Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Yaa benim de çok ağrıyor Yarın gidicem muhtemelen.. Kanal tedavisi der diye çok korkuyorum.... Hiç yaptırmadım da...

Sana da geçmiş olsun canım çabucak geçer inşallah...
Geçmiş olsun canım inşallah demez bende yaptırmadım ama diş değil mi hepsi korkutucu
geçmiş olsun canımm hayırdır 20lik fln mı?

biraz ayrı kaldığım için buralardan takip edemedim

benimkiler de sinyal veriyor ama vakit bulup gidemiyorum

Yok canım tel tedavim vardı onlar çıktı kaplamalar için uğraşıyoruz işte diş eti tedavisi falan bayağı ağrılı süreçler işte Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Yok canım tel tedavim vardı onlar çıktı kaplamalar için uğraşıyoruz işte diş eti tedavisi falan bayağı ağrılı süreçler işte Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

aa geçmiş olsun tatlım

diş teli tedavisinin en güzel yanı sonrasında çekilen fotoğrafların olacak, emin olabilirsin
inşallah düğün fotoğraflarının çekileceği zaman biter de bol bol 32 diş gösterirsin

Öyle mi dersin gerçekten? İçimi rahatlattın... Çok şehir efsanesi duydum da. Var mı önereceğin doktor?

ciddi söylüyorum bak, hem de 7-8 sene önce yaptırmıştım kanal tedavisi o zamandan bu zamana teknoloji ilerledi aletler gelişti, eminim artık daha kolaydır

hangi şehirdeydin sen?

Sağol canım
İnşallah öyle olur bu kadar çektiğim acılardan sonra 32 diş gülebilirim

Sağol canım
İnşallah öyle olur bu kadar çektiğim acılardan sonra 32 diş gülebilirim
geçmiş olsun canım diş çok zormuş bende şu aralar 4 senedir çıkmakla çıkmamak arasında kalan 20'liklerimle uğraşıyorumm yemek yiyemiyorum yanağımı yara yaptı o derece ( öte yandan üzerime sanki rehavet çöktü gibi sizlerde gelinlik alınmış ve hatta ayakkabı bile :) .. ben gelinlik için fazlaca heyecan duyuyorum ya sonradan pişman olursam beğenmezsem çirkin olursam filan bütün felaket senaryolarını yazdım anlayacağınız o yüzden gelinliği hemen almasam mı diye düşünüyorum, diğer taraftanda şubata geldik nerdeyse artık denemem almam lazım ama hala internetten model bakıyorumm

İstanbuldayım

Evet çok zor canım 20likleri bilirim henüz yarıları çıktı biri daha fazla çıktı hatta dişim eksikti iyi oldu şimdilik çektirmeyeceğim onları Ateş yapar kulağa vurur ağrısı yemek yiyemezsin ağrı kesicilerden en iyisi apranaxdır biliyorsundur gerçi ama bende 1 haftadır sabah akşam antibiyotikle içiyorum hala

Bende henüz gelinlik falan almadım kız rahat ol elbet halledilecek hazır düşünüyorsan 1 haftalık iş gezip beğenip alıp çıkacaksın sadece düğün sezonuna bırakmak istemememiz parasından yoksa maddiyat olduktan sonra zamanla alakalı olmayan herşey halledilir mesela düğün-kına mekanı-nikah işlemleri-balayı-fotoğrafçı bunlar o güne denk gelmesi için bir an önce halledilmeli diğer eşyadır gelinlik damatlık aksesuarlar falan anında hallolur para olduktan sonra

İnşallah içine sinen işte bu dediğin bir gelinlik nasip olur canım

bence hiç üşenme
inan internette görmekle üzerinde görmek arasında fark var, kanlı canlı giyince böyle bir hoş oluyor insanın içi
belirsizlik daha fazla yiyip bitiriyor insanı, strese hiç gerek yok

maalesef orda bilmiyorum canım ya diş doktoru

o zaman şu an için tek stres yapmam gereken balayı ve fotoğrafçı içim rahatladı haklısın aslında canımmm :) ahh inşallah sonradan neden böyle bişey seçmişim demeyeceğim ahh ağrı kesiciler ne kdr almak istemesemde mecbur bırakıldıklarımm

bi ayağımı alıştırsam heralde geçecekte bu korku .. işte en önemli şey oymuş gibi geliyor ya ondan belkide bu çekinceler..

Zaten balayı ve fotoğrafçıyı ayarlamaman da çok büyük bir problem değil emin ol onlarda biraz paraya bakıyor balayına yer bulsan da fiyatları uygun olmaz hem yer açısından hemde erken rezervasyonları yakalaman açısından iyi Fotoğrafçılarda hemen dolmuyorlar zaten ekip halinde çalışan çok biri doluysa diğeri geliyor çekime o yüzden rahatlamaya devam

Bende mecbur bırakılıyorum şu 1 haftadır midemim ağrısından duramıyorum tek seferde 1500 mg ne demek bir de günde 2 kere

canım ya allah yardımcın olsun cidden sağlık çok önemli insan hasta olunca anlıyor.. O zaman rehavete devam.. Fotoğrafçı ve balayınıda nişanlım araştırıyor nasılsa bana pek bişey kalmadı sanırım hahahha gelinliği aldıktan sonra ayaklarımı uzatıp çayımı kahvemi elime alıp keyif yapma vaktidir

Aynen öyle canım herşeyin başı sağlık gerisi bir şekilde hallolur Sonrasında rahatça keyif yapabilirsin zaten çeyiz yapmışsındır eksikler hiç bitmez onları da evimize yerleştiğimizde baktıkça alacağız eksik nedir diyerektenDüğüne 2 1 ay kala koşuşturma olacaktır sonraki balayını ve evinizde geçireceğiniz güzellikleri düşün geçer yorgunluğun hemen

hahahhah süper tanım sende mi byle olmuştun sankii korkar gibi yoksa sadeece bana has bi duygu mu

aynen ben de darlanıyordum düşündükçe vitrine bakmaya korkuyodum
ama baktım ki kaçış yok, bir gün gittim baktım ertesi gün aldım kafam rahat ohh miss
hatta duyan şaşırıyor iki günde gelinlik mi alınır diye

zaten provalar falandı filandı derken düğüne yakın bir tarihte teslim alıcam o yüzden beğenmediğim fikrimi değiştirdiğim yerleri düzelttirebilirim diye düşünüyorum

inşallah herşey güzel olur canımm terapi oldu çok sağoll

iyi madem bende türümün tek örneğiyim gibi düşünüyordumm ama neysekii :) inşallah bende çabucak beğenirimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…