi icin en gec ne zmn ev tutmaliyim.yazdklariniza baktmda ben 2 yil varms gbi rahatim sanki gecmicek gbi .herseyim hazr cok sukur ama ev tutmadik dolayisiyla mobilya ve beyaz esya almadm yardmmm !!!!

Kızlar merhaba hatta iyi geceler izinliyken giremiyorum pek. nasılsınız??? gelinlik baktım bu iki gunde kafamda bi model olustu, ama bunu dikebilecek modaevi gelinlikçi arayısındayım. hftaya en yakın arkadasımı nişanladıktan sonraki izinli oldugum gun artık bi yerle anlasmış olmam lazım. Ankarada gercekten çok iyi terzısı olan, benim istediğimi yapabilecek, guler yuzlu işi ehli bir moda evi bileniniz var mı helpp meee !!!!!

Bende yarın gelinlik deniycm çok heycanliyim içim kıpır kipirrr :)))

aynıı canım,ilk giydiğinde bi duygusallaşıyosun benim gözlerim dolmustu valla, sen ne tepki vercen bakalım

günaydın kızlarrr :KK54:

gelinliklerinizi kolaylıkla bulun inşallahhh :KK55:

buldum sonunda ama bu seferde kafamdaki gelinliği dikebilecek iyi bi terzi arıyorum. böyle giderse glinliği dugun gunu zor görücem acele etmem lazım :KK43:

Kina icin benim de video cekimine ihtiyacim var ama 500 lira istiyorlar. Uygun bir yer bulamadim ne yapacagim bilmiyorum. Organizasyon firmasiyla anlastim o kadar o eglence olumsuzlessin istiyorum ama ama iste :KK43: Istanbul'da uygun fiyata video cekim yapan biluyorsaniz bana da soyleyin kizlar...

aaayy bilen banada desin gecen bi fotografçıya sordum 3 bin tl dedi video cekiminine gözlerim yerinden cıktı o rakamı görünce. ama videoyu film fragmanı gibi yapıyolar hayran kaldım cekimlerine.

merhaba canımm :KK43: ben çok stresliyim şu günlerde hiçç durmadan tartıışır olduk nişanlımla yaa :KK42:

aaaa canım hayırdır inşallah, hangi konuda tartışıyorsunuz? inşallah en yakın zamanda çözüme kavuşturursunuz btanem. birbirinizi yıpratmayın. herşey olacağına varır yeterki tatlı dilli olun. ben böyle diyom ama arada bende tartışıyom :)

aaaa canım hayırdır inşallah, hangi konuda tartışıyorsunuz? inşallah en yakın zamanda çözüme kavuşturursunuz btanem. birbirinizi yıpratmayın. herşey olacağına varır yeterki tatlı dilli olun. ben böyle diyom ama arada bende tartışıyom :)
kuzum ya belli bi konu değil genel olarak çok çabuk sinrleniyoruz eger bi konuda aynı fikirde değilsek o inat ben inat tartışmaya başlıyoruz.çok az kaldı ama mesafe olunca sende bilirsin ki işler dahda zorlaşıyo ya tahammül edemiyoruz artık tartışmalara onu kaybetmekten de korkuyorum.bende anlayışlı olamıyorum bazen oda içim sıkılıyo canım ya :KK43:

Kızlar sabahınbu saatinden hepinize selam olsun :))
Yaklaşık iki haftadır yokum buralarda bi koşuşturma içindeyim nikah işlemleri halloldu 15.05.2015 saat 15:00 :KK70:İlk gelinlik provam haftaya, ve fotografcimizla görüştük o işte tamam veee en önemlisi iş konusunda sınava hazırlanıyorum inşallah olursa dua edin bana
Hepinizi öpüyorum

Kızlar merhaba hatta iyi geceler izinliyken giremiyorum pek. nasılsınız??? gelinlik baktım bu iki gunde kafamda bi model olustu, ama bunu dikebilecek modaevi gelinlikçi arayısındayım. hftaya en yakın arkadasımı nişanladıktan sonraki izinli oldugum gun artık bi yerle anlasmış olmam lazım. Ankarada gercekten çok iyi terzısı olan, benim istediğimi yapabilecek, guler yuzlu işi ehli bir moda evi bileniniz var mı helpp meee !!!!!

aynıı canım,ilk giydiğinde bi duygusallaşıyosun benim gözlerim dolmustu valla, sen ne tepki vercen bakalım

buldum sonunda ama bu seferde kafamdaki gelinliği dikebilecek iyi bi terzi arıyorum. böyle giderse glinliği dugun gunu zor görücem acele etmem lazım :KK43:

aaayy bilen banada desin gecen bi fotografçıya sordum 3 bin tl dedi video cekiminine gözlerim yerinden cıktı o rakamı görünce. ama videoyu film fragmanı gibi yapıyolar hayran kaldım cekimlerine.
Giydim ve hiç çıkarmak istemedim. Istedigim şekilde olmamasina rağmen :)) yani hala arayış içindeyim. Aslında çok kolay buluncak bi model.prenses model kabarik bi gelinlik istiyorum:))

Arada girip bi bakıyorum ne var ne yok.kızlar ne durumda diye.şubatin ortası gibi mobilya işini halletcz. Arkasına hali perde.artık hersey hazır olsun istiuoruuuuum.sen nasılsın arzu.nasıl gidiyo
sıkınntılı canım ya stres çook tartışma çook anlayışş yoook bakalım bi gidebilseydim nişanlımın yanına hersey düzelcek ama :KK43:

Back