Kızlar merhaba hatta iyi geceler izinliyken giremiyorum pek. nasılsınız??? gelinlik baktım bu iki gunde kafamda bi model olustu, ama bunu dikebilecek modaevi gelinlikçi arayısındayım. hftaya en yakın arkadasımı nişanladıktan sonraki izinli oldugum gun artık bi yerle anlasmış olmam lazım. Ankarada gercekten çok iyi terzısı olan, benim istediğimi yapabilecek, guler yuzlu işi ehli bir moda evi bileniniz var mı helpp meee !!!!!
aynıı canım,ilk giydiğinde bi duygusallaşıyosun benim gözlerim dolmustu valla, sen ne tepki vercen bakalım
buldum sonunda ama bu seferde kafamdaki gelinliği dikebilecek iyi bi terzi arıyorum. böyle giderse glinliği dugun gunu zor görücem acele etmem lazım
aaayy bilen banada desin gecen bi fotografçıya sordum 3 bin tl dedi video cekiminine gözlerim yerinden cıktı o rakamı görünce. ama videoyu film fragmanı gibi yapıyolar hayran kaldım cekimlerine.